Conversie van bestandsindelingen met behulp van PHP

Converteer Microsoft® Office Excel- en PowerPoint-dia’s naar verschillende andere indelingen, waaronder afbeeldingen, HTML en PDF, zonder andere software te gebruiken.

 

PHP totale bibliotheek versnelt het ontwikkelen van oplossingen voor documentbeheer, met name Excel- en PowerPoint-documenten, of het verbeteren van bestaande applicaties om documentmanipulatie met gemak aan te kunnen. API beheert niet alleen Microsoft Powerpoint- en Excel-documenten, maar converteert ook PDF-, HTML-, afbeeldingen-, TIFF-, JPG-, PNG- en BMP-bestanden. Het is een complete set Excel- en Powerpoint-API’s voor documentbeheer en -manipulatie zonder softwareafhankelijkheden. Programmeurs kunnen eenvoudig Excel- en Powerpoint-documenten manipuleren en converteren tussen de meest populaire formaten binnen alle op PHP gebaseerde applicaties.

Converteer Excel naar HTML

Total API ondersteunt interconversie van Microsoft Excel-indelingen en kan Excel converteren naar PDF, HTML en afbeeldingen. Het conversieproces is eenvoudig. Importeer de benodigde bibliotheken voor Aspose.Cells en Java Bridge. Deze bibliotheken worden gebruikt om toegang te krijgen tot de Excel-werkmap en om de conversie af te handelen. Maak een nieuwe instantie van de klasse Workbook, die de Excel-werkmap vertegenwoordigt die u wilt converteren. Roep gewoon de Save-methode aan met doelformaat en SaveFormat-opsomming als parameters. Het is zo makkelijk.

PHP - Conversie van Excel naar HTML

 

Converteer Powerpoint naar afbeeldingen

API ondersteunt het converteren van Popwerkpoint-dia’s naar afbeeldingen JPEG, PNG, BMP, TIFF en GIF. Laten we voor conversie van presnetatie naar afbeelding de JPG-afbeelding als doelbestand beschouwen. Proces is, importeer de benodigde bibliotheken voor Aspose.Slides en Java Bridge. Deze bibliotheken worden gebruikt om toegang te krijgen tot de presentatie en om de conversie af te handelen. Maak een nieuwe instantie van de klasse Presentation, die de PowerPoint-presentatie vertegenwoordigt die u wilt converteren. Ga vervolgens verder met een lus om elke dia van de geladen presentatie te herhalen en ze om te zetten in afbeeldingen. Zorg ten slotte voor een goede opschoning door het presentatieobject weg te gooien om bronnen vrij te maken.

PHP - Conversie van presentatie naar afbeelding