PHP API om XLSX naar PPS of online app te converteren

Exporteer XLSX-document naar PPS via PHP zonder Microsoft® Powerpoint of Microsoft® Excel te gebruiken.

 

Aspose.Total voor PHP via Java is een uitgebreide suite die een breed scala aan functies biedt voor het werken met Excel-spreadsheets, Powerpoint-presentaties en het genereren en herkennen van streepjescodes. Met Aspose.Total voor PHP via Java kunt u eenvoudig XLSX naar PPS-conversie toevoegen aan elke PHP-toepassing in slechts enkele stappen.

Gebruik eerst Aspose.Cells voor PHP via Java om het XLSX-bestand naar PDF te exporteren. Gebruik vervolgens Aspose.Slides voor PHP via Java om het PDF-bestand naar PPS te converteren. Zowel Aspose.Cells voor PHP via Java als Aspose.Slides voor PHP via Java zijn onderliggende API’s van het Aspose.Total voor PHP via Java API’s-pakket.

Hoe XLSX naar PPS te converteren?

 1. Open en laad het XLSX-bestand met behulp van de Workbook-klasse
 2. Stel de PDF-opslagopties in met behulp van het PdfSaveOptions-object
 3. Sla het XLSX-bestand op in PDF met behulp van de opslagmethode
 4. Gebruik de klasse Presentation om de geëxporteerde PDF in Slides te laden met behulp van getSlides()->addFromPdf
 5. Roep de opslagmethode aan om deze naar PPS-indeling te converteren

Omzettingsvereisten

 1. PHP 7 of hogere versies zijn geïnstalleerd
 2. Machine moet Oracle JDK 7 of hogere versies hebben
 3. Download PHP/Java Bridge binary JavaBridge.jar en java/Java.inc PHP-bibliotheek Java.inc en sla het op in de instellingenmap
 4. Pas de instelling aan die relevant is voor het platform (Windows, Linux, MacOS enz.) voor Aspose.Cells en Aspose.Slides

Gratis online converter voor XLSX naar PPS

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik XLSX online naar PPS converteren?
  Een geïntegreerde online applicatie voor het converteren van XLSX-bestanden naar PPS is hierboven beschikbaar. Om het conversieproces te starten, voegt u eenvoudig het XLSX-bestand toe door het te slepen en neer te zetten of door in het daarvoor bestemde witte gebied te klikken om het document te importeren. Klik vervolgens op de knop "Converteren" om de conversie te starten. Zodra de XLSX naar PPS-conversie is voltooid, kunt u doorgaan met het downloaden van uw geconverteerde bestand met slechts één klik.
 • Hoe lang duurt het om XLSX te converteren?
  Deze online converter werkt snel, waarbij de conversiesnelheid grotendeels wordt beïnvloed door de grootte van het XLSX-bestand. Kleine XLSX-bestanden kunnen binnen enkele seconden naar PPS worden geconverteerd. Bovendien, als u de conversiecode in een PHP-toepassing hebt geïntegreerd, zijn de prestaties van het conversieproces afhankelijk van hoe goed u uw toepassing voor dit doel heeft geoptimaliseerd.
 • Is het veilig om XLSX naar PPS te converteren met de gratis Aspose.Total-converter??
  Absoluut! Na het conversieproces ontvangt u direct de downloadlink voor uw PPS-bestanden. We hebben een beleid om alle geüploade bestanden na 24 uur automatisch te verwijderen en de downloadlinks werken na deze periode niet meer. U kunt er zeker van zijn dat uw bestanden volledig veilig zijn, aangezien niemand anders er toegang toe heeft. Onze bestandsconversieservice, inclusief XLSX-conversie, is ontworpen met de grootst mogelijke veiligheid in het achterhoofd. Bovendien dient de integratie van de gratis app om gebruikers in staat te stellen tests uit te voeren en de resultaten te bekijken voordat ze doorgaan met code-integratie.
 • Welke browser moet ik gebruiken om XLSX te converteren?
  U kunt elke moderne browser gebruiken, zoals Google Chrome, Firefox, Opera of Safari. Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, biedt de Aspose.Total XLSX-conversie-API een soepele en effectieve oplossing.

XLSXs converteren naar POT (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestanden)
XLSXs converteren naar POTM (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestand)
XLSXs converteren naar POTX (Microsoft PowerPoint-sjabloonpresentatie)
XLSXs converteren naar POWERPOINT (Presentatie bestanden)
XLSXs converteren naar PPSM (Diavoorstelling met macro's)
XLSXs converteren naar PPSX (PowerPoint-diavoorstelling)
XLSXs converteren naar PPT (PowerPoint presentatie)
XLSXs converteren naar PPTM (Presentatiebestand met ingeschakelde macro's)
XLSXs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)

Wat is XLSX bestandsformaat

Het XLSX-bestandsformaat is een veelgebruikt bestandsformaat voor het opslaan van spreadsheetgegevens in Microsoft Excel. Het is de standaard en standaardindeling voor Excel-werkmappen in recente versies van de software. XLSX-bestanden zijn ontworpen om gegevens op een gestructureerde en efficiënte manier op te slaan. Ze gebruiken het Open XML-formaat, een open standaard voor het opslaan en manipuleren van kantoordocumenten. Dit formaat biedt verschillende voordelen, waaronder kleinere bestandsgroottes en verbeterde mogelijkheden voor gegevensherstel.

Met XLSX-bestanden kunnen gebruikers gegevens in Excel maken, bewerken en analyseren met een breed scala aan functies en functionaliteiten. De indeling ondersteunt verschillende soorten gegevens, zoals getallen, tekst, formules, grafieken en opmaakopties. Het maakt het ook mogelijk om meerdere werkbladen binnen een enkele werkmap te maken, wat organisatie en flexibiliteit biedt voor complexe datasets.

Een van de belangrijkste voordelen van het XLSX-formaat is de compatibiliteit met verschillende platforms en softwaretoepassingen. XLSX-bestanden kunnen niet alleen in Microsoft Excel worden geopend en bewerkt, maar ook in andere spreadsheetprogramma’s zoals Google Spreadsheets, LibreOffice Calc en Apple Numbers. Dit maakt het gemakkelijker om samen te werken en gegevens te delen tussen verschillende platforms en softwareomgevingen.

Bovendien bieden XLSX-bestanden robuuste gegevensbescherming en beveiligingsfuncties. Gebruikers kunnen wachtwoorden toepassen om de toegang tot de werkmap of specifieke werkbladen te beperken, waardoor de vertrouwelijkheid en integriteit van gevoelige informatie wordt gegarandeerd.

Wat is PPS bestandsformaat

Het PPS-bestandsformaat is een extensie die door Microsoft PowerPoint wordt gebruikt om presentaties op te slaan die speciaal zijn ontworpen voor diavoorstellingen. Het staat voor “PowerPoint Slide Show” en is nauw verwant aan het PPT-formaat (PowerPoint Presentation). PPS-bestanden bevatten een verzameling dia’s, elk met hun eigen inhoud, lay-out en opmaak.

In tegenstelling tot PPT-bestanden, die worden geopend in de PowerPoint-editor, zijn PPS-bestanden bedoeld om rechtstreeks in de diavoorstellingsmodus te worden geopend. Wanneer een PPS-bestand wordt geopend, wordt de presentatie op volledig scherm gestart en worden de dia’s onmiddellijk weergegeven in de volgorde waarin ze zijn gemaakt. Dit zorgt voor een naadloze en ononderbroken presentatie-ervaring zonder dat handmatige navigatie nodig is.

PPS-bestanden worden vaak gebruikt om presentaties te delen met anderen die de dia’s alleen hoeven te bekijken in plaats van ze te bewerken. Door een presentatie als een PPS-bestand op te slaan, zorgt u ervoor dat ontvangers de presentatie kunnen openen en bekijken zoals bedoeld, zonder de inhoud per ongeluk te wijzigen. Dit maakt het een handige indeling voor het verspreiden van diavoorstellingen voor vergaderingen, conferenties of zelflopende presentaties.

De PPS-indeling behoudt alle visuele elementen, animaties, overgangen en multimedia-inhoud die in de originele PowerPoint-presentatie zijn opgenomen. Het biedt een handige manier om gepolijste en professioneel ogende diavoorstellingen te leveren die hun beoogde ontwerp en effecten behouden.

Om PPS-bestanden te openen en te bekijken, hebben ontvangers doorgaans een compatibele softwaretoepassing nodig, zoals Microsoft PowerPoint, PowerPoint Viewer of andere presentatiesoftware die PPS-bestanden kan lezen. Met deze toepassingen kunnen gebruikers genieten van de volledige presentatie-ervaring zonder dat ze schrijf- of bewerkingsmogelijkheden nodig hebben.