Converteer MOBI naar CSV via Python of online-app

MOBI naar CSV-conversie in uw Python-applicaties zonder Microsoft Word® of Excel te installeren

 

Voor een Python-ontwikkelaar, die probeert een MOBI naar CSV-conversiefunctie binnen de applicatie toe te voegen. Aspose.Total for Python via .NET API kan helpen om het conversieproces te automatiseren. Het is een volledig pakket van verschillende API’s die verschillende formaten behandelen.

Het gaat voornamelijk in twee stappen. Gebruik eerst de Aspose.Words for Python via .NET API om het MOBI-bestand naar HTML te converteren. Sla daarna met Excel Python API Aspose.Cells for Python via .NET de gemaakte HTML op in de gewenste Microsoft Excel-indeling.

Hoe MOBI naar CSV te converteren in Python

 • Stap 1 Open het MOBI-bronbestand met de Document -klasse
 • Sla het MOBI-bestand op in HTML met behulp van de Save -methode door de bestandsnaam en het gewenste mappad op te geven
 • Stap 2 Laad het HTML-bestand met een exemplaar van de Workbook-klasse met bestand en LoadOptions als parameters
 • Roep de methode ‘opslaan’ aan terwijl u het pad naar het uitvoer-CSV-bestand opgeeft. Dus uw MOBI-bestand wordt geconverteerd naar CSV op het opgegeven pad

Omzettingsvereisten

 • Voor conversie van MOBI naar CSV is Python 3.5 of hoger vereist
 • Referentie-API’s binnen het project rechtstreeks vanuit PyPI ( Aspose.Words en Aspose.Cells )
 • Of gebruik de volgende pip-opdrachten pip install aspose.words en pip install aspose-cells-python
 • Bovendien, op Microsoft Windows of Linux gebaseerd besturingssysteem (zie meer voor Words en Cells ) en voor Linux, controleer aanvullende vereisten voor gcc en libpython en volg stap voor stap instructies
 

Bewaar MOBI naar HTML in Python - Stap 1

 
 

Bewaar HTML naar CSV in Python - Stap 2

 

Gratis online converter voor MOBI naar CSV

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik MOBI online naar CSV converteren?
  Hierboven vindt u een geïntegreerde online app voor MOBI-conversie. Voeg om te beginnen eenvoudig uw MOBI-bestand toe door het naar het daarvoor bestemde witte gebied te slepen en neer te zetten, of door in het gebied te klikken om het document te importeren. Zodra uw MOBI-bestand is geüpload, klikt u op de knop "Converteren" om het conversieproces van MOBI naar CSV te starten. Wanneer de conversie is voltooid, kunt u uw nieuw geconverteerde CSV-bestand direct downloaden met slechts één klik.
 • Hoe lang duurt het om MOBI te converteren?
  De online converter die wij aanbieden werkt snel, maar de prestaties zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte van uw MOBI-bestand. Kleinere MOBI-bestanden kunnen in slechts enkele seconden naar CSV worden geconverteerd. Als u de conversiecode integreert in een .NET-toepassing, hangt de conversiesnelheid af van hoe goed uw toepassing is geoptimaliseerd voor dit proces.
 • Is het veilig om MOBI naar CSV te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Deze online converter zorgt voor de veiligheid van uw bestanden, inclusief MOBI-bestandsconversies. Uw geüploade bestanden worden na 24 uur verwijderd en de downloadlinks zijn na deze periode niet meer toegankelijk. U kunt er zeker van zijn dat niemand toegang heeft tot uw bestanden. Bovenstaande gratis app is voor testdoeleinden, zodat u het resultaat kunt controleren voordat u de code integreert.
 • Welke browser moet ik gebruiken om MOBI te converteren?
  De online MOBI naar CSV-converter kan in elke moderne browser worden gebruikt, zoals Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, kan de Aspose.Total MOBI-conversie-API een soepele en betrouwbare oplossing bieden voor uw behoeften.

Bekijk MOBI conversieopties met Python

MOBIs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
MOBIs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
MOBIs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
MOBIs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
MOBIs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
MOBIs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
MOBIs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
MOBIs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
MOBIs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
MOBIs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
MOBIs converteren naar XLSX (XML-werkmap openen)
MOBIs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)
MOBIs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)

Wat is MOBI bestandsformaat

Het MOBI-formaat is een bestandsformaat voor eBooks. Het is gebaseerd op de Open eBook-standaard en wordt gebruikt door verschillende eBook-lezers, waaronder de Amazon Kindle. Het MOBI-formaat is ontworpen voor gemakkelijke conversie naar andere eBook-formaten, zoals het ePub-formaat. Het MOBI-formaat ondersteunt een breed scala aan functies, waaronder:- DRM-beveiliging- Audio en video- Inhoudsopgaven- Indexen- Voetnoten- Links- Ingesloten afbeeldingen Het MOBI-formaat is een open standaard, wat betekent dat het geen eigendom is van één bedrijf . Dit maakt het voor iedereen gemakkelijk om software te maken die MOBI-bestanden kan lezen of schrijven.

Wat is CSV bestandsformaat

Een CSV-bestand (Comma-Separated Values) is een veelgebruikt formaat voor het opslaan van tabelgegevens, dat lijkt op een spreadsheet of database. Het bestaat uit gegevens gescheiden door komma’s, waarbij elke rij een record vertegenwoordigt. CSV-bestanden kunnen worden geopend in teksteditors zoals Microsoft Notepad of Apple TextEdit, maar ook in spreadsheetprogramma’s zoals Microsoft Excel of Apple Numbers.

Wanneer ze worden geopend in een teksteditor, worden CSV-gegevens weergegeven in een tabelindeling. Kolommen worden gescheiden door komma’s en elke rij wordt gescheiden door een nieuwe regel. De eerste rij, ook wel de koprij genoemd, bevat kolomnamen.

CSV-bestanden zorgen voor eenvoudige gegevensuitwisseling tussen verschillende applicaties. Gegevens kunnen worden geëxporteerd uit spreadsheetprogramma’s zoals Excel of Numbers en worden opgeslagen in een CSV-indeling. Evenzo kunnen CSV-bestanden in deze programma’s worden geïmporteerd, waardoor gegevens van het ene systeem naar het andere kunnen worden overgedragen.

CSV-bestanden bieden flexibiliteit en compatibiliteit vanwege hun eenvoudige en universele structuur. Ze worden veel gebruikt voor gegevensmigratie, het delen van informatie tussen platforms en het integreren van gegevens uit verschillende bronnen. De ongecompliceerde aard van CSV-bestanden maakt ze toegankelijk voor gegevensmanipulatie, analyse en verwerking door zowel mensen als computersystemen.