PHP API om XLSX naar POTM of online app te converteren

Exporteer XLSX-document naar POTM via PHP zonder Microsoft® Powerpoint of Microsoft® Excel te gebruiken.

 

Aspose.Total voor PHP via Java is een uitgebreide suite die een breed scala aan functies biedt voor het werken met Excel-spreadsheets, Powerpoint-presentaties en het genereren en herkennen van streepjescodes. Met Aspose.Total voor PHP via Java kunt u eenvoudig XLSX naar POTM-conversie toevoegen aan elke PHP-toepassing in slechts enkele stappen.

Gebruik eerst Aspose.Cells voor PHP via Java om het XLSX-bestand naar PDF te exporteren. Gebruik vervolgens Aspose.Slides voor PHP via Java om het PDF-bestand naar POTM te converteren. Zowel Aspose.Cells voor PHP via Java als Aspose.Slides voor PHP via Java zijn onderliggende API’s van het Aspose.Total voor PHP via Java API’s-pakket.

Hoe XLSX naar POTM te converteren?

 1. Open en laad het XLSX-bestand met behulp van de Workbook-klasse
 2. Stel de PDF-opslagopties in met behulp van het PdfSaveOptions-object
 3. Sla het XLSX-bestand op in PDF met behulp van de opslagmethode
 4. Gebruik de klasse Presentation om de geëxporteerde PDF in Slides te laden met behulp van getSlides()->addFromPdf
 5. Roep de opslagmethode aan om deze naar POTM-indeling te converteren

Omzettingsvereisten

 1. PHP 7 of hogere versies zijn geïnstalleerd
 2. Machine moet Oracle JDK 7 of hogere versies hebben
 3. Download PHP/Java Bridge binary JavaBridge.jar en java/Java.inc PHP-bibliotheek Java.inc en sla het op in de instellingenmap
 4. Pas de instelling aan die relevant is voor het platform (Windows, Linux, MacOS enz.) voor Aspose.Cells en Aspose.Slides

Gratis online converter voor XLSX naar POTM

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik XLSX online naar POTM converteren?
  Een geïntegreerde online applicatie voor het converteren van XLSX-bestanden naar POTM is hierboven beschikbaar. Om het conversieproces te starten, voegt u eenvoudig het XLSX-bestand toe door het te slepen en neer te zetten of door in het daarvoor bestemde witte gebied te klikken om het document te importeren. Klik vervolgens op de knop "Converteren" om de conversie te starten. Zodra de XLSX naar POTM-conversie is voltooid, kunt u doorgaan met het downloaden van uw geconverteerde bestand met slechts één klik.
 • Hoe lang duurt het om XLSX te converteren?
  Deze online converter werkt snel, waarbij de conversiesnelheid grotendeels wordt beïnvloed door de grootte van het XLSX-bestand. Kleine XLSX-bestanden kunnen binnen enkele seconden naar POTM worden geconverteerd. Bovendien, als u de conversiecode in een PHP-toepassing hebt geïntegreerd, zijn de prestaties van het conversieproces afhankelijk van hoe goed u uw toepassing voor dit doel heeft geoptimaliseerd.
 • Is het veilig om XLSX naar POTM te converteren met de gratis Aspose.Total-converter??
  Absoluut! Na het conversieproces ontvangt u direct de downloadlink voor uw POTM-bestanden. We hebben een beleid om alle geüploade bestanden na 24 uur automatisch te verwijderen en de downloadlinks werken na deze periode niet meer. U kunt er zeker van zijn dat uw bestanden volledig veilig zijn, aangezien niemand anders er toegang toe heeft. Onze bestandsconversieservice, inclusief XLSX-conversie, is ontworpen met de grootst mogelijke veiligheid in het achterhoofd. Bovendien dient de integratie van de gratis app om gebruikers in staat te stellen tests uit te voeren en de resultaten te bekijken voordat ze doorgaan met code-integratie.
 • Welke browser moet ik gebruiken om XLSX te converteren?
  U kunt elke moderne browser gebruiken, zoals Google Chrome, Firefox, Opera of Safari. Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, biedt de Aspose.Total XLSX-conversie-API een soepele en effectieve oplossing.

XLSXs converteren naar POT (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestanden)
XLSXs converteren naar POTX (Microsoft PowerPoint-sjabloonpresentatie)
XLSXs converteren naar POWERPOINT (Presentatie bestanden)
XLSXs converteren naar PPS (PowerPoint-diavoorstelling)
XLSXs converteren naar PPSM (Diavoorstelling met macro's)
XLSXs converteren naar PPSX (PowerPoint-diavoorstelling)
XLSXs converteren naar PPT (PowerPoint presentatie)
XLSXs converteren naar PPTM (Presentatiebestand met ingeschakelde macro's)
XLSXs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)

Wat is XLSX bestandsformaat

Het XLSX-bestandsformaat is een veelgebruikt bestandsformaat voor het opslaan van spreadsheetgegevens in Microsoft Excel. Het is de standaard en standaardindeling voor Excel-werkmappen in recente versies van de software. XLSX-bestanden zijn ontworpen om gegevens op een gestructureerde en efficiënte manier op te slaan. Ze gebruiken het Open XML-formaat, een open standaard voor het opslaan en manipuleren van kantoordocumenten. Dit formaat biedt verschillende voordelen, waaronder kleinere bestandsgroottes en verbeterde mogelijkheden voor gegevensherstel.

Met XLSX-bestanden kunnen gebruikers gegevens in Excel maken, bewerken en analyseren met een breed scala aan functies en functionaliteiten. De indeling ondersteunt verschillende soorten gegevens, zoals getallen, tekst, formules, grafieken en opmaakopties. Het maakt het ook mogelijk om meerdere werkbladen binnen een enkele werkmap te maken, wat organisatie en flexibiliteit biedt voor complexe datasets.

Een van de belangrijkste voordelen van het XLSX-formaat is de compatibiliteit met verschillende platforms en softwaretoepassingen. XLSX-bestanden kunnen niet alleen in Microsoft Excel worden geopend en bewerkt, maar ook in andere spreadsheetprogramma’s zoals Google Spreadsheets, LibreOffice Calc en Apple Numbers. Dit maakt het gemakkelijker om samen te werken en gegevens te delen tussen verschillende platforms en softwareomgevingen.

Bovendien bieden XLSX-bestanden robuuste gegevensbescherming en beveiligingsfuncties. Gebruikers kunnen wachtwoorden toepassen om de toegang tot de werkmap of specifieke werkbladen te beperken, waardoor de vertrouwelijkheid en integriteit van gevoelige informatie wordt gegarandeerd.

Wat is POTM bestandsformaat

POTM is een bestandsindeling die in Microsoft PowerPoint wordt gebruikt om presentatiesjablonen op te slaan die ook macro’s bevatten. Net als de POTX-indeling maken POTM-bestanden deel uit van de Office Open XML-indeling (OOXML) die is geïntroduceerd in PowerPoint 2007.

De “M” in POTM staat voor macro’s, wat aangeeft dat deze sjablonen VBA (Visual Basic for Applications) code die taken automatiseert en de functionaliteit van de presentatie verbetert. Hierdoor kunnen gebruikers dynamische en interactieve sjablonen maken die verder gaan dan statische ontwerpelementen.

POTM-bestanden bieden dezelfde voordelen als POTX-bestanden wat betreft het bieden van vooraf ontworpen dia-indelingen, opmaak en stijlen. Het opnemen van macro’s voegt echter een extra laag interactiviteit en automatisering toe aan de sjablonen. Macro’s kunnen taken uitvoeren zoals gegevensmanipulatie, berekeningen, dia-overgangen en gebruikersinteracties, waardoor presentaties boeiender en efficiënter worden.

Om een POTM-bestand te gebruiken, kunnen gebruikers het openen in PowerPoint of het als sjabloon selecteren wanneer een nieuwe presentatie maken. De macro’s die in de POTM-sjabloon zijn ingesloten, kunnen tijdens de presentatie worden uitgevoerd en gebruikt, waardoor ze verbeterde functionaliteit bieden die verder gaat dan wat mogelijk is met een standaardsjabloon.

Het is belangrijk op te merken dat vanwege beveiligingsproblemen sommige systemen en organisaties hebben beperkingen voor het uitvoeren van macro’s in PowerPoint-presentaties. In dergelijke gevallen moeten gebruikers mogelijk hun beveiligingsinstellingen aanpassen of de benodigde machtigingen verkrijgen om de uitvoering van macro’s in POTM-bestanden mogelijk te maken.

POTM-bestanden zijn compatibel met verschillende versies van PowerPoint op verschillende platforms, waardoor gebruikers deel sjablonen met macro’s op verschillende apparaten en omgevingen. Ze bieden een krachtige tool voor het maken van interactieve en geautomatiseerde presentaties en bieden meer flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden voor gebruikers.