C# API om WORD naar ODS te converteren of online-app

Exporteer WORD naar ODS via C# zonder Microsoft® Word of Microsoft® Excel te gebruiken

 

Door Aspose.Total for .NET te gebruiken, kunt u WORD naar ODS-conversiefunctie opnemen in elke .NET-, C#-, ASP.NET- en VB.NET-toepassing in twee eenvoudige stappen. Ten eerste, door Aspose.Words for .NET te gebruiken, kunt u WORD naar HTML exporteren. Daarna kunt u met behulp van Aspose.Cells for .NET Spreadsheet Programming API HTML naar ODS converteren.

.NET API om WORD naar ODS te converteren

  1. Open het WORD-bestand met de klasse Document
  2. Converteer WORD naar HTML met behulp van de Save methode
  3. Laad HTML-document met behulp van Workbook class
  4. Sla het document op in ODS-indeling met de methode Save en stel ODS in als SaveFormat

Conversievereisten

Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Total of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

Gratis online converter voor WORD naar ODS

Laad WORD Document van Stream via C#

Aspose.Words for .NET stelt u ook in staat om WORD-documenten via stream te laden. Om een document uit een stream te openen, geeft u eenvoudig een stream-object dat het document bevat door aan de Document -constructor. Het volgende codevoorbeeld laat zien hoe u een document vanuit een stream opent:

Aangepaste eigenschappen toevoegen in ODS-bestand via C#

Tijdens het converteren van WORD naar ODS kunt u met Aspose.Cells for .NET aangepaste eigenschappen toevoegen aan uw ODS-documenten. Om een aangepaste eigenschap toe te voegen, kunt u de methode Add gebruiken voor de CustomDocumentPropertyCollection klasse. De Add-methode voegt de eigenschap toe aan het Excel-bestand en retourneert een verwijzing voor de nieuwe documenteigenschap als [Aspose.Cells.Properties.DocumentProperty]( https://reference.aspose.com/cells/net/aspose.cells.properties /documentproperty) object.