Converteer XLSX naar PPT via Python of online-app

XLSX naar PPT-conversie in uw Python-applicaties zonder Microsoft Excel® of PowerPoint te installeren

 

Voor een Python-ontwikkelaar, die probeert een XLSX naar PPT-conversiefunctie binnen de applicatie toe te voegen, Aspose.Total for Python via .NET API kan helpen om het conversieproces te automatiseren. Het is een volledig pakket van verschillende API’s voor verschillende formaten, waaronder XLSX- en PPT-bestanden.

Het gaat voornamelijk in twee stappen. Gebruik eerst de Aspose.Cells for Python via .NET API om het XLSX-bestand naar PDF te converteren. Sla daarna met behulp van PowerPoint Python API Aspose.Slides for Python via .NET de gemaakte PDF op in de gewenste Microsoft PowerPoint-indeling.

Hoe XLSX naar PPT te converteren in Python

 • Stap 1 Gebruik de Workbook-klasse-instantie om het XLSX-bronbestand te openen
 • Sla het XLSX-bestand op in PDF met behulp van de save-methode door de bestandsnaam en het gewenste mappad op te geven
 • Stap 2 Laad PDF-bestand met behulp van Presentation -klasse
 • Roep de save -methode aan terwijl u het uitvoerpad van het PPT-bestand opgeeft. Dus uw XLSX-bestand wordt geconverteerd naar PPT op het opgegeven pad

Omzettingsvereisten

 • Voor conversie van XLSX naar PPT is Python 3.5 of hoger vereist
 • Referentie-API’s binnen het project rechtstreeks vanuit PyPI ( Aspose.Cells en Aspose.Slides )
 • Of gebruik de volgende pip-opdrachten pip install aspose-cells-python en pip install aspose.slides
 • Bovendien, op Microsoft Windows of Linux gebaseerd besturingssysteem (zie meer voor Cells en Slides )
 

Bewaar XLSX naar PDF in Python - Stap 1

 
 

Bewaar PDF naar PPT in Python - Stap 2

 

Gratis online converter voor XLSX naar PPT

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik XLSX online naar PPT converteren?
  Online app voor XLSX-conversie is hierboven geïntegreerd. Het gebruik van deze XLSX naar PPT-converter is een eenvoudig en ongecompliceerd proces. Om aan de slag te gaan, hoeft u alleen maar deze stappen te volgen:

  Eerst moet u het XLSX-bestand toevoegen dat u wilt converteren. U kunt dit doen door het bestand te slepen en neer te zetten in het daarvoor bestemde gebied op de webpagina, of door op de knop "Bestand kiezen" te klikken en het bestand op uw computer te selecteren.
  Nadat u het XLSX-bestand hebt toegevoegd, klikt u op de knop "Converteren" om het conversieproces te starten. De tool converteert het XLSX-bestand automatisch naar een PPT-bestand en u kunt de voortgang van de conversie op het scherm zien.
  Nadat het conversieproces van XLSX naar PPT is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand downloaden door op de knop "Downloaden" te klikken. Uw geconverteerde bestand wordt in PPT-indeling op uw computer opgeslagen, zodat u deze indien nodig kunt gebruiken.
 • Hoe lang duurt het om XLSX te converteren?
  De bovenstaande online converter van XLSX naar PPT is een snelle en efficiënte tool die snel XLSX-bestanden naar PPT-bestanden kan converteren. De snelheid van het conversieproces hangt echter voornamelijk af van de grootte van het XLSX-bestand dat u probeert te converteren. Als u met kleine XLSX-bestanden werkt, kunt u verwachten dat het conversieproces slechts enkele seconden duurt.
  Als u XLSX-bestanden naar PPT-bestanden moet converteren binnen een .NET-toepassing, kunt u de Aspose.Total XLSX-conversie-API gebruiken. De snelheid van het conversieproces binnen uw applicatie hangt af van hoe u uw applicatie heeft geoptimaliseerd voor het conversieproces. Om een snel en efficiënt conversieproces te garanderen, is het belangrijk om een API te kiezen die is ontworpen om snel en gebruiksvriendelijk te zijn. De Aspose.Total XLSX Conversion API is een populaire keuze voor .NET-ontwikkelaars, omdat het een betrouwbare en efficiënte manier biedt om XLSX-bestanden naar PPT-bestanden te converteren binnen hun applicaties.
 • Is het veilig om XLSX naar PPT te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Wanneer u bovenstaande XLSX naar PPT online converter gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat de downloadlink voor uw geconverteerde PPT-bestand onmiddellijk voor u beschikbaar zal zijn nadat het conversieproces is voltooid. U kunt eenvoudig op de knop "Downloaden" klikken om uw geconverteerde PPT-bestand naar uw computer te downloaden.
  We nemen uw privacy en veiligheid serieus en daarom verwijderen we alle geüploade bestanden na 24 uur. Na deze periode werken de downloadlinks niet meer en heeft niemand toegang tot uw bestanden. U kunt er zeker van zijn dat uw bestanden veilig zijn wanneer u onze XLSX naar PPT-converter gebruikt.
  Ten slotte is de geïntegreerde gratis app bedoeld voor testdoeleinden. Hiermee kunt u het conversieproces van XLSX naar PPT testen en de resultaten controleren voordat u de code in uw eigen toepassing integreert. Wij zijn van mening dat dit een belangrijke stap is om ervoor te zorgen dat het conversieproces aan uw wensen en eisen voldoet.
 • Welke browser moet ik gebruiken om XLSX te converteren?
  Onze online XLSX naar PPT-converter is compatibel met elke moderne webbrowser, inclusief Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Dit betekent dat u eenvoudig XLSX-bestanden naar PPT-bestanden kunt converteren met behulp van onze online converter, ongeacht de webbrowser die u het liefst gebruikt.
  Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt die XLSX naar PPT-conversiefunctionaliteit vereist, raden we u aan de Aspose.Total XLSX-conversie-API te gebruiken. Deze API is speciaal ontworpen voor .NET-ontwikkelaars en biedt een soepele en betrouwbare manier om XLSX-bestanden naar PPT-bestanden te converteren binnen uw toepassing.
  Met de Aspose.Total XLSX-conversie-API kunt u er zeker van zijn dat uw XLSX naar PPT-conversieproces soepel en efficiënt verloopt, met resultaten van de hoogste kwaliteit. Bovendien biedt de API een reeks extra functies en functionaliteit die u kunnen helpen uw XLSX naar PPT-conversieproces te stroomlijnen en uw algehele applicatieprestaties te verbeteren.

Bekijk XLSX conversieopties met Python

XLSXs converteren naar DOC (Microsoft Word binair formaat)
XLSXs converteren naar DOCM (Microsoft Word 2007 Marco-bestand)
XLSXs converteren naar DOCX (Office 2007+ Word-document)
XLSXs converteren naar DOT (Microsoft Word-sjabloonbestanden)
XLSXs converteren naar DOTM (Microsoft Word 2007+ sjabloonbestand)
XLSXs converteren naar DOTX (Microsoft Word-sjabloonbestand)
XLSXs converteren naar MOBI (Open Ebook-formaat)
XLSXs converteren naar ODT (OpenDocument Tekstbestandsindeling)
XLSXs converteren naar OTT (Documentsjabloon openen)
XLSXs converteren naar POT (Microsoft PowerPoint-sjabloonbestanden)
XLSXs converteren naar POTX (Microsoft PowerPoint-sjabloonpresentatie)
XLSXs converteren naar POWERPOINT (Presentatie bestanden)
XLSXs converteren naar PPS (PowerPoint-diavoorstelling)
XLSXs converteren naar PPSM (Diavoorstelling met macro's)
XLSXs converteren naar PPSX (PowerPoint-diavoorstelling)
XLSXs converteren naar PPTM (Presentatiebestand met ingeschakelde macro's)
XLSXs converteren naar PPTX (Open XML-presentatieformaat)
XLSXs converteren naar RTF (Rijk tekst formaat)
XLSXs converteren naar WORD (Bestandsindelingen voor tekstverwerking)
XLSXs converteren naar WORDML (Microsoft Word 2003 TekstverwerkingML)

Wat is XLSX bestandsformaat

Het XLSX-bestandsformaat is een veelgebruikt bestandsformaat voor het opslaan van spreadsheetgegevens in Microsoft Excel. Het is de standaard en standaardindeling voor Excel-werkmappen in recente versies van de software. XLSX-bestanden zijn ontworpen om gegevens op een gestructureerde en efficiënte manier op te slaan. Ze gebruiken het Open XML-formaat, een open standaard voor het opslaan en manipuleren van kantoordocumenten. Dit formaat biedt verschillende voordelen, waaronder kleinere bestandsgroottes en verbeterde mogelijkheden voor gegevensherstel.

Met XLSX-bestanden kunnen gebruikers gegevens in Excel maken, bewerken en analyseren met een breed scala aan functies en functionaliteiten. De indeling ondersteunt verschillende soorten gegevens, zoals getallen, tekst, formules, grafieken en opmaakopties. Het maakt het ook mogelijk om meerdere werkbladen binnen een enkele werkmap te maken, wat organisatie en flexibiliteit biedt voor complexe datasets.

Een van de belangrijkste voordelen van het XLSX-formaat is de compatibiliteit met verschillende platforms en softwaretoepassingen. XLSX-bestanden kunnen niet alleen in Microsoft Excel worden geopend en bewerkt, maar ook in andere spreadsheetprogramma’s zoals Google Spreadsheets, LibreOffice Calc en Apple Numbers. Dit maakt het gemakkelijker om samen te werken en gegevens te delen tussen verschillende platforms en softwareomgevingen.

Bovendien bieden XLSX-bestanden robuuste gegevensbescherming en beveiligingsfuncties. Gebruikers kunnen wachtwoorden toepassen om de toegang tot de werkmap of specifieke werkbladen te beperken, waardoor de vertrouwelijkheid en integriteit van gevoelige informatie wordt gegarandeerd.

Wat is PPT bestandsformaat

De PowerPoint-bestandsindeling, beter bekend als PPT (PowerPoint Presentation), is een eigen bestandsindeling die door Microsoft is ontwikkeld voor het maken en leveren van presentaties. PPT-bestanden zijn de standaard bestandsindeling die wordt gebruikt door Microsoft PowerPoint, de populaire presentatiesoftware die deel uitmaakt van de Microsoft Office-suite.

PPT-bestanden bevatten een combinatie van tekst, afbeeldingen, afbeeldingen, animaties en multimedia-elementen die zijn gerangschikt in dia’s. Elke dia vertegenwoordigt een afzonderlijk scherm of pagina binnen de presentatie en kan verschillende inhoud bevatten, zoals titels, opsommingstekens, grafieken, tabellen en mediabestanden zoals afbeeldingen, audio en video.

De indeling van een PPT-bestand is binair, wat betekent dat het gegevens opslaat in een binair formaat dat is geoptimaliseerd voor efficiënte opslag en verwerking door de PowerPoint-toepassing. PPT-bestanden ondersteunen ook een reeks functies en opmaakopties, waaronder dia-overgangen, animaties, sprekernotities en ingesloten objecten.

PPT-bestanden kunnen niet alleen worden bewerkt in Microsoft PowerPoint, maar kunnen ook worden bekeken en gepresenteerd met behulp van de PowerPoint-software of compatibele toepassingen op verschillende platforms, waaronder Windows, macOS en mobiele apparaten. Ze kunnen worden gedeeld via e-mail, worden overgedragen via draagbare opslagapparaten of worden geüpload naar cloudopslagplatforms voor eenvoudige samenwerking en distributie.

Hoewel Microsoft PowerPoint de primaire software is die wordt gebruikt om PPT-bestanden te maken en te wijzigen, zijn er alternatieve presentaties softwaretoepassingen die PPT-bestanden kunnen openen en ermee kunnen werken, zoals LibreOffice Impress en Google Slides. Het is echter belangrijk op te merken dat er enkele compatibiliteitsbeperkingen of variaties in functieondersteuning kunnen zijn bij het gebruik van niet-Microsoft-software.