C# API om XPS naar XLTX te renderen

Exporteer XPS-bestand naar XLTX via C# zonder Microsoft® Excel of Adobe® Acrobat Reader te gebruiken

 

Met Aspose.Total for .NET kunt u eenvoudig XPS-bestanden converteren naar XLTX binnen alle .NET-, C#-, ASP.NET- en VB.NET-toepassingen. Ten eerste, door Aspose.PDF for .NET te gebruiken, kunt u XPS naar XLSX exporteren. Daarna kunt u met behulp van Aspose.Cells for .NET Spreadsheet Programming API, XLSX naar XLTX converteren.

.NET API om XPS naar XLTX te converteren

  1. Open het XPS-bestand met de klasse Document
  2. Converteer XPS naar XLSX met behulp van de methode Save
  3. Laad het XLSX-document met behulp van de Workbook class
  4. Sla het document op in XLTX-indeling met de methode Save en stel Xltx in als SaveFormat

Conversievereisten

Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Total of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Total.

U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .

Converteer beveiligde XPS naar XLTX via C#

Als uw XPS-document met een wachtwoord is beveiligd, kunt u het niet converteren naar XLTX zonder het wachtwoord. Met behulp van de API kunt u eerst het beveiligde document openen met een geldig wachtwoord en het daarna converteren. Om het versleutelde bestand te openen, kunt u een nieuwe instantie van de klasse Document initialiseren en de bestandsnaam en het wachtwoord als argumenten doorgeven.

Converteer XPS-bestand naar XLTX met watermerk via C#

Tijdens het converteren van het XPS-bestand naar XLTX, kunt u ook een watermerk toevoegen aan uw uitvoer-XLTX-bestandsformaat. Om een watermerk toe te voegen, kunt u een nieuw werkmapobject maken en het geconverteerde XLSX-document openen, Werkblad selecteren via de index, een vorm maken en de functie AddTextEffect gebruiken. Daarna kunt u uw XLSX-document opslaan als XLTX met Watermark.