Converteer POWERPOINT naar DOCX met Python of online-app

POWERPOINT naar DOCX-conversie in uw Python-toepassingen zonder Microsoft Word® of PowerPoint . te installeren

 

Voor een Python-ontwikkelaar, die probeert een POWERPOINT naar DOCX-conversiefunctie toe te voegen binnen de applicatie? Aspose.Total for Python via .NET API kan helpen om het conversieproces te automatiseren. Het is een volledig pakket van verschillende API’s met verschillende formaten.

Het gaat voornamelijk in twee stappen. Gebruik eerst Aspose.Slides for Python via .NET API om het POWERPOINT-bestand naar PDF te converteren. Sla daarna met behulp van Microsoft Word Python API Aspose.Words for Python via .NET de gemaakte PDF op in Microsoft Word als DOCX-indeling.

Hoe POWERPOINT naar DOCX converteren in Python

 • Stap 1 Laad PDF-bestand met een instantie van de klasse Presentation
 • Roep de save-methode aan terwijl u het pad van het uitvoerbestand & SaveFormat.PDF opgeeft als parameters. uw POWERPOINT-bestand wordt geconverteerd naar PDF op het opgegeven pad.
 • Stap 2 Open het PDF-bestand met de klasse Document
 • Sla het PDF-bestand op in het DOCX-bestand met behulp van de Save -methode door de bestandsnaam en het gewenste mappad op te geven.
 • Hier is nog een codefragment voor de conversie van PowerPoint-presentatie naar Word Microsoft Powerpoint to Word .

Conversievereisten

 • Voor POWERPOINT naar DOCX-conversie is Python 3.5 of hoger vereist
 • Referentie-API’s binnen het project rechtstreeks vanuit PyPI ( Aspose.Slides en Aspose.Words ) of
 • Gebruik de volgende pip-opdrachten pip install aspose.slides en pip install aspose.words.
 • Op Microsoft Windows of Linux gebaseerd besturingssysteem (zie meer voor Slides en Words ) en voor Linux controleer de aanvullende vereisten voor gcc en libpython en volg de stapsgewijze instructies INSTALL .
 

Bewaar POWERPOINT naar PDF in Python - Stap 1

 
 

PDF opslaan naar DOCX in Python - Stap 2

 

Gratis online converter voor POWERPOINT naar DOCX

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik POWERPOINT online naar DOCX converteren?
  Online app voor POWERPOINT-conversie is hierboven geïntegreerd. Om uw POWERPOINT-bestand naar DOCX te converteren met behulp van onze online tool, kunt u deze eenvoudige stappen volgen. Ten eerste kunt u het POWERPOINT-bestand voor conversie toevoegen door het naar het witte gebied te slepen en neer te zetten of door in het witte gebied te klikken om het document te importeren. Klik vervolgens op de knop "Converteren" en onze converter begint met het verwerken van uw bestand. Het conversieproces is meestal snel, vooral voor kleine POWERPOINT-bestanden die in slechts enkele seconden naar DOCX kunnen worden geconverteerd. Zodra de conversie is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand met slechts één klik downloaden.
 • Hoe lang duurt het om POWERPOINT te converteren?
  De snelheid van deze online converter is indrukwekkend, maar het is belangrijk op te merken dat de conversietijd kan variëren afhankelijk van de grootte van het POWERPOINT-bestand. Kleinere POWERPOINT-bestanden hebben slechts enkele seconden nodig om naar DOCX te converteren, terwijl grotere bestanden langer kunnen duren. Als u de conversiecode in een .NET-toepassing integreert, hangt de conversietijd ook af van hoe goed u uw toepassing voor het proces hebt geoptimaliseerd.
 • Is het veilig om POWERPOINT naar DOCX te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Als u onze POWERPOINT naar DOCX online converter gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat uw bestanden veilig zijn. De downloadlink voor uw geconverteerde DOCX-bestanden is direct beschikbaar nadat het conversieproces is voltooid. We nemen uw privacy serieus en daarom verwijderen we alle geüploade bestanden na 24 uur en werken de downloadlinks na die periode niet meer.
  Bestandsconversie, inclusief POWERPOINT naar DOCX-conversie, is volkomen veilig met onze online converter. U kunt erop vertrouwen dat wij uw bestanden veilig en privé houden. We hebben ook een gratis app geïntegreerd voor testdoeleinden, zodat u het resultaat kunt controleren voordat u de code integreert.
 • Welke browser moet ik gebruiken om POWERPOINT te converteren?
  De online POWERPOINT naar DOCX-converter is compatibel met alle moderne webbrowsers, waaronder Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, kunt u de Aspose.Total POWERPOINT-conversie-API gebruiken voor naadloze conversie. Deze API biedt een efficiënte en betrouwbare oplossing voor het converteren van POWERPOINT-bestanden naar DOCX-indeling. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en krachtige functies kunt u ervoor zorgen dat uw POWERPOINT naar DOCX-conversieproces soepel en snel wordt voltooid.

Bekijk POWERPOINT conversieopties met Python

POWERPOINTs converteren naar CSV (Door komma's gescheiden waarden)
POWERPOINTs converteren naar DOC (Microsoft Word binair formaat)
POWERPOINTs converteren naar DOCM (Microsoft Word 2007 Marco-bestand)
POWERPOINTs converteren naar DOT (Microsoft Word-sjabloonbestanden)
POWERPOINTs converteren naar DOTM (Microsoft Word 2007+ sjabloonbestand)
POWERPOINTs converteren naar DOTX (Microsoft Word-sjabloonbestand)
POWERPOINTs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
POWERPOINTs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
POWERPOINTs converteren naar WORD (Bestandsindelingen voor tekstverwerking)
POWERPOINTs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
POWERPOINTs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
POWERPOINTs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
POWERPOINTs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)