Converteer POWERPOINT naar TSV via C# of online-app

.NET API voor POWERPOINT naar TSV-conversie zonder Microsoft® Excel of PowerPoint

 

Door Aspose.Total for .NET te gebruiken, kunt u POWERPOINT-bestanden naar TSV converteren binnen elke .NET-, C#-, ASP.NET- en VB.NET-toepassing in twee eenvoudige stappen. Ten eerste, door Aspose.Slides for .NET te gebruiken, kunt u POWERPOINT naar HTML exporteren. Daarna kunt u met behulp van Aspose.Cells for .NET Spreadsheet Programming API HTML naar TSV converteren.

Hoe POWERPOINT naar TSV te converteren via C#

 1. Open het POWERPOINT-bestand met de klasse Presentation
 2. Exporteer POWERPOINT als HTML met behulp van de Save methode
 3. Laad HTML-document met behulp van Workbook class
 4. Sla het document op als TSV met de methode Save

Conversievereisten

Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Total of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

Gratis online converter voor POWERPOINT naar TSV

Converteer beveiligde POWERPOINT naar TSV via C#

Tijdens het converteren van POWERPOINT-bestand naar TSV, als uw invoer-POWERPOINT-document met een wachtwoord is beveiligd, kunt u het niet naar TSV converteren zonder het document te decoderen. Wanneer uw document met een wachtwoord is beveiligd, betekent dit dat het bepaalde beperkingen oplegt aan de presentatie. Om de beperkingen op te heffen, moet het wachtwoord worden ingevoerd. Een met een wachtwoord beveiligde presentatie wordt beschouwd als een vergrendelde presentatie. Met de API kunt u het gecodeerde document openen door het juiste wachtwoord in een LoadOptions-object door te geven.

Converteer POWERPOINT naar TSV met Watermark via C#

Tijdens het converteren van een POWERPOINT-bestand naar TSV, kunt u ook een watermerk toevoegen aan uw uitvoer-TSV-bestandsformaat. Om een watermerk toe te voegen, kunt u een nieuw werkmapobject maken en het geconverteerde HTML-document openen, werkblad selecteren via de index, een vorm maken en de functie AddTextEffect gebruiken. Daarna kunt u uw HTML-document opslaan als TSV met Watermark.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik POWERPOINT online naar TSV converteren?
  Online app voor POWERPOINT-conversie is hierboven geïntegreerd. Om het conversieproces van POWERPOINT naar TSV te starten, voegt u eenvoudig het POWERPOINT-bestand toe door het naar het aangewezen gebied te slepen en neer te zetten of erop te klikken om het document te importeren. Klik vervolgens op de knop "Converteren". Zodra de conversie van POWERPOINT naar TSV is voltooid, kunt u het geconverteerde bestand downloaden. Met slechts een enkele klik ontvangt u uw uitvoer-TSV-bestanden.
 • Hoe lang duurt het om POWERPOINT te converteren?
  De snelheid van deze online converter is grotendeels afhankelijk van de grootte van het POWERPOINT-bestand. Als het POWERPOINT-bestand klein is, kan de conversie naar TSV binnen enkele seconden worden voltooid. Bovendien, als u de conversiecode in een .NET-toepassing hebt geïntegreerd, hangt de snelheid van het conversieproces af van hoe goed u uw toepassing voor dit doel heeft geoptimaliseerd.
 • Is het veilig om POWERPOINT naar TSV te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Zodra de conversie van POWERPOINT naar TSV is voltooid, heeft u direct toegang tot de downloadlink voor de geconverteerde TSV-bestanden. Houd er rekening mee dat we alle geüploade bestanden automatisch na 24 uur verwijderen en dat de downloadlinks na deze periode niet meer actief zijn. Uw bestanden zijn volledig veilig en privé, aangezien niemand anders er toegang toe heeft. Het bestandsconversieproces, inclusief POWERPOINT-conversie, is absoluut veilig in gebruik. We bieden deze gratis app voornamelijk aan voor testdoeleinden, zodat u de resultaten kunt evalueren voordat u de code integreert.
 • Welke browser moet ik gebruiken om POWERPOINT te converteren?
  Deze online conversietool is compatibel met elke moderne browser, zoals Google Chrome, Firefox, Opera of Safari. Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, is de Aspose.Total POWERPOINT-conversie-API een betrouwbare optie voor een soepele integratie.

Bekijk POWERPOINT conversieopties met .NET

POWERPOINTs converteren naar CSV (Door komma's gescheiden waarden)
POWERPOINTs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
POWERPOINTs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
POWERPOINTs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
POWERPOINTs converteren naar MARKDOWN (Lichtgewicht opmaaktaal)
POWERPOINTs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
POWERPOINTs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
POWERPOINTs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
POWERPOINTs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
POWERPOINTs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
POWERPOINTs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
POWERPOINTs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)
POWERPOINTs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)