Exporteer OFT naar PNG via .NET

.NET API om OFT naar PNG te renderen op Windows, macOS en Linux zonder Word of Outlook te gebruiken

 

Als u een .NET-ontwikkelaar bent die OFT-naar-PNG-conversiefuncties in uw toepassingen wilt toevoegen, zijn Aspose.Total for .NET bestandsformaatmanipulatie-API’s de juiste keuze vooruit. Door Aspose.Cells for .NET te gebruiken, kunt u het OFT-bestandsformaat converteren naar HTML. Daarna kunt u met Aspose.Words for .NET HTML naar PNG renderen.

C# API om OFT naar PNG te converteren

  1. Open het OFT-bestand met de klasse MailMessage
  2. Converteer OFT naar HTML met behulp van de Save methode
  3. Laad HTML met behulp van Document klasse
  4. Sla het document op in PNG-indeling met de methode Save en stel Png in als SaveFormat

Conversievereisten

Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Total of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .


MailMessage message = MailMessage.Load("sourceFile.oft");
 
message.Save("HtmlOutput.html", SaveOptions.DefaultHtml);

Document document = new Document("HtmlOutput.html");

document.Save("output.png", SaveFormat.Png); 

E-MAIL-bestand ontleden via .NET

Voordat u OFT naar PNG converteert, kunt u, als u er zeker van wilt zijn dat u de juiste e-mail converteert, het OFT-document laden, het ontleden en uw gewenste eigenschap bekijken. Door gebruik te maken van MapiMessage klasse van Aspose.Cells for .NET API, kunt u informatie over afzender en ontvanger krijgen. U kunt bijvoorbeeld controleren op een specifiek e-mailadres van de afzender voor de conversie door de eigenschap SenderName te gebruiken.

// instantiate MapiMessage to load an OFT file from disk
var outlookMessageFile = MapiMessage.FromFile("message.oft");
 
if(outlookMessageFile.SenderName == "John"){
    
}

Beperk het bewerken van PNG-documenten via .NET

Terwijl u het document opslaat van OFT naar PNG, moet u mogelijk uw uitvoerdocument beveiligen. Soms moet u de mogelijkheid om een document te bewerken beperken en er alleen bepaalde acties mee toestaan. Dit kan handig zijn om te voorkomen dat andere mensen gevoelige en vertrouwelijke informatie in uw document bewerken. Aspose.Words for .NET API, stelt u in staat om te bepalen hoe u de inhoud beperkt met behulp van het ProtectionType opsommingsparameter. U kunt uw document op alleen-lezen instellen door de volgende coderegels te gebruiken.


Document document = new Document("HtmlOutput.html");

document.Protect(ProtectionType.ReadOnly, "password");

document.Save("output.png", SaveFormat.Png);  

Bekijk OFT conversieopties met .NET

OFTs converteren naar BMP (Bitmap-afbeeldingsbestand)
OFTs converteren naar DOC (Microsoft Word binair formaat)
OFTs converteren naar DOCM (Microsoft Word 2007 Marco-bestand)
OFTs converteren naar DOCX (Office 2007+ Word-document)
OFTs converteren naar DOT (Microsoft Word-sjabloonbestanden)
OFTs converteren naar DOTM (Microsoft Word 2007+ sjabloonbestand)
OFTs converteren naar DOTX (Microsoft Word-sjabloonbestand)
OFTs converteren naar EMF (Verbeterd metabestandsformaat)
OFTs converteren naar EPUB (Open eBook-bestand)
OFTs converteren naar FLATOPC (Microsoft Word 2003 TekstverwerkingML)
OFTs converteren naar GIF (Grafisch uitwisselingsformaat)
OFTs converteren naar IMAGE (Afbeeldingsbestanden)
OFTs converteren naar JPEG (Gezamenlijke Groep Fotografische Experts)
OFTs converteren naar MD (Markdown-taal)
OFTs converteren naar ODT (OpenDocument Tekstbestandsindeling)
OFTs converteren naar OTT (Documentsjabloon openen)
OFTs converteren naar PCL (Printeropdrachttaal)
OFTs converteren naar PDF (Draagbaar documentformaat)
OFTs converteren naar PS (PostScript-bestand)
OFTs converteren naar RTF (Rijk tekst formaat)
OFTs converteren naar SVG (Scalaire vectorafbeeldingen)
OFTs converteren naar TIFF (Tagged Image File Format)
OFTs converteren naar WORD (Bestandsindelingen voor tekstverwerking)
OFTs converteren naar WORDML (Microsoft Word 2003 TekstverwerkingML)
OFTs converteren naar XPS (XML-papierspecificaties)

Wat is OFT bestandsformaat

Het OFT-bestandsformaat is gekoppeld aan Microsoft Outlook en wordt gebruikt voor het maken van e-mailberichtsjablonen. OFT staat voor Outlook Form Template. Het is een bestandsindeling waarmee gebruikers vooraf opgemaakte e-mailsjablonen met specifieke lay-outs, opmaak en inhoud kunnen ontwerpen en opslaan.

OFT-bestanden worden meestal gebruikt wanneer gebruikers consistente en gestandaardiseerde e-mailberichten willen maken voor repetitieve taken of gemeenschappelijke mededelingen. Ze kunnen tijdelijke aanduidingen bevatten voor variabelen zoals namen van ontvangers of onderwerpregels, waardoor het gemakkelijker wordt om de sjabloon voor individuele ontvangers te personaliseren.

Wanneer een OFT-bestand wordt geopend in Microsoft Outlook, wordt er een nieuw e-mailbericht gemaakt op basis van de sjabloonontwerp. Gebruikers kunnen vervolgens de inhoud aanpassen, ontvangers toevoegen of verwijderen en de nodige wijzigingen aanbrengen voordat ze de e-mail verzenden.

OFT-bestanden zijn met name handig voor bedrijven of personen die vaak vergelijkbare soorten e-mails verzenden, zoals nieuwsbrieven, aankondigingen , of antwoorden op veelgestelde vragen. Door OFT-sjablonen te gebruiken, kunnen gebruikers tijd besparen en zorgen voor consistentie in hun e-mailcommunicatie.

Het is belangrijk op te merken dat OFT-bestanden alleen kunnen worden geopend en gebruikt met Microsoft Outlook. Andere e-mailclients of -toepassingen ondersteunen dit bestandsformaat mogelijk niet. Bovendien is het bij het delen van OFT-sjablonen met anderen essentieel om ervoor te zorgen dat ze Microsoft Outlook gebruiken om de sjabloon correct te gebruiken.

Wat is PNG bestandsformaat

PNG (Portable Network Graphics) is een veelgebruikt grafisch bestandsformaat voor rasters dat is ontworpen als vervanging voor het oudere GIF-formaat (Graphics Interchange Format). In tegenstelling tot GIF, dat een beperkt kleurenpalet heeft en alleen geïndexeerde kleuren ondersteunt, ondersteunt PNG ware kleuren en afbeeldingen in grijstinten met een rijke kleurdiepte.

De PNG-indeling maakt gebruik van lossless compressie, wat betekent dat de bestandsgrootte kan worden verkleind zonder beeldkwaliteit opofferen. Dit maakt het geschikt voor het opslaan van afbeeldingen die veel detail en duidelijkheid vereisen, zoals foto’s, illustraties en logo’s. PNG-bestanden worden op internet vaak gebruikt voor afbeeldingen die transparantie nodig hebben, omdat PNG alfakanaaltransparantie ondersteunt, waardoor afbeeldingen vloeiend op verschillende achtergronden kunnen worden gemengd.

Een van de voordelen van PNG is dat het zowel interlaced als niet-geïnterlinieerde beelden. Geïnterlinieerde PNG’s worden geleidelijk geladen, waarbij een versie met een lage resolutie van de afbeelding wordt weergegeven voordat de details met een hogere resolutie geleidelijk worden weergegeven. Deze functie is vooral handig voor grote afbeeldingen of trage internetverbindingen, omdat het een betere gebruikerservaring biedt door een voorbeeld weer te geven terwijl de afbeelding wordt geladen.

PNG-bestanden kunnen worden gemaakt en bewerkt met verschillende grafische software, zoals Adobe Photoshop, GIMP en Paint.NET. Ze worden breed ondersteund door moderne webbrowsers, beeldviewers en bewerkingstools in verschillende besturingssystemen.