Aspose.Total for Reporting Services

Reporting Services-uitbreidingen om rapporten in Office-indelingen te leveren

Exporteer RDL- en RDLC-rapporten naar Word-, Excel-, PDF- en PowerPoint-indelingen en voeg barcodes toe aan de geëxporteerde documenten.

  Gratis proefversie downloaden
 
 

Aspose.Total for Reporting Services is een suite van Rendering Extensions voor Microsoft SQL Server Reporting Services, waarmee ontwikkelaars eenvoudig RDL-rapporten kunnen exporteren naar Word-, Excel-, PowerPoint- en PDF-documentindelingen. U kunt de workflow ook verbeteren door de streepjescodes toe te voegen aan de geëxporteerde documenten.

Aspose.Total voor Reporting Services bevat de volgende weergave-extensies:

Aspose.Words for Reporting Services

Aspose.Words for Reporting Services

Aspose.Words for Reporting Services ondersteunt het exporteren van RDL- en RDLC-rapporten als OOXML-, DOC-, RTF- en WordprocessingML-documenten vanuit Microsoft SQL Server Reporting Services en Microsoft Report Viewer.

Aspose.PDF for Reporting Services

Aspose.PDF for Reporting Services

Aspose.PDF voor Reporting Services is een robuuste oplossing die de mogelijkheid biedt om PDF-rapporten te produceren vanuit Microsoft SQL Server Reporting Services. De meeste RDL-rapportfuncties worden ondersteund, zodat de ontwikkelaars PDF-rapporten van de hoogste kwaliteit kunnen genereren.

Aspose.Cells for Reporting Services

Aspose.Cells for Reporting Services

Met Aspose.Cells voor Reporting Services kunt u native Excel-rapporten leveren vanuit Microsoft SQL Server Reporting Services en in de meeste populaire versies van Microsoft Report Viewer.

Aspose.Slides for Reporting Services

Aspose.Slides for Reporting Services

Aspose.Slides voor Reporting Services is de enige oplossing op de markt voor het genereren van rapporten in Microsoft PowerPoint-indeling vanuit Microsoft SQL Server Reporting Services. RDL-rapportfuncties zoals tabellen, matrices, grafieken en afbeeldingen kunnen met hoge kwaliteit worden geconverteerd naar presentaties of diavoorstellingen.

Aspose.BarCode for Reporting Services

Aspose.BarCode for Reporting Services

Aspose.BarCode voor Reporting Services is de meest uitgebreide oplossing voor het weergeven van barcodeafbeeldingen binnen Microsoft SQL Server Reporting Services.

Geavanceerde functies van Reporting Services Rendering Extension

Exporteer RDL- en RDLC-rapporten in Word-, Excel-, PowerPoint- en PDF-formaten

Maak Excel-dashboards met grafieken & Draaitabellen

High-fidelity weergave & afdrukken

Render RDL-rapportdocumenten rechtstreeks vanuit Reporting Services naar PDF-indeling

Maak een inhoudsopgave, lijst met tabellen of lijst met figuren voor PDF-documenten

Maak vergelijkingstabellen in RDL-rapporten & exporteren naar PowerPoint-indeling

Maak RDL-rapporten met kop- en voetteksten, afbeeldingen, tabellen, tekstvakken en export

Maak datacentrische RDL-rapporten met subrapporten en exporteer naar PowerPoint-indelingen

Maak & print rapporten met barcodes

Verbeter de applicatieworkflow door barcodefunctionaliteit op te nemen

Rapporten exporteren naar elk bestandsformaat dat wordt ondersteund door de Reporting Services-versie

Gebruik met Microsoft Report Viewer

Uitgebreide RDL-ondersteuning

Aspose.Total for Reporting Services ondersteunt de volledige RDL-specificatie volledig. Dat betekent dat u elk bestaand RDL-rapport kunt exporteren, en het zal precies volgens het RDL-ontwerp verschijnen. Het is ook niet nodig om een specifieke rapportontwerper te gebruiken. U kunt elke RDL-rapportontwerper gebruiken en het rapport wordt precies zo geëxporteerd als u het heeft ontworpen.

Aspose.Total voor Reporting Services ondersteunt de volgende RDL-elementen:

 • Grafieken
 • voetteksten
 • Kopteksten
 • Afbeeldingen
 • lijnen
 • Lijsten
 • matrices
 • Bladzijde
 • rechthoeken
 • Secties
 • stijlen
 • Subrapporten
 • Tafels
 • Tekstvakken

High Fidelity, identiek aan rapportontwerp

Met Aspose.Total voor Reporting Services kunt u RDL-rapporten met grote precisie exporteren naar verschillende bestandsindelingen. De geëxporteerde rapporten hebben een hoge betrouwbaarheid, identiek aan het rapportontwerp.

Bovendien kunt u met Aspose.Total for Reporting Service bewerkbare Microsoft Word-documenten, Microsoft PowerPoint-presentaties en Microsoft Excel-werkbladen verkrijgen, die allemaal volledig identiek zijn aan het originele rapport.

Gemakkelijk & Lichtgewicht implementatie

Het installatiepakket voor Aspose.Total voor Reporting Services bevat MSI-installatieprogramma's voor elk van de samenstellende weergave-extensies die kunnen worden geïnstalleerd op de computers met Microsoft SQL Server Reporting Services (32-bits en 64-bits).

Elke rendering-extensie is eenvoudig te implementeren omdat deze uit slechts één .NET-assembly bestaat die volledig is geschreven in C#, CLS-compatibel is en alleen veilige beheerde code bevat.