Converteer DOC naar POTM met Python of online-app

DOC naar POTM-conversie in uw Python-toepassingen zonder Microsoft Word® of PowerPoint . te installeren

 

Voor een Python-ontwikkelaar, die probeert een DOC naar POTM-conversiefunctie toe te voegen binnen de applicatie? Aspose.Total for Python via .NET API kan helpen om het conversieproces te automatiseren. Het is een volledig pakket van verschillende API’s met verschillende formaten.

Het gaat voornamelijk in twee stappen. Gebruik eerst Aspose.Words for Python via .NET API om het DOC-bestand naar PDF te converteren. Sla daarna met behulp van PowerPoint Python API Aspose.Slides for Python via .NET de gemaakte PDF op in Presentatie als een POTM-indeling.

Hoe DOC naar POTM converteren in Python

 • Stap 1 Open het DOC-bronbestand met de klasse Document
 • Sla het DOC-bestand op in PDF met behulp van de Save -methode door de bestandsnaam en het gewenste mappad op te geven.
 • Stap 2 Laad PDF-bestand met een instantie van de klasse Presentation
 • Roep de save-methode aan terwijl u het pad van het uitvoerbestand & SaveFormat.POTM als parameters opgeeft. uw DOC-bestand wordt geconverteerd naar POTM op het opgegeven pad.

Conversievereisten

 • Voor DOC naar POTM-conversie is Python 3.5 of hoger vereist
 • Referentie-API’s binnen het project rechtstreeks vanuit PyPI ( Aspose.Slides en Aspose.Words ) of
 • Gebruik de volgende pip-opdrachten pip install aspose.slides en pip install aspose.words.
 • Op Microsoft Windows of Linux gebaseerd besturingssysteem (zie meer voor Slides en Words ) en voor Linux controleer de aanvullende vereisten voor gcc en libpython en volg de stapsgewijze instructies INSTALL .
 

Bewaar DOC naar PDF in Python - Stap 1

 
 

PDF opslaan naar POTM in Python - Stap 2

 

Gratis online converter voor DOC naar POTM

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik DOC online naar POTM converteren?
  De online DOC-conversie-app is hierboven beschikbaar. Om te beginnen kunt u uw DOC-bestand toevoegen voor conversie door het te slepen en neer te zetten of door in het witte gebied te klikken om het document te importeren. Zodra uw DOC-bestand is geüpload, klikt u op de knop Converteren om het conversieproces te starten. Nadat de conversie van DOC naar POTM is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand downloaden. Met slechts één klik krijgt u uw uitvoer-POTM-bestanden.
 • Hoe lang duurt het om DOC te converteren?
  Deze online DOC-converter werkt snel, maar de snelheid hangt grotendeels af van de grootte van het DOC-bestand. Kleine DOC-bestanden kunnen in slechts enkele seconden naar POTM worden geconverteerd. Als u de conversiecode heeft geïntegreerd in een .NET-applicatie, hangt de snelheid van het proces af van hoe goed u uw applicatie heeft geoptimaliseerd.
 • Is het veilig om DOC naar POTM te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Na de conversie is de downloadlink voor het POTM-bestand onmiddellijk beschikbaar. Geüploade bestanden worden na 24 uur verwijderd en downloadlinks werken na die tijd niet meer. Uw bestanden zijn veilig en niemand heeft er toegang toe. De gratis app is voornamelijk geïntegreerd voor testdoeleinden, zodat u de resultaten kunt verifiëren voordat u de code integreert.
 • Welke browser moet ik gebruiken om DOC te converteren?
  U kunt elke moderne webbrowser zoals Google Chrome, Firefox, Opera of Safari gebruiken voor deze online DOC naar POTM-conversie. Als u echter een desktoptoepassing bouwt, werkt de Aspose.Total DOC-conversie-API naadloos.

Bekijk DOC conversieopties met Python

DOCs converteren naar CSV (Door komma's gescheiden waarden)
DOCs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
DOCs converteren naar EMAIL (E-mail bestanden)
DOCs converteren naar EMLX (Apple Mail-bericht)
DOCs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
DOCs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
DOCs converteren naar ICS (Kalender Bestand)
DOCs converteren naar MBOX (E-mail mailboxbestand)
DOCs converteren naar MSG (Outlook-berichtitembestand)
DOCs converteren naar ODP (OpenDocument-presentatieformaat)
DOCs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
DOCs converteren naar OFT (Outlook-bestandssjabloon)
DOCs converteren naar OST (Outlook offline opslagtabel)
DOCs converteren naar POT (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestanden)
DOCs converteren naar POTX (Microsoft PowerPoint-sjabloonpresentatie)
DOCs converteren naar POWERPOINT (Presentatie bestanden)
DOCs converteren naar PPS (PowerPoint-diavoorstelling)
DOCs converteren naar PPSM (Diavoorstelling met macro's)
DOCs converteren naar PPSX (PowerPoint-diavoorstelling)
DOCs converteren naar PPT (PowerPoint presentatie)
DOCs converteren naar PPTM (Presentatiebestand met ingeschakelde macro's)
DOCs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
DOCs converteren naar PST (Outlook persoonlijke opslagtabel)
DOCs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
DOCs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
DOCs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
DOCs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
DOCs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
DOCs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
DOCs converteren naar XLSX (XML-werkmap openen)
DOCs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)
DOCs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)

Wat is DOC bestandsformaat

De Microsoft Word Binary File Format (DOC) is een bedrijfseigen documentbestandsindeling die wordt gebruikt door Microsoft Office Word. Het vertegenwoordigt een documentstructuur die onafhankelijk is van een specifieke computerarchitectuur of besturingssysteem. Het DOC-formaat dient als een containerbestand en gebruikt een binair formaat om verschillende soorten gegevens op te slaan, waaronder opgemaakte tekst, afbeeldingen, grafieken en meer. De binaire aard van het DOC-formaat maakt het niet leesbaar voor mensen, maar er bestaan verschillende programma’s, zoals Microsoft Word en LibreOffice, die zowel kunnen lezen van als schrijven naar DOC-bestanden.

Het DOC-formaat was aanvankelijk geïntroduceerd in Word voor Windows 2.0 in 1987. Het heeft sindsdien verschillende herzieningen ondergaan, met als meest recente iteratie het Office Open XML-formaat geïntroduceerd in Office 2007. Een van de belangrijkste voordelen van het DOC-formaat ligt in de compatibiliteit met Microsoft Word , een van de meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma’s ter wereld. Door deze compatibiliteit kunnen gebruikers documenten maken en wijzigen met behulp van Microsoft Word en deze gemakkelijk delen met anderen die de applicatie ook gebruiken. Bovendien hebben veel andere tekstverwerkingsprogramma’s de mogelijkheid om te lezen van en te schrijven naar het DOC-formaat, waardoor het een veelzijdige keuze is voor het delen van documenten.

De wijdverbreide acceptatie van het DOC-formaat komt voort uit de integratie met Microsoft Word , waarmee gebruikers een robuuste en functierijke omgeving krijgen voor het maken en beheren van documenten. De flexibiliteit van het formaat gaat verder dan Microsoft Word, waardoor gebruikers met DOC-bestanden kunnen werken met behulp van alternatieve tekstverwerkingssoftware. Deze veelzijdigheid zorgt voor naadloze documentsamenwerking en uitwisselbaarheid tussen gebruikers, ongeacht de gekozen tekstverwerkingstoepassing.

Wat is POTM bestandsformaat

POTM is een bestandsindeling die in Microsoft PowerPoint wordt gebruikt om presentatiesjablonen op te slaan die ook macro’s bevatten. Net als de POTX-indeling maken POTM-bestanden deel uit van de Office Open XML-indeling (OOXML) die is geïntroduceerd in PowerPoint 2007.

De “M” in POTM staat voor macro’s, wat aangeeft dat deze sjablonen VBA (Visual Basic for Applications) code die taken automatiseert en de functionaliteit van de presentatie verbetert. Hierdoor kunnen gebruikers dynamische en interactieve sjablonen maken die verder gaan dan statische ontwerpelementen.

POTM-bestanden bieden dezelfde voordelen als POTX-bestanden wat betreft het bieden van vooraf ontworpen dia-indelingen, opmaak en stijlen. Het opnemen van macro’s voegt echter een extra laag interactiviteit en automatisering toe aan de sjablonen. Macro’s kunnen taken uitvoeren zoals gegevensmanipulatie, berekeningen, dia-overgangen en gebruikersinteracties, waardoor presentaties boeiender en efficiënter worden.

Om een POTM-bestand te gebruiken, kunnen gebruikers het openen in PowerPoint of het als sjabloon selecteren wanneer een nieuwe presentatie maken. De macro’s die in de POTM-sjabloon zijn ingesloten, kunnen tijdens de presentatie worden uitgevoerd en gebruikt, waardoor ze verbeterde functionaliteit bieden die verder gaat dan wat mogelijk is met een standaardsjabloon.

Het is belangrijk op te merken dat vanwege beveiligingsproblemen sommige systemen en organisaties hebben beperkingen voor het uitvoeren van macro’s in PowerPoint-presentaties. In dergelijke gevallen moeten gebruikers mogelijk hun beveiligingsinstellingen aanpassen of de benodigde machtigingen verkrijgen om de uitvoering van macro’s in POTM-bestanden mogelijk te maken.

POTM-bestanden zijn compatibel met verschillende versies van PowerPoint op verschillende platforms, waardoor gebruikers deel sjablonen met macro’s op verschillende apparaten en omgevingen. Ze bieden een krachtige tool voor het maken van interactieve en geautomatiseerde presentaties en bieden meer flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden voor gebruikers.