C# API om MOBI naar XLTX te converteren of online-app

Exporteer MOBI naar XLTX via C# zonder Microsoft® Word of Microsoft® Excel te gebruiken

 

Door Aspose.Total for .NET te gebruiken, kunt u MOBI naar XLTX-conversiefunctie opnemen in elke .NET-, C#-, ASP.NET- en VB.NET-toepassing in twee eenvoudige stappen. Ten eerste, door Aspose.Words for .NET te gebruiken, kunt u MOBI naar HTML exporteren. Daarna kunt u met behulp van Aspose.Cells for .NET Spreadsheet Programming API HTML naar XLTX converteren.

.NET API om MOBI naar XLTX te converteren

  1. Open het MOBI-bestand met de klasse Document
  2. Converteer MOBI naar HTML met behulp van de Save methode
  3. Laad HTML-mobiument met behulp van Workbook class
  4. Sla het mobiument op in XLTX-indeling met de methode Save en stel XLTX in als SaveFormat

Conversievereisten

Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Total of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

Gratis online converter voor MOBI naar XLTX

Laad MOBI Document van Stream via C#

Aspose.Words for .NET stelt u ook in staat om MOBI-mobiumenten via stream te laden. Om een mobiument uit een stream te openen, geeft u eenvoudig een stream-object dat het mobiument bevat door aan de Document -constructor. Het volgende codevoorbeeld laat zien hoe u een mobiument vanuit een stream opent:

Aangepaste eigenschappen toevoegen in XLTX-bestand via C#

Tijdens het converteren van MOBI naar XLTX kunt u met Aspose.Cells for .NET aangepaste eigenschappen toevoegen aan uw XLTX-mobiumenten. Om een aangepaste eigenschap toe te voegen, kunt u de methode Add gebruiken voor de CustomDocumentPropertyCollection klasse. De Add-methode voegt de eigenschap toe aan het Excel-bestand en retourneert een verwijzing voor de nieuwe mobiumenteigenschap als [Aspose.Cells.Properties.DocumentProperty]( https://reference.aspose.com/cells/net/aspose.cells.properties /mobiumentproperty) object.

Bekijk MOBI conversieopties met .NET

MOBIs converteren naar CSV (Comma Seperated Values)
MOBIs converteren naar DIF (Data Interchange Format)
MOBIs converteren naar XLSX (Open XML Workbook)
MOBIs converteren naar FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
MOBIs converteren naar ODS (OpenDocument Spreadsheet)
MOBIs converteren naar SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
MOBIs converteren naar TSV (Tab Seperated Values)
MOBIs converteren naar XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
MOBIs converteren naar XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
MOBIs converteren naar XLSB (Excel Binary Workbook)
MOBIs converteren naar XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
MOBIs converteren naar XLSX (Open XML Workbook)
MOBIs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003 Template)
MOBIs converteren naar XLTM (Excel Macro-Enabled Template)

Wat is MOBI bestandsformaat

Het MOBI-formaat is een bestandsformaat voor eBooks. Het is gebaseerd op de Open eBook-standaard en wordt gebruikt door verschillende eBook-lezers, waaronder de Amazon Kindle. Het MOBI-formaat is ontworpen voor gemakkelijke conversie naar andere eBook-formaten, zoals het ePub-formaat. Het MOBI-formaat ondersteunt een breed scala aan functies, waaronder:- DRM-beveiliging- Audio en video- Inhoudsopgaven- Indexen- Voetnoten- Links- Ingesloten afbeeldingen Het MOBI-formaat is een open standaard, wat betekent dat het geen eigendom is van één bedrijf . Dit maakt het voor iedereen gemakkelijk om software te maken die MOBI-bestanden kan lezen of schrijven.

Meer lezen

Wat is XLTX bestandsformaat

Een XLTX-bestand is een Excel-sjabloonbestand. Excel-sjablonen zijn vooraf ontworpen spreadsheets die u kunt gebruiken om nieuwe werkmappen te maken met dezelfde opmaak en instellingen. Sjablonen kunnen grafieken, formules en andere functies bevatten die niet zijn opgenomen in een standaard Excel-werkmap. Wanneer u een XLTX-bestand opent, maakt Excel een nieuwe werkmap op basis van de sjabloon. U kunt sjablonen gebruiken om nieuwe werkmappen te maken met dezelfde opmaak en instellingen als een bestaande werkmap. Als u bijvoorbeeld een werkmap hebt die een aangepaste grafiek bevat, kunt u deze opslaan als een sjabloon en vervolgens de sjabloon gebruiken om nieuwe werkmappen te maken die ook de aangepaste grafiek bevatten. Sjablonen kunnen helemaal opnieuw worden gemaakt of u kunt ze downloaden van de internetten. Microsoft Office biedt een aantal sjablonen die u gratis kunt gebruiken. Wanneer u een werkmap als sjabloon opslaat, wordt het bestand opgeslagen met de XLTX-bestandsextensie.

Meer lezen