Konvertera DOC till XLSX i Android-applikationer eller onlineapp

Exportera DOC till XLSX i Android via Java utan att använda Microsoft® Word eller Microsoft® Excel

 

Genom att använda Aspose.Total for Android via Java kan du integrera DOC till XLSX-konverteringsfunktionen i dina Android-applikationer. För det första kan du konvertera DOC till HTML genom att använda funktionsrika, dokumentmanipulerings- och konverterings-API Aspose.Words for Android via Java . Efter det, genom att använda Aspose.Cells for Java , kan du konvertera HTML till XLSX.

Android API för att konvertera DOC till XLSX

 1. Öppna DOC-filen med klassen Document
 2. Konvertera DOC till HTML genom att använda Save metod
 3. Ladda HTML-dokument med hjälp av klassen Workbook
 4. Spara dokumentet i XLSX-format med Save metod

Konverteringskrav

Du kan enkelt använda Aspose.Total for Android via Java direkt från Maven och installera [Aspose.Cells for Android via Java]( https://docs.aspose.com/cells/java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via- java-from-maven-repository) och [Aspose.Words for Android via Java]( https://docs.aspose.com/words/java/install-aspose-words-for-android-via-java/#install- asposewords-for-android-via-java-from-maven-repository) i dina applikationer.

Alternativt kan du få en ZIP-fil från downloads .

Gratis onlinekonverterare för DOC till XLSX

Ta bort oanvänd information från ett DOC-dokument i Android via Java

Innan du konverterar DOC till XLSX kan du ta bort oanvänd information från DOC Document via Aspose.Words for Android via Java . Ibland kan du behöva ta bort oanvänd eller dubblerad information för att minska storleken på utdatadokumentet och bearbetningstiden. Klassen CleanupOptions låter dig ange alternativ för dokumentrensning. För att ta bort dubbletter av stilar eller bara oanvända stilar eller listor från dokumentet kan du använda metoden Cleanup . Du kan använda UnusedStyles och UnusedBuiltinStyles egenskaper för att upptäcka och ta bort stilar som är markerade som “oanvända”.

Spara XLSX-fil för att streama i Android via Java

Efter att ha konverterat DOC till XLSX, gör Aspose.Cells for Android via Java dig att spara ditt dokument för att streama. Om du behöver spara filer i en Stream bör du skapa ett FileOutputStream-objekt och sedan save filen till det Stream-objektet genom att anropa sparametoden för Workbook objekt.

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera DOC till XLSX Online?
  Onlineappen för DOC-konvertering, som du hittar ovan, är ett praktiskt verktyg för att konvertera DOC-filer till XLSX-format. Processen är enkel och enkel att använda. För att komma igång, dra och släpp din DOC-fil i det vita området i appen eller klicka inuti området för att importera ditt dokument. När din fil har laddats upp klickar du på knappen "Konvertera" för att initiera konverteringsprocessen.
  Appen kommer snabbt att bearbeta din fil och konvertera den till ett högkvalitativt XLSX-format. När konverteringen är klar kan du ladda ner din nya XLSX-fil med bara ett klick. Detta gör det otroligt enkelt att konvertera DOC-filer till XLSX-format, och det är ett utmärkt alternativ för alla som vill snabbt och enkelt konvertera sina filer utan att behöva installera någon ytterligare programvara. Sammantaget är DOC till XLSX-omvandlaren ett utmärkt verktyg som kan spara tid och ansträngning.
 • Hur lång tid tar det att konvertera DOC?
  Om du letar efter ett snabbt och effektivt sätt att konvertera dina DOC-filer till XLSX-format, är denna onlinekonverterare ett utmärkt alternativ. Men hastigheten på konverteringsprocessen kan variera beroende på storleken på din DOC-fil. Om du arbetar med en liten fil kan du förvänta dig att konverteringen bara tar några sekunder.
  Om du använder omvandlaren i en Android App-applikation kommer hastigheten på konverteringsprocessen att bero på hur väl du har optimerat din applikation. För att få bästa möjliga prestanda från omvandlaren, vill du se till att din applikation körs smidigt och effektivt. Detta kan innebära att optimera din kod, minska mängden minne som din applikation använder och se till att din applikation körs på en snabb och pålitlig server.
 • Är det säkert att konvertera DOC till XLSX med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! Om du använder online DOC till XLSX-omvandlaren kommer du att vara glad att veta att nedladdningslänken för dina konverterade filer kommer att vara tillgänglig direkt efter att konverteringsprocessen är klar. Och oroa dig inte för dina filers säkerhet – appen tar bort uppladdade filer efter 24 timmar, och nedladdningslänkarna slutar fungera efter denna tidsperiod. Detta säkerställer att ingen har tillgång till dina filer, och du kan vara säker på att din data är säker och säker.
  Dessutom är DOC till XLSX-omvandlaren helt gratis att använda, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för teständamål. Du kan använda omvandlaren för att testa resultaten innan du integrerar koden i din applikation. Detta kan hjälpa dig att avgöra om DOC till XLSX-konverteringsprocessen uppfyller dina behov och om du vill fortsätta använda appen i framtiden.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera DOC?
  När det gäller att använda online DOC till XLSX-omvandlaren, kommer du att vara glad att veta att du kan använda vilken modern webbläsare som helst för att slutföra konverteringsprocessen. Detta inkluderar populära webbläsare som Google Chrome, Firefox, Opera och Safari. Så oavsett vilken webbläsare du föredrar att använda kan du räkna med att denna omvandlare fungerar smidigt och effektivt.
  Men om du utvecklar ett skrivbordsprogram kan du överväga att använda Aspose.Total DOC Conversion API istället. Detta API är designat speciellt för att konvertera DOC-filer till en mängd olika format, inklusive XLSX. API:et är optimerat för stationära applikationer och kan ge snabbare och mer pålitlig prestanda än online-omvandlaren.

Explore DOC Conversion Options with Android

Konvertera DOCs till CSV (Comma Seperated Values)
Konvertera DOCs till DIF (Data Interchange Format)
Konvertera DOCs till EXCEL (Spreadsheet File Formats)
Konvertera DOCs till FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
Konvertera DOCs till ODS (OpenDocument Spreadsheet)
Konvertera DOCs till SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
Konvertera DOCs till TSV (Tab Seperated Values)
Konvertera DOCs till XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
Konvertera DOCs till XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
Konvertera DOCs till XLSB (Excel Binary Workbook)
Konvertera DOCs till XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
Konvertera DOCs till XLT (Excel 97 - 2003 Template)
Konvertera DOCs till XLTM (Excel Macro-Enabled Template)
Konvertera DOCs till XLTX (Excel Template)
Konvertera DOCs till JSON (JavaScript Object Notation File)
Konvertera DOCs till ODP (OpenDocument Presentation Format)
Konvertera DOCs till POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
Konvertera DOCs till POTM (Microsoft PowerPoint Template File)
Konvertera DOCs till POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
Konvertera DOCs till PPTX (Open XML presentation Format)
Konvertera DOCs till PPS (PowerPoint Slide Show)
Konvertera DOCs till PPSM (Macro-enabled Slide Show)
Konvertera DOCs till PPSX (PowerPoint Slide Show)
Konvertera DOCs till PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
Konvertera DOCs till PPTM (Macro-enabled Presentation File)
Konvertera DOCs till PPTX (Open XML presentation Format)