Converteer WORDML naar PST met Python

WORDML naar PST-conversie in uw Python-toepassingen zonder Microsoft Word® of Outlook te installeren.

 

Voor een Python-ontwikkelaar, die probeert een WORDML naar PST-conversiefunctie toe te voegen binnen de applicatie? Aspose.Total for Python via .NET API kan helpen om het conversieproces te automatiseren. Het is een volledig pakket van verschillende API’s met verschillende formaten, waaronder e-mail, afbeeldingen en Microsoft Word-formaten. Aspose.Words for Python via .NET en Aspose.Email for Python via .NET API’s die deel uitmaken van het Aspose.Total for Python via .NET -pakket maken deze conversie eenvoudig met Python. Het is een proces in twee stappen, laad eerst het WORDML-bestand en render het in HTML via Aspose.Words for Python via .NET . Laad vervolgens de geconverteerde HTML met Aspose.Email for Python via .NET en sla deze op in PST-indeling.

Hoe WORDML naar PST te converteren in Python

  • Open het WORDML-bronbestand met de klasse Document
  • Roep de save-methode aan terwijl u het HTML-bestandspad voor de uitvoer en relevante HTML Save-opties als parameter opgeeft. Dus uw WORDML-bestand wordt geconverteerd naar HTML op het opgegeven pad
  • Laad nu het opgeslagen HTML-bestand met MailMessage.load
  • Roep de opslagmethode aan met het relevante bestandspad. Dus eindelijk is de WORDML geconverteerd

Conversievereisten

  • Voor WORDML naar PST-conversie is Python 3.5 of hoger vereist
  • Referentie-API’s binnen het project rechtstreeks vanuit PyPI ( Aspose.Words en Aspose.Email )
  • Of gebruik de volgende pip-opdracht pip install aspose.words en pip install Aspose.Email-for-Python-via-NET
  • Bovendien, op Microsoft Windows of Linux gebaseerd besturingssysteem (zie meer voor Words en Email ) en voor Linux controleer de aanvullende vereisten voor gcc en libpython en volg de stapsgewijze instructies INSTALL
 

Bewaar WORDML naar PST in Python

 

Bekijk WORDML conversieopties met Python

WORDMLs converteren naar CSV (Door komma's gescheiden waarden)
WORDMLs converteren naar DIF (Formaat voor gegevensuitwisseling)
WORDMLs converteren naar EMLX (Apple Mail-bericht)
WORDMLs converteren naar EXCEL (Spreadsheet-bestandsindelingen)
WORDMLs converteren naar FODS (OpenDocument platte XML-spreadsheet)
WORDMLs converteren naar ICS (Kalender Bestand)
WORDMLs converteren naar MBOX (E-mail mailboxbestand)
WORDMLs converteren naar MSG (Outlook-berichtitembestand)
WORDMLs converteren naar ODP (OpenDocument-presentatieformaat)
WORDMLs converteren naar ODS (OpenDocument-spreadsheet)
WORDMLs converteren naar OFT (Outlook-bestandssjabloon)
WORDMLs converteren naar OST (Outlook offline opslagtabel)
WORDMLs converteren naar POT (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestanden)
WORDMLs converteren naar POTM (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestand)
WORDMLs converteren naar POTX (Microsoft PowerPoint-sjabloonpresentatie)
WORDMLs converteren naar POWERPOINT (Presentatie bestanden)
WORDMLs converteren naar PPS (PowerPoint-diavoorstelling)
WORDMLs converteren naar PPSM (Diavoorstelling met macro's)
WORDMLs converteren naar PPSX (PowerPoint-diavoorstelling)
WORDMLs converteren naar PPT (PowerPoint presentatie)
WORDMLs converteren naar PPTM (Presentatiebestand met ingeschakelde macro's)
WORDMLs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
WORDMLs converteren naar SXC (StarOffice Calc-spreadsheet)
WORDMLs converteren naar TSV (Door tabs gescheiden waarden)
WORDMLs converteren naar XLAM (Excel-invoegtoepassing met ingeschakelde macro's)
WORDMLs converteren naar XLS (Microsoft Excel binair formaat)
WORDMLs converteren naar XLSB (Excel binaire werkmap)
WORDMLs converteren naar XLSM (Spreadsheet met ingeschakelde macro's)
WORDMLs converteren naar XLSX (XML-werkmap openen)
WORDMLs converteren naar XLT (Excel 97 - 2003-sjabloon)
WORDMLs converteren naar XLTM (Excel-sjabloon met ingeschakelde macro's)

Wat is WORDML bestandsformaat

Microsoft Word 2003 introduceerde een eigen documentindeling die bekend staat als WordprocessingML. Deze op XML gebaseerde indeling maakt gebruik van een aangepast XML-schema om verschillende elementen van een Word-document op te slaan, waaronder tekst, opmaak, afbeeldingen en andere inhoud. WordprocessingML heeft tot doel een uitgebreide weergave te bieden van alle documentinformatie met behoud van zowel door mensen leesbare als machineleesbare kwaliteiten.

Door mensen leesbaar zijn betekent dat WordprocessingML-documenten eenvoudig kunnen worden geopend en bewerkt met een standaard teksteditor. Deze toegankelijkheid stelt gebruikers in staat om de onderliggende XML-structuur indien nodig direct te manipuleren. Bovendien is WordprocessingML ontworpen om geautomatiseerde verwerking en conversie door computersystemen mogelijk te maken, waardoor naadloze transformatie naar andere indelingen of integratie met verschillende softwaretoepassingen mogelijk wordt.

WordprocessingML is een open standaard, wat betekent dat de specificaties ervan openbaar beschikbaar zijn voor referentie en implementatie door ontwikkelaars. Deze openheid heeft geleid tot de ontwikkeling van tal van softwareprogramma’s, waaronder open-sourceoplossingen zoals OpenOffice.org en LibreOffice, die WordprocessingML-documenten kunnen lezen en schrijven. De beschikbaarheid van dergelijke tools breidt de toegankelijkheid en interoperabiliteit van WordprocessingML-bestanden uit tot buiten het Microsoft Word-ecosysteem.

Microsoft Word, een van de meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma’s ter wereld, heeft bijgedragen aan de populariteit van WordprocessingML als XML -gebaseerd tekstverwerkingsformaat. Door de brede acceptatie is WordprocessingML een heersende standaard geworden voor het delen en uitwisselen van rijkelijk opgemaakte documenten.

Wat is PST bestandsformaat

De Outlook Personal Storage Table (PST) bestandsindeling is een eigen bestandsindeling die door Microsoft Outlook wordt gebruikt om e-mailberichten, contacten, agenda-items, taken en andere gegevens op te slaan. PST-bestanden worden gemaakt en gebruikt door Microsoft Outlook voor zowel de desktopclient als de webgebaseerde versie, Outlook op het web (voorheen bekend als Outlook Web App of OWA).

PST-bestanden worden meestal opgeslagen met een . pst-bestandsextensie en worden lokaal opgeslagen op de computer van de gebruiker of op een netwerkserver. Ze dienen als een gecentraliseerde opslagplaats voor alle Outlook-gegevens en geven gebruikers toegang tot hun e-mails, contacten en andere informatie, zelfs wanneer ze offline zijn.

De structuur van een PST-bestand bestaat uit verschillende lagen, waaronder een hoofdstructuur, die bevat de algehele organisatie van het bestand en verschillende gegevensstructuren die specifieke soorten Outlook-items bevatten. Dankzij deze structuren kunnen e-mailberichten, bijlagen, mappen en andere Outlook-gegevens efficiënt worden opgeslagen en opgehaald.

Voor PST-bestanden geldt een maximumgrootte die wordt opgelegd door de versie van Outlook die wordt gebruikt. In eerdere versies van Outlook (Outlook 2002 en eerder) was de maximale PST-bestandsgrootte 2 GB. In latere versies (Outlook 2003 en later) werd het PST-bestandsformaat echter verbeterd en werd de maximale grootte verhoogd tot 20 GB (Outlook 2003 en 2007) en vervolgens tot 50 GB (Outlook 2010 en later). Bovendien introduceerde Outlook 2013 de Unicode-indeling voor PST-bestanden, waardoor nog grotere bestandsgroottes en betere ondersteuning voor niet-Engelse talen mogelijk zijn.

Het beheer en onderhoud van PST-bestanden is cruciaal om optimale prestaties en gegevensintegriteit te garanderen. Regelmatige back-ups en periodiek bestandsonderhoud, zoals het comprimeren en repareren van PST-bestanden, kunnen corruptie en gegevensverlies helpen voorkomen.