Converteer XLSX naar POT via Python of online-app

XLSX naar POT-conversie in uw Python-applicaties zonder Microsoft Excel® of PowerPoint te installeren

 

Voor een Python-ontwikkelaar, die probeert een XLSX naar POT-conversiefunctie binnen de applicatie toe te voegen, Aspose.Total for Python via .NET API kan helpen om het conversieproces te automatiseren. Het is een volledig pakket van verschillende API’s voor verschillende formaten, waaronder XLSX- en POT-bestanden.

Het gaat voornamelijk in twee stappen. Gebruik eerst de Aspose.Cells for Python via .NET API om het XLSX-bestand naar PDF te converteren. Sla daarna met behulp van PowerPoint Python API Aspose.Slides for Python via .NET de gemaakte PDF op in de gewenste Microsoft PowerPoint-indeling.

Hoe XLSX naar POT te converteren in Python

 • Stap 1 Gebruik de Workbook-klasse-instantie om het XLSX-bronbestand te openen
 • Sla het XLSX-bestand op in PDF met behulp van de save-methode door de bestandsnaam en het gewenste mappad op te geven
 • Stap 2 Laad PDF-bestand met behulp van Presentation -klasse
 • Roep de save -methode aan terwijl u het uitvoerpad van het POT-bestand opgeeft. Dus uw XLSX-bestand wordt geconverteerd naar POT op het opgegeven pad

Omzettingsvereisten

 • Voor conversie van XLSX naar POT is Python 3.5 of hoger vereist
 • Referentie-API’s binnen het project rechtstreeks vanuit PyPI ( Aspose.Cells en Aspose.Slides )
 • Of gebruik de volgende pip-opdrachten pip install aspose-cells-python en pip install aspose.slides
 • Bovendien, op Microsoft Windows of Linux gebaseerd besturingssysteem (zie meer voor Cells en Slides )
 

Bewaar XLSX naar PDF in Python - Stap 1

 
 

Bewaar PDF naar POT in Python - Stap 2

 

Gratis online converter voor XLSX naar POT

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik XLSX online naar POT converteren?
  Online app voor XLSX-conversie is hierboven geïntegreerd. Het gebruik van deze XLSX naar POT-converter is een eenvoudig en ongecompliceerd proces. Om aan de slag te gaan, hoeft u alleen maar deze stappen te volgen:

  Eerst moet u het XLSX-bestand toevoegen dat u wilt converteren. U kunt dit doen door het bestand te slepen en neer te zetten in het daarvoor bestemde gebied op de webpagina, of door op de knop "Bestand kiezen" te klikken en het bestand op uw computer te selecteren.
  Nadat u het XLSX-bestand hebt toegevoegd, klikt u op de knop "Converteren" om het conversieproces te starten. De tool converteert het XLSX-bestand automatisch naar een POT-bestand en u kunt de voortgang van de conversie op het scherm zien.
  Nadat het conversieproces van XLSX naar POT is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand downloaden door op de knop "Downloaden" te klikken. Uw geconverteerde bestand wordt in POT-indeling op uw computer opgeslagen, zodat u deze indien nodig kunt gebruiken.
 • Hoe lang duurt het om XLSX te converteren?
  De bovenstaande online converter van XLSX naar POT is een snelle en efficiënte tool die snel XLSX-bestanden naar POT-bestanden kan converteren. De snelheid van het conversieproces hangt echter voornamelijk af van de grootte van het XLSX-bestand dat u probeert te converteren. Als u met kleine XLSX-bestanden werkt, kunt u verwachten dat het conversieproces slechts enkele seconden duurt.
  Als u XLSX-bestanden naar POT-bestanden moet converteren binnen een .NET-toepassing, kunt u de Aspose.Total XLSX-conversie-API gebruiken. De snelheid van het conversieproces binnen uw applicatie hangt af van hoe u uw applicatie heeft geoptimaliseerd voor het conversieproces. Om een snel en efficiënt conversieproces te garanderen, is het belangrijk om een API te kiezen die is ontworpen om snel en gebruiksvriendelijk te zijn. De Aspose.Total XLSX Conversion API is een populaire keuze voor .NET-ontwikkelaars, omdat het een betrouwbare en efficiënte manier biedt om XLSX-bestanden naar POT-bestanden te converteren binnen hun applicaties.
 • Is het veilig om XLSX naar POT te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Wanneer u bovenstaande XLSX naar POT online converter gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat de downloadlink voor uw geconverteerde POT-bestand onmiddellijk voor u beschikbaar zal zijn nadat het conversieproces is voltooid. U kunt eenvoudig op de knop "Downloaden" klikken om uw geconverteerde POT-bestand naar uw computer te downloaden.
  We nemen uw privacy en veiligheid serieus en daarom verwijderen we alle geüploade bestanden na 24 uur. Na deze periode werken de downloadlinks niet meer en heeft niemand toegang tot uw bestanden. U kunt er zeker van zijn dat uw bestanden veilig zijn wanneer u onze XLSX naar POT-converter gebruikt.
  Ten slotte is de geïntegreerde gratis app bedoeld voor testdoeleinden. Hiermee kunt u het conversieproces van XLSX naar POT testen en de resultaten controleren voordat u de code in uw eigen toepassing integreert. Wij zijn van mening dat dit een belangrijke stap is om ervoor te zorgen dat het conversieproces aan uw wensen en eisen voldoet.
 • Welke browser moet ik gebruiken om XLSX te converteren?
  Onze online XLSX naar POT-converter is compatibel met elke moderne webbrowser, inclusief Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Dit betekent dat u eenvoudig XLSX-bestanden naar POT-bestanden kunt converteren met behulp van onze online converter, ongeacht de webbrowser die u het liefst gebruikt.
  Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt die XLSX naar POT-conversiefunctionaliteit vereist, raden we u aan de Aspose.Total XLSX-conversie-API te gebruiken. Deze API is speciaal ontworpen voor .NET-ontwikkelaars en biedt een soepele en betrouwbare manier om XLSX-bestanden naar POT-bestanden te converteren binnen uw toepassing.
  Met de Aspose.Total XLSX-conversie-API kunt u er zeker van zijn dat uw XLSX naar POT-conversieproces soepel en efficiënt verloopt, met resultaten van de hoogste kwaliteit. Bovendien biedt de API een reeks extra functies en functionaliteit die u kunnen helpen uw XLSX naar POT-conversieproces te stroomlijnen en uw algehele applicatieprestaties te verbeteren.

Bekijk XLSX conversieopties met Python

XLSXs converteren naar DOC (Microsoft Word binair formaat)
XLSXs converteren naar DOCM (Microsoft Word 2007 Marco-bestand)
XLSXs converteren naar DOCX (Office 2007+ Word-document)
XLSXs converteren naar DOT (Microsoft Word-sjabloonbestanden)
XLSXs converteren naar DOTM (Microsoft Word 2007+ sjabloonbestand)
XLSXs converteren naar DOTX (Microsoft Word-sjabloonbestand)
XLSXs converteren naar MOBI (Open Ebook-formaat)
XLSXs converteren naar ODT (OpenDocument Tekstbestandsindeling)
XLSXs converteren naar OTT (Documentsjabloon openen)
XLSXs converteren naar POTX (Microsoft PowerPoint-sjabloonpresentatie)
XLSXs converteren naar POWERPOINT (Presentatie bestanden)
XLSXs converteren naar PPS (PowerPoint-diavoorstelling)
XLSXs converteren naar PPSM (Diavoorstelling met macro's)
XLSXs converteren naar PPSX (PowerPoint-diavoorstelling)
XLSXs converteren naar PPT (PowerPoint presentatie)
XLSXs converteren naar PPTM (Presentatiebestand met ingeschakelde macro's)
XLSXs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
XLSXs converteren naar RTF (Rijk tekst formaat)
XLSXs converteren naar WORD (Bestandsindelingen voor tekstverwerking)
XLSXs converteren naar WORDML (Microsoft Word 2003 TekstverwerkingML)