Converteer XLT naar DOCX via Python of online-app

XLT naar DOCX-conversie in uw Python-applicaties zonder Microsoft Excel® of Word te installeren

 

Voor een Python-ontwikkelaar, die probeert een XLT naar DOCX-conversiefunctie binnen de applicatie toe te voegen. Aspose.Total for Python via .NET API kan helpen om het conversieproces te automatiseren. Het is een volledig pakket van verschillende API’s voor verschillende formaten, waaronder XLT- en DOCX-bestanden.

Het gaat voornamelijk in twee stappen. Gebruik eerst de Aspose.Cells for Python via .NET API om het XLT-bestand naar HTML te converteren. Sla daarna met behulp van Word Python API Aspose.Words for Python via .NET de gemaakte HTML op in de gewenste Microsoft Word-indeling.

Hoe XLT naar DOCX te converteren in Python

 • Stap 1 Open het XLT-bronbestand met behulp van de Workbook-klasse
 • Sla het XLT-bestand op in HTML met behulp van de save(file, SaveFormat.HTML)-methode door de bestandsnaam en het gewenste mappad op te geven
 • Stap 2 Laad een HTML-bestand met een exemplaar van de Document -klasse
 • Roep de methode ‘opslaan’ aan terwijl u het pad naar het uitvoer-DOCX-bestand opgeeft. Dus uw XLT-bestand wordt geconverteerd naar DOCX op het opgegeven pad

Omzettingsvereisten

 • Voor conversie van XLT naar DOCX is Python 3.5 of hoger vereist
 • Referentie-API’s binnen het project rechtstreeks vanuit PyPI ( Aspose.Cells en Aspose.Words )
 • Of gebruik de volgende pip-opdrachten pip install aspose-cells-python en pip install aspose.words
 • Bovendien, op Microsoft Windows of Linux gebaseerd besturingssysteem (zie meer voor Cells en Words ) en voor Linux, controleer aanvullende vereisten voor gcc en libpython en volg stap voor stap instructies
 

Bewaar XLT naar HTML in Python - Stap 1

 
 

Bewaar HTML naar DOCX in Python - Stap 2

 

Gratis online converter voor XLT naar DOCX

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe kan ik XLT online naar DOCX converteren?
  Online app voor XLT-conversie is hierboven geïntegreerd. Om te beginnen kunt u XLT-bestanden naar DOCX converteren door het bestand te slepen en neer te zetten of door in het witte gebied te klikken om het document te importeren. Zodra het bestand is geüpload, klikt u op de knop 'Converteren'. Nadat de conversie van XLT naar DOCX is voltooid, kunt u uw geconverteerde bestand eenvoudig downloaden met slechts één klik. Hiermee krijgt u de uitvoer-DOCX-bestanden.
 • Hoe lang duurt het om XLT te converteren?
  De online XLT naar DOCX-converter werkt snel, maar de snelheid hangt vooral af van de grootte van het XLT-bestand dat u aan het converteren bent. Kleinere XLT-bestanden kunnen in slechts enkele seconden naar DOCX-indeling worden omgezet. Bovendien, als u de conversiecode in uw .NET-toepassing hebt geïntegreerd, hangt de snelheid van het conversieproces af van hoe goed u uw toepassing hebt geoptimaliseerd.
 • Is het veilig om XLT naar DOCX te converteren met de gratis Aspose.Total-converter?
  Natuurlijk! De downloadlink van DOCX-bestanden is direct na de conversie beschikbaar. Na 24 uur na het uploaden van uw bestanden, verwijderen we ze en worden de downloadlinks inactief. U kunt er zeker van zijn dat niemand toegang heeft tot uw bestanden en dat bestandsconversie, inclusief XLT, volledig veilig is. Een gratis app is voornamelijk geïntegreerd voor testdoeleinden, zodat u het resultaat kunt controleren voordat u de code integreert.
 • Welke browser moet ik gebruiken om XLT te converteren?
  U kunt voor deze online conversie elke moderne webbrowser gebruiken, zoals Google Chrome, Firefox, Opera of Safari. Als u echter een desktoptoepassing ontwikkelt, werkt de Aspose.Total XLT-conversie-API naadloos.

Bekijk XLT conversieopties met Python

XLTs converteren naar DOC (Microsoft Word binair formaat)
XLTs converteren naar DOCM (Microsoft Word 2007 Marco-bestand)
XLTs converteren naar DOT (Microsoft Word-sjabloonbestanden)
XLTs converteren naar DOTM (Microsoft Word 2007+ sjabloonbestand)
XLTs converteren naar DOTX (Microsoft Word-sjabloonbestand)
XLTs converteren naar MOBI (Open Ebook-formaat)
XLTs converteren naar ODT (OpenDocument Tekstbestandsindeling)
XLTs converteren naar OTT (Documentsjabloon openen)
XLTs converteren naar RTF (Rijk tekst formaat)
XLTs converteren naar WORD (Bestandsindelingen voor tekstverwerking)
XLTs converteren naar WORDML (Microsoft Word 2003 TekstverwerkingML)