Documentconversie met behulp van Python API’s

Converteer Microsoft® Office Word, PDF, afbeeldingen en verschillende andere formaten met Aspose.Words for Python via .NET.

 

Total Python API’s versnelt de ontwikkeling van documentautomatiseringsoplossingen vanaf het begin of het verbeteren van bestaande applicaties voor het maken, bewerken of converteren van documenten, presentaties, e-mails en 3D-bestanden. Python API verwerkt niet alleen Microsoft Office Word- en presentatiedia’s, maar verwerkt ook PDF-, HTML-, afbeeldingen- en e-mailbestanden en nog veel meer. API is niet afhankelijk van software en is een volledige set oplossingen voor documentbeheer en manipulatie.

Converteer Microsoft Word naar PDF

Total Python API ondersteunt meerdere conversies van formaten zoals Microsoft Word naar PDF, afbeeldingen, Markdown en HTML. API maakt het proces van het converteren van Word-document naar PDF eenvoudig met de kwaliteitsuitvoer zo dicht bij het document als van DOC, DOCX-bestand. Het proces is om het DOC- of DOCX-bestand in het Document -object te laden en het save met de doel-PDF-indeling samen met het mappad. Het is zo makkelijk. Als het nodig is om PDF-standaarden zoals PDF 1.7 of 1.5 te specificeren, biedt API PdfComplaince opsomming, voor het instellen PdfSaveOptions() .

Python - Word naar PDF conversie

Conversie van Microsoft Word naar afbeeldingen

Word naar afbeeldingen conversie is een anhor-functie van Python API. Naast alleen conversie, kan men eenvoudig verschillende opslagopties instellen, zoals helderheid, contrast, horizontale en verticale resolutie enz. Het proces is, laad het document via Document-object en roep vervolgens de opslagmethode aan met de gewenste afbeeldingsbestandsextensie met een gespecificeerd pad. Om verschillende opslagopties te specificeren, biedt API ImageSaveOptions , FixedPageSaveOptions of SaveOptions klassen kunnen gebruikt vanaf het vereiste scenario. Het onderstaande codevoorbeeld demonstreert het maken van een voorbeeld van de eerste documentpagina met het toepassen van enkele aanvullende instellingen.

Python - Word-naar-beeldconversie

Converteer Microsoft PowerPoint naar Word

Python API ondersteunt het converteren van Microsoft PowerPoint PPT / PPTX naar Word DOC / DOCX-bestanden. Twee API’s Aspose.Slides for Python via .NET en Aspose.Words for Python via .NET gebruikt om deze conversie uit te voeren. Laad het PPT-/PPTX-bestand met Presentation . Haal het klasseobject Words Document op. Doorloop elke dia, genereert en voegt dia-afbeeldingen in en voegt vervolgens de diatekst in door de diavormen te doorlopen.

Python - PowerPoint-dia's naar Word-conversie

 

E-mail naar Word, PDF, HTML en beeldconversie

Voor conversie van e-mailbestanden naar PDF, Word, afbeeldingen en HTML voert Email Python API Aspose.Email for Python via .NET de conversie uit. API laadt het bronbestand in zijn objectmodel en roept de Save-methode aan met relevante parameters.

Python - E-mail bestanden naar Word-conversie