Aspose.Total  for SharePoint

SharePoint-apps om bestanden te manipuleren

Converteer en combineer eenvoudig Word, Excel, PowerPoint, PDF, Outlook en vele andere formaten in Microsoft SharePoint-apps.

  Gratis proefversie downloaden
 
 

Aspose.Total voor SharePoint is een combinatie van elke gecompileerde SharePoint-app die door Aspose wordt aangeboden. Het biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om eenvoudig documenten te converteren en te combineren vanuit Microsoft SharePoint, en ondersteunt meerdere documentformaten met high-fidelity-conversie.

Aspose.Total voor SharePoint helpt uw organisatie met een bedrijfsdocumentopslag op Windows SharePoint Services (WSS) of Microsoft Office SharePoint Server-technologieën (MOSS) om documenten in SharePoint om te zetten in verschillende documentindelingen waarin uw gebruikers ze nodig hebben.

Aspose.Words for SharePoint

Aspose.Words for SharePoint

Aspose.Words voor SharePoint helpt uw organisatie met een bedrijfsdocumentopslag op Windows SharePoint Services (WSS) of Microsoft Office SharePoint Server-technologieën (MOSS) om documenten in SharePoint om te zetten in verschillende documentindelingen waarin uw gebruikers ze nodig hebben.

Aspose.PDF for SharePoint

Aspose.PDF for SharePoint

Aspose.PDF voor SharePoint biedt u de mogelijkheid om lijstitems en wikipagina's om te zetten in Portable Document Format (PDF).

Aspose.Cells for SharePoint

Aspose.Cells for SharePoint

Aspose.Cells voor SharePoint is een flexibele oplossing voor het manipuleren van spreadsheets waarmee ontwikkelaars Microsoft Excel-documenten binnen Microsoft SharePoint kunnen converteren en meerdere documentindelingen kunnen ondersteunen die verder gaan dan de oorspronkelijke ondersteunde indelingen. Het helpt u ook bedrijfskennis te verspreiden doordat u bestanden in SharePoint kunt converteren naar de indelingen waarin uw gebruikers ze nodig hebben.

Aspose.Email for SharePoint

Aspose.Email for SharePoint

Aspose.Email voor SharePoint biedt een groot aantal functies, waaronder conversie van berichtbestandsindelingen, extractie van e-mailbijlagen, e-mailsynchronisatie met mailservers en bestandsoverdracht naar de FTP-server, rechtstreeks vanuit de Microsoft SharePoint-documentbibliotheek.

Aspose.Slides for SharePoint

Aspose.Slides for SharePoint

Met Aspose.Slides voor SharePoint kunnen ontwikkelaars PowerPoint-bestanden (PPT-, POT-, PPS-, PPTX-, POT- en PPSX-indeling) in een SharePoint-toepassing lezen en converteren zonder Microsoft PowerPoint te gebruiken. Het is bedoeld voor SharePoint-ontwikkelaars die verschillende PowerPoint-bestandsindelingen moeten converteren naar PDF-, TIFF- of XPS-indelingen zonder de betrouwbaarheid te verliezen. Het wordt ondersteund om te werken met WSS 3.0, MOSS 2007 en MOSS 2010.

Aspose.Imaging for SharePoint

Aspose.Imaging for SharePoint

Aspose.Imaging voor SharePoint voegt beeldverwerkingscapaciteit toe aan SharePoint-oplossingen. Het ondersteunt het converteren tussen verschillende afbeeldingsbestandsindelingen en het bewerken van afbeeldingen vanuit Microsoft SharePoint Server 2010 en Microsoft SharePoint Foundation 2010.

Aspose.BarCode for SharePoint

Aspose.BarCode for SharePoint

Aspose.BarCode voor SharePoint biedt een unieke en robuuste app om uw SharePoint-lijsten te verbeteren met behulp van dit barcodesysteem. De Barcode SharePoint-app ondersteunt meer dan 40 van de meest populaire barcodesymbologieën, waaronder lineaire, post- en 2D-barcodes.

Converteer snel tussen verschillende populaire documentformaten & Betrouwbaar

Aspose.Total voor SharePoint is een suite van verschillende componenten waarbij afzonderlijke componenten verschillende bestandsindelingen ondersteunen. Als Aspose.Total voor SharePoint op uw server is geïnstalleerd, kunt u een breed scala aan populaire kantoordocumentindelingen vanuit uw SharePoint-documentbibliotheek converteren.

Aspose.Total voor SharePoint ondersteunt de volgende bestandstypen.

  • Microsoft Word-documenten
  • Microsoft Excel spreadsheets
  • Microsoft PowerPoint-presentaties & diavoorstellingen
  • Microsoft Outlook-berichten

Bovendien ondersteunt Aspose.Total voor SharePoint:

  • Conversie van Office-documenten naar PDF & PDF/A
  • Interconversie van afbeeldingsformaten

Meerdere conversie-opties

Aspose.Total voor SharePoint biedt aan om bestanden in submappen te converteren, documenten samen te voegen, de doelmap te wijzigen en bestaande documenten in doelmappen te overschrijven.

Beschikbaarheid van openbare API voor aangepaste SharePoint-oplossingen

Ontwikkelaars die hun eigen SharePoint-oplossing maken, kunnen via een openbare API toegang krijgen tot de Aspose-conversie-engine. Dit omvat alle ondersteunde bestandsindelingen en conversie-opties met zowel enkelvoudige als meervoudige bestandsconversies.