Converteer MOBI naar FODS via Python of online-app

MOBI naar FODS-conversie in uw Python-applicaties zonder Microsoft Word® of Excel te installeren

 

Voor een Python-ontwikkelaar, die probeert een MOBI naar FODS-conversiefunctie binnen de applicatie toe te voegen. Aspose.Total for Python via .NET API kan helpen om het conversieproces te automatiseren. Het is een volledig pakket van verschillende API’s die verschillende formaten behandelen.

Het gaat voornamelijk in twee stappen. Gebruik eerst de Aspose.Words for Python via .NET API om het MOBI-bestand naar HTML te converteren. Sla daarna met Excel Python API Aspose.Cells for Python via .NET de gemaakte HTML op in de gewenste Microsoft Excel-indeling.

Hoe MOBI naar FODS te converteren in Python

 • Stap 1 Open het MOBI-bronbestand met de Document -klasse
 • Sla het MOBI-bestand op in HTML met behulp van de Save -methode door de bestandsnaam en het gewenste mappad op te geven
 • Stap 2 Laad het HTML-bestand met een exemplaar van de Workbook-klasse met bestand en LoadOptions als parameters
 • Roep de methode ‘opslaan’ aan terwijl u het pad naar het uitvoer-FODS-bestand opgeeft. Dus uw MOBI-bestand wordt geconverteerd naar FODS op het opgegeven pad

Omzettingsvereisten

 • Voor conversie van MOBI naar FODS is Python 3.5 of hoger vereist
 • Referentie-API’s binnen het project rechtstreeks vanuit PyPI ( Aspose.Words en Aspose.Cells )
 • Of gebruik de volgende pip-opdrachten pip install aspose.words en pip install aspose-cells-python
 • Bovendien, op Microsoft Windows of Linux gebaseerd besturingssysteem (zie meer voor Words en Cells ) en voor Linux, controleer aanvullende vereisten voor gcc en libpython en volg stap voor stap instructies
 

Bewaar MOBI naar HTML in Python - Stap 1

 
 

Bewaar HTML naar FODS in Python - Stap 2

 

Gratis online converter voor MOBI naar FODS

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik MOBI online naar FODS converteren?
  Hierboven vindt u een geïntegreerde online app voor MOBI-conversie. Voeg om te beginnen eenvoudig uw MOBI-bestand toe door het naar het daarvoor bestemde witte gebied te slepen en neer te zetten, of door in het gebied te klikken om het document te importeren. Zodra uw MOBI-bestand is geüpload, klikt u op de knop "Converteren" om het conversieproces van MOBI naar FODS te starten. Wanneer de conversie is voltooid, kunt u uw nieuw geconverteerde FODS-bestand direct downloaden met slechts één klik.
 • Hoe lang duurt het om MOBI te converteren?
  De online converter die wij aanbieden werkt snel, maar de prestaties zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte van uw MOBI-bestand. Kleinere MOBI-bestanden kunnen in slechts enkele seconden naar FODS worden geconverteerd. Als u de conversiecode integreert in een .NET-toepassing, hangt de conversiesnelheid af van hoe goed uw toepassing is geoptimaliseerd voor dit proces.
 • Is het veilig om MOBI naar FODS te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Deze online converter zorgt voor de veiligheid van uw bestanden, inclusief MOBI-bestandsconversies. Uw geüploade bestanden worden na 24 uur verwijderd en de downloadlinks zijn na deze periode niet meer toegankelijk. U kunt er zeker van zijn dat niemand toegang heeft tot uw bestanden. Bovenstaande gratis app is voor testdoeleinden, zodat u het resultaat kunt controleren voordat u de code integreert.
 • Welke browser moet ik gebruiken om MOBI te converteren?
  De online MOBI naar FODS-converter kan in elke moderne browser worden gebruikt, zoals Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, kan de Aspose.Total MOBI-conversie-API een soepele en betrouwbare oplossing bieden voor uw behoeften.

Bekijk MOBI conversieopties met Python

MOBIs converteren naar CSV (Door komma's gescheiden waarden)
MOBIs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
MOBIs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
MOBIs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
MOBIs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
MOBIs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
MOBIs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
MOBIs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
MOBIs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
MOBIs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
MOBIs converteren naar XLSX (XML-werkmap openen)
MOBIs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)
MOBIs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)

Wat is MOBI bestandsformaat

Het MOBI-formaat is een bestandsformaat voor eBooks. Het is gebaseerd op de Open eBook-standaard en wordt gebruikt door verschillende eBook-lezers, waaronder de Amazon Kindle. Het MOBI-formaat is ontworpen voor gemakkelijke conversie naar andere eBook-formaten, zoals het ePub-formaat. Het MOBI-formaat ondersteunt een breed scala aan functies, waaronder:- DRM-beveiliging- Audio en video- Inhoudsopgaven- Indexen- Voetnoten- Links- Ingesloten afbeeldingen Het MOBI-formaat is een open standaard, wat betekent dat het geen eigendom is van één bedrijf . Dit maakt het voor iedereen gemakkelijk om software te maken die MOBI-bestanden kan lezen of schrijven.

Wat is FODS bestandsformaat

Het bestandsformaat OpenDocument Flat XML Spreadsheet (FODS) dient als een middel om spreadsheetdocumenten op te slaan. Het houdt zich aan de OpenDocument-standaard en gebruikt XML als onderliggende bestandsstructuur. FODS-bestanden worden meestal gegenereerd door spreadsheetprogramma’s zoals Apache OpenOffice Calc en LibreOffice Calc.

FODS-bestanden bestaan uit verschillende XML-elementen, met een -element dat dient als container voor de spreadsheetgegevens. De gegevens zelf worden opgeslagen in een reeks

-elementen, waarbij elke tabel een werkblad binnen de spreadsheet vertegenwoordigt. Binnen elke tabel zijn gegevens geordend met behulp van - en -elementen. Deze elementen kunnen verschillende onderliggende elementen bevatten die de celinhoud specificeren, zoals , en . Het -element slaat tekstgegevens op, het -element slaat numerieke gegevens op en het -element slaat de formule van een cel op.

Bovendien breiden FODS-bestanden de OpenDocument-standaard uit door extra functies op te nemen. Deze omvatten ondersteuning voor samengevoegde cellen, waardoor aangrenzende cellen kunnen worden samengevoegd tot één grotere cel, evenals bevroren rijen en kolommen, waardoor specifieke rijen of kolommen kunnen worden vergrendeld voor eenvoudige navigatie tijdens het scrollen door de spreadsheet.

FODS-bestanden bieden compatibiliteit en interoperabiliteit tussen spreadsheettoepassingen die de OpenDocument-standaard ondersteunen. Ze bieden een flexibel en gestructureerd formaat voor het opslaan van spreadsheetgegevens, waardoor gegevensintegriteit wordt gegarandeerd en naadloos delen en samenwerken mogelijk wordt gemaakt.