PHP API om XLSX naar PPSM of online app te converteren

Exporteer XLSX-document naar PPSM via PHP zonder Microsoft® Powerpoint of Microsoft® Excel te gebruiken.

 

Aspose.Total voor PHP via Java is een uitgebreide suite die een breed scala aan functies biedt voor het werken met Excel-spreadsheets, Powerpoint-presentaties en het genereren en herkennen van streepjescodes. Met Aspose.Total voor PHP via Java kunt u eenvoudig XLSX naar PPSM-conversie toevoegen aan elke PHP-toepassing in slechts enkele stappen.

Gebruik eerst Aspose.Cells voor PHP via Java om het XLSX-bestand naar PDF te exporteren. Gebruik vervolgens Aspose.Slides voor PHP via Java om het PDF-bestand naar PPSM te converteren. Zowel Aspose.Cells voor PHP via Java als Aspose.Slides voor PHP via Java zijn onderliggende API’s van het Aspose.Total voor PHP via Java API’s-pakket.

Hoe XLSX naar PPSM te converteren?

 1. Open en laad het XLSX-bestand met behulp van de Workbook-klasse
 2. Stel de PDF-opslagopties in met behulp van het PdfSaveOptions-object
 3. Sla het XLSX-bestand op in PDF met behulp van de opslagmethode
 4. Gebruik de klasse Presentation om de geëxporteerde PDF in Slides te laden met behulp van getSlides()->addFromPdf
 5. Roep de opslagmethode aan om deze naar PPSM-indeling te converteren

Omzettingsvereisten

 1. PHP 7 of hogere versies zijn geïnstalleerd
 2. Machine moet Oracle JDK 7 of hogere versies hebben
 3. Download PHP/Java Bridge binary JavaBridge.jar en java/Java.inc PHP-bibliotheek Java.inc en sla het op in de instellingenmap
 4. Pas de instelling aan die relevant is voor het platform (Windows, Linux, MacOS enz.) voor Aspose.Cells en Aspose.Slides

Gratis online converter voor XLSX naar PPSM

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik XLSX online naar PPSM converteren?
  Een geïntegreerde online applicatie voor het converteren van XLSX-bestanden naar PPSM is hierboven beschikbaar. Om het conversieproces te starten, voegt u eenvoudig het XLSX-bestand toe door het te slepen en neer te zetten of door in het daarvoor bestemde witte gebied te klikken om het document te importeren. Klik vervolgens op de knop "Converteren" om de conversie te starten. Zodra de XLSX naar PPSM-conversie is voltooid, kunt u doorgaan met het downloaden van uw geconverteerde bestand met slechts één klik.
 • Hoe lang duurt het om XLSX te converteren?
  Deze online converter werkt snel, waarbij de conversiesnelheid grotendeels wordt beïnvloed door de grootte van het XLSX-bestand. Kleine XLSX-bestanden kunnen binnen enkele seconden naar PPSM worden geconverteerd. Bovendien, als u de conversiecode in een PHP-toepassing hebt geïntegreerd, zijn de prestaties van het conversieproces afhankelijk van hoe goed u uw toepassing voor dit doel heeft geoptimaliseerd.
 • Is het veilig om XLSX naar PPSM te converteren met de gratis Aspose.Total-converter??
  Absoluut! Na het conversieproces ontvangt u direct de downloadlink voor uw PPSM-bestanden. We hebben een beleid om alle geüploade bestanden na 24 uur automatisch te verwijderen en de downloadlinks werken na deze periode niet meer. U kunt er zeker van zijn dat uw bestanden volledig veilig zijn, aangezien niemand anders er toegang toe heeft. Onze bestandsconversieservice, inclusief XLSX-conversie, is ontworpen met de grootst mogelijke veiligheid in het achterhoofd. Bovendien dient de integratie van de gratis app om gebruikers in staat te stellen tests uit te voeren en de resultaten te bekijken voordat ze doorgaan met code-integratie.
 • Welke browser moet ik gebruiken om XLSX te converteren?
  U kunt elke moderne browser gebruiken, zoals Google Chrome, Firefox, Opera of Safari. Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, biedt de Aspose.Total XLSX-conversie-API een soepele en effectieve oplossing.

XLSXs converteren naar POT (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestanden)
XLSXs converteren naar POTM (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestand)
XLSXs converteren naar POTX (Microsoft PowerPoint-sjabloonpresentatie)
XLSXs converteren naar POWERPOINT (Presentatie bestanden)
XLSXs converteren naar PPS (PowerPoint-diavoorstelling)
XLSXs converteren naar PPSX (PowerPoint-diavoorstelling)
XLSXs converteren naar PPT (PowerPoint presentatie)
XLSXs converteren naar PPTM (Presentatiebestand met ingeschakelde macro's)
XLSXs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)

Wat is XLSX bestandsformaat

Het XLSX-bestandsformaat is een veelgebruikt bestandsformaat voor het opslaan van spreadsheetgegevens in Microsoft Excel. Het is de standaard en standaardindeling voor Excel-werkmappen in recente versies van de software. XLSX-bestanden zijn ontworpen om gegevens op een gestructureerde en efficiënte manier op te slaan. Ze gebruiken het Open XML-formaat, een open standaard voor het opslaan en manipuleren van kantoordocumenten. Dit formaat biedt verschillende voordelen, waaronder kleinere bestandsgroottes en verbeterde mogelijkheden voor gegevensherstel.

Met XLSX-bestanden kunnen gebruikers gegevens in Excel maken, bewerken en analyseren met een breed scala aan functies en functionaliteiten. De indeling ondersteunt verschillende soorten gegevens, zoals getallen, tekst, formules, grafieken en opmaakopties. Het maakt het ook mogelijk om meerdere werkbladen binnen een enkele werkmap te maken, wat organisatie en flexibiliteit biedt voor complexe datasets.

Een van de belangrijkste voordelen van het XLSX-formaat is de compatibiliteit met verschillende platforms en softwaretoepassingen. XLSX-bestanden kunnen niet alleen in Microsoft Excel worden geopend en bewerkt, maar ook in andere spreadsheetprogramma’s zoals Google Spreadsheets, LibreOffice Calc en Apple Numbers. Dit maakt het gemakkelijker om samen te werken en gegevens te delen tussen verschillende platforms en softwareomgevingen.

Bovendien bieden XLSX-bestanden robuuste gegevensbescherming en beveiligingsfuncties. Gebruikers kunnen wachtwoorden toepassen om de toegang tot de werkmap of specifieke werkbladen te beperken, waardoor de vertrouwelijkheid en integriteit van gevoelige informatie wordt gegarandeerd.

Wat is PPSM bestandsformaat

Het PPSM-bestandsformaat is een extensie die door Microsoft PowerPoint wordt gebruikt om presentaties met ingesloten macro’s op te slaan. Het is een evolutie van het PPSX-bestandsformaat, dat vaak wordt gebruikt voor PowerPoint-presentaties met diavoorstellingen. De “M” in PPSM staat voor “macro-enabled”, wat aangeeft dat het bestand de uitvoering van macro’s binnen de presentatie ondersteunt.

PPSM-bestanden maken interactieve en dynamische inhoud in PowerPoint-presentaties mogelijk door het gebruik van macro’s, dit zijn reeksen instructies of opdrachten die taken automatiseren of functionaliteit toevoegen. Macro’s kunnen worden gemaakt met behulp van Visual Basic for Applications (VBA) en bieden geavanceerde mogelijkheden zoals interactieve knoppen, geautomatiseerde acties en aangepaste functies.

Wanneer een PPSM-bestand wordt geopend, maakt PowerPoint de uitvoering van macro’s mogelijk, waardoor de presentatie om te reageren op gebruikersinteracties of om vooraf gedefinieerde acties uit te voeren. Hierdoor kunnen interactieve diavoorstellingen worden gemaakt en wordt de algehele gebruikerservaring verbeterd.

Het PPSM-formaat is met name handig voor het maken van zelflopende presentaties, kioskdisplays of interactieve trainingsmodules. Door macro’s op te nemen, kunnen presentatoren processen automatiseren, specifieke acties starten of het gedrag van de presentatie aanpassen op basis van gebruikersinvoer.

Het is belangrijk op te merken dat vanwege de potentiële beveiligingsrisico’s die aan macro’s zijn verbonden, sommige organisaties beveiligingsinstellingen die de uitvoering van macro’s in PowerPoint-bestanden beperken. Daarom is het bij het delen van PPSM-bestanden essentieel om ervoor te zorgen dat ontvangers op de hoogte zijn van de macrofunctionaliteit en dat de juiste beveiligingsinstellingen zijn ingeschakeld.