DOC maken met Python

Genereer DOC via uw Python-applicaties zonder Microsoft Office® te installeren.

 

Voor een ontwikkelaar, die probeert DOC-bestanden te maken via de Python-toepassing? Aspose.Total for Python via .NET API kan helpen om het aanmaakproces te automatiseren. Het is een volledig pakket van verschillende API’s die verschillende formaten behandelen, waaronder Microsoft Office-bestanden en afbeeldingen. Aspose.Words for Python via .NET API die deel uitmaakt van het Aspose.Total for Python via .NET -pakket, maakt dit generatieproces eenvoudig. Bovendien kunnen ontwikkelaars de applicatie voor wijziging van het DOC-bestand gemakkelijk verbeteren.

Hoe maak je een DOC-bestand in Python

Creation Requirements

  • Voor het maken van DOC-documenten is Python 3.5 of hoger vereist
  • Referentie-API’s binnen het project rechtstreeks vanuit PyPI ( Aspose.Words )
  • Of Gebruik de volgende pip-commando’s pip install aspose.words.
  • Bovendien, op Microsoft Windows of Linux gebaseerd besturingssysteem (zie meer voor Words ) en voor Linux controleer de aanvullende vereisten voor gcc en libpython en volg INSTALL
 

DOC maken in Python

 

Ontdekken Opties met Python

Genereer DOC Bestand (Microsoft Word binair formaat)
Genereer DOCM Bestand (Microsoft Word 2007 Marco-bestand)
Genereer DOCX Bestand (Office 2007+ Word-document)
Genereer DOT Bestand (Microsoft Word-sjabloonbestanden)
Genereer DOTM Bestand (Microsoft Word 2007+ sjabloonbestand)
Genereer DOTX Bestand (Microsoft Word-sjabloonbestand)
Genereer RTF Bestand (Rijk tekst formaat)

Wat is DOC bestandsformaat

De Microsoft Word Binary File Format (DOC) is een bedrijfseigen documentbestandsindeling die wordt gebruikt door Microsoft Office Word. Het vertegenwoordigt een documentstructuur die onafhankelijk is van een specifieke computerarchitectuur of besturingssysteem. Het DOC-formaat dient als een containerbestand en gebruikt een binair formaat om verschillende soorten gegevens op te slaan, waaronder opgemaakte tekst, afbeeldingen, grafieken en meer. De binaire aard van het DOC-formaat maakt het niet leesbaar voor mensen, maar er bestaan verschillende programma’s, zoals Microsoft Word en LibreOffice, die zowel kunnen lezen van als schrijven naar DOC-bestanden.

Het DOC-formaat was aanvankelijk geïntroduceerd in Word voor Windows 2.0 in 1987. Het heeft sindsdien verschillende herzieningen ondergaan, met als meest recente iteratie het Office Open XML-formaat geïntroduceerd in Office 2007. Een van de belangrijkste voordelen van het DOC-formaat ligt in de compatibiliteit met Microsoft Word , een van de meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma’s ter wereld. Door deze compatibiliteit kunnen gebruikers documenten maken en wijzigen met behulp van Microsoft Word en deze gemakkelijk delen met anderen die de applicatie ook gebruiken. Bovendien hebben veel andere tekstverwerkingsprogramma’s de mogelijkheid om te lezen van en te schrijven naar het DOC-formaat, waardoor het een veelzijdige keuze is voor het delen van documenten.

De wijdverbreide acceptatie van het DOC-formaat komt voort uit de integratie met Microsoft Word , waarmee gebruikers een robuuste en functierijke omgeving krijgen voor het maken en beheren van documenten. De flexibiliteit van het formaat gaat verder dan Microsoft Word, waardoor gebruikers met DOC-bestanden kunnen werken met behulp van alternatieve tekstverwerkingssoftware. Deze veelzijdigheid zorgt voor naadloze documentsamenwerking en uitwisselbaarheid tussen gebruikers, ongeacht de gekozen tekstverwerkingstoepassing.