Converteer PPTX naar WORD met Python of online-app

PPTX naar WORD-conversie in uw Python-toepassingen zonder Microsoft Word® of PowerPoint . te installeren

 

Voor een Python-ontwikkelaar, die probeert een PPTX naar WORD-conversiefunctie toe te voegen binnen de applicatie? Aspose.Total for Python via .NET API kan helpen om het conversieproces te automatiseren. Het is een volledig pakket van verschillende API’s met verschillende formaten.

Het gaat voornamelijk in twee stappen. Gebruik eerst Aspose.Slides for Python via .NET API om het PPTX-bestand naar PDF te converteren. Sla daarna met behulp van Microsoft Word Python API Aspose.Words for Python via .NET de gemaakte PDF op in Microsoft Word als WORD-indeling.

Hoe PPTX naar WORD converteren in Python

 • Stap 1 Laad PDF-bestand met een instantie van de klasse Presentation
 • Roep de save-methode aan terwijl u het pad van het uitvoerbestand & SaveFormat.PDF opgeeft als parameters. uw PPTX-bestand wordt geconverteerd naar PDF op het opgegeven pad.
 • Stap 2 Open het PDF-bestand met de klasse Document
 • Sla het PDF-bestand op in het WORD-bestand met behulp van de Save -methode door de bestandsnaam en het gewenste mappad op te geven.
 • Hier is nog een codefragment voor de conversie van PowerPoint-presentatie naar Word Microsoft Powerpoint to Word .

Conversievereisten

 • Voor PPTX naar WORD-conversie is Python 3.5 of hoger vereist
 • Referentie-API’s binnen het project rechtstreeks vanuit PyPI ( Aspose.Slides en Aspose.Words ) of
 • Gebruik de volgende pip-opdrachten pip install aspose.slides en pip install aspose.words.
 • Op Microsoft Windows of Linux gebaseerd besturingssysteem (zie meer voor Slides en Words ) en voor Linux controleer de aanvullende vereisten voor gcc en libpython en volg de stapsgewijze instructies INSTALL .
 

Bewaar PPTX naar PDF in Python - Stap 1

 
 

PDF opslaan naar WORD in Python - Stap 2

 

Gratis online converter voor PPTX naar WORD

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik PPTX online naar WORD converteren?
  Online app voor PPTX-conversie is hierboven geïntegreerd. Om uw PPTX-bestand naar WORD te converteren met behulp van onze online tool, kunt u deze eenvoudige stappen volgen. Ten eerste kunt u het PPTX-bestand voor conversie toevoegen door het naar het witte gebied te slepen en neer te zetten of door in het witte gebied te klikken om het document te importeren. Klik vervolgens op de knop "Converteren" en onze converter begint met het verwerken van uw bestand. Het conversieproces is meestal snel, vooral voor kleine PPTX-bestanden die in slechts enkele seconden naar WORD kunnen worden geconverteerd. Zodra de conversie is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand met slechts één klik downloaden.
 • Hoe lang duurt het om PPTX te converteren?
  De snelheid van deze online converter is indrukwekkend, maar het is belangrijk op te merken dat de conversietijd kan variëren afhankelijk van de grootte van het PPTX-bestand. Kleinere PPTX-bestanden hebben slechts enkele seconden nodig om naar WORD te converteren, terwijl grotere bestanden langer kunnen duren. Als u de conversiecode in een .NET-toepassing integreert, hangt de conversietijd ook af van hoe goed u uw toepassing voor het proces hebt geoptimaliseerd.
 • Is het veilig om PPTX naar WORD te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! Als u onze PPTX naar WORD online converter gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat uw bestanden veilig zijn. De downloadlink voor uw geconverteerde WORD-bestanden is direct beschikbaar nadat het conversieproces is voltooid. We nemen uw privacy serieus en daarom verwijderen we alle geüploade bestanden na 24 uur en werken de downloadlinks na die periode niet meer.
  Bestandsconversie, inclusief PPTX naar WORD-conversie, is volkomen veilig met onze online converter. U kunt erop vertrouwen dat wij uw bestanden veilig en privé houden. We hebben ook een gratis app geïntegreerd voor testdoeleinden, zodat u het resultaat kunt controleren voordat u de code integreert.
 • Welke browser moet ik gebruiken om PPTX te converteren?
  De online PPTX naar WORD-converter is compatibel met alle moderne webbrowsers, waaronder Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, kunt u de Aspose.Total PPTX-conversie-API gebruiken voor naadloze conversie. Deze API biedt een efficiënte en betrouwbare oplossing voor het converteren van PPTX-bestanden naar WORD-indeling. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en krachtige functies kunt u ervoor zorgen dat uw PPTX naar WORD-conversieproces soepel en snel wordt voltooid.

Bekijk PPTX conversieopties met Python

PPTXs converteren naar CSV (Door komma's gescheiden waarden)
PPTXs converteren naar DOC (Microsoft Word binair formaat)
PPTXs converteren naar DOCM (Microsoft Word 2007 Marco-bestand)
PPTXs converteren naar DOCX (Office 2007+ Word-document)
PPTXs converteren naar DOT (Microsoft Word-sjabloonbestanden)
PPTXs converteren naar DOTM (Microsoft Word 2007+ sjabloonbestand)
PPTXs converteren naar DOTX (Microsoft Word-sjabloonbestand)
PPTXs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
PPTXs converteren naar RTF (Rijk tekst formaat)
PPTXs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
PPTXs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
PPTXs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
PPTXs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
PPTXs converteren naar XLSX (XML-werkmap openen)
PPTXs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)