Rendera EXCEL till DOC på Android via Java eller onlineapp

Förvandla EXCEL till DOC i dina Android-applikationer utan att använda Microsoft® Excel

 

Aspose.Total for Android via Java är ett paket med kraftfulla API:er för filautomatisering. Genom att använda två av dess API:er kan du integrera EXCEL till DOC-konverteringsfunktionen i dina Android-applikationer. I det första steget kan du exportera EXCEL till PDF genom att använda Aspose.Cells for Android via Java . Efter det, genom att använda Aspose.PDF for Android via Java , kan du konvertera PDF till DOC.

Android API för att exportera EXCEL till DOC

 1. Öppna EXCEL-filen med klassen Workbook
 2. Konvertera EXCEL till PDF och ställ in SaveFormat till AUTO
 3. Ladda den konverterade PDF-filen med klassen Document
 4. Spara dokumentet i DOC-format med save metod

Konverteringskrav

Du kan enkelt använda Aspose.Total for Android via Java direkt från Maven och installera Aspose.PDF for Android via Java och Aspose.Cells for Android via Java i dina applikationer.

Alternativt kan du få en ZIP-fil från downloads .

// load the EXCEL file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.excel");
// save EXCEL as PDF
book.save("pdfOutput.pdf", com.aspose.cells.SaveFormat.AUTO);
// load the PDF file using Document class
Document document = new Document("pdfOutput.pdf");
// save document in DOC format
document.save("output.doc", com.aspose.pdf.SaveFormat.Doc);  

Gratis onlinekonverterare för EXCEL till DOC

Ta bort anpassade egenskaper från EXCEL-fil i Android via Java

Förutom dokumentkonvertering ger Aspose.Cells for Android via Java massor av andra funktioner också. Innan konverteringsprocessen kan du ta bort anpassade egenskaper för EXCEL-dokument. För att ta bort anpassade egenskaper, anropar du metoden DocumentPropertyCollection.remove och skickar namnet på dokumentegenskapen som ska tas bort.

// load the EXCEL file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.excel");
// retrieve a list of all custom document properties of the Excel file
DocumentPropertyCollection customProperties = workbook.getWorksheets().getCustomDocumentProperties();
// remove a custom document property
customProperties.remove("Publisher"); 

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera EXCEL till DOC Online?
  Online-app för EXCEL-konvertering är integrerad ovan. För att påbörja konverteringsprocessen från EXCEL till DOC är det första steget att importera din EXCEL-fil. Detta kan göras på två sätt: du kan antingen dra och släppa EXCEL-filen i konverteringsverktyget, eller så kan du klicka inuti det vita området i verktyget för att bläddra i din dator och välja den EXCEL-fil du vill konvertera. När du har lyckats importera EXCEL-filen måste du klicka på knappen Konvertera för att starta konverteringsprocessen.
  Under konverteringsprocessen kommer EXCEL-filen att omvandlas till en DOC-fil. Konverteringsverktyget kommer att göra sin magi, och när processen är klar kommer du att kunna ladda ner din nyligen konverterade DOC-fil. Detta innebär att du enkelt kan få ut DOC-filer med bara ett klick, utan att behöva någon komplicerad programvara eller teknisk kunskap.
 • Hur lång tid tar det att konvertera EXCEL?
  En av nyckelfunktionerna i denna online EXCEL till DOC-omvandlare är dess snabba omvandlingshastighet. Men hastigheten på konverteringsprocessen beror främst på storleken på EXCEL-filen som du vill konvertera. Om du arbetar med en liten EXCEL-fil kan du förvänta dig att konverteringsprocessen ska slutföras på bara några sekunder.
  Om du dessutom har integrerat konverteringskoden i en Android App-applikation kommer hastigheten på konverteringsprocessen att bero på hur du har optimerat din applikation. Om din applikation är väloptimerad och har utformats för att hantera konverteringsprocessen effektivt, blir konverteringshastigheten snabbare. Å andra sidan, om din applikation inte är optimerad för detta ändamål, kan konverteringsprocessen ta längre tid att slutföra.
 • Är det säkert att konvertera EXCEL till DOC med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! Nedladdningslänken för DOC-filer kommer att vara tillgänglig direkt efter konvertering. På vår EXCEL till DOC-omvandlare tar vi din integritet och säkerhet på allvar. Vi förstår att dina filer innehåller känslig och personlig information, varför vi har implementerat flera åtgärder för att säkerställa att dina filer är säkra och säkra.
  För det första tar vi automatiskt bort alla uppladdade filer efter 24 timmar. Det betyder att när konverteringsprocessen är klar och du har laddat ner din konverterade fil, kommer vi att ta bort den ursprungliga EXCEL-filen och den resulterande DOC-filen från våra servrar. Dessutom slutar nedladdningslänkarna för dina filer att fungera efter 24 timmar, vilket säkerställer att dina filer inte är tillgängliga för någon efter denna tidsperiod.
  Vi vidtar också åtgärder för att säkerställa att dina filer skyddas från obehörig åtkomst. Ingen har tillgång till dina filer under eller efter konverteringsprocessen, och all dataöverföring mellan din dator och våra servrar är krypterad och säker.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera EXCEL?
  Denna online EXCEL till DOC-omvandlare kan nås via alla moderna webbläsare, som Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari. Det betyder att du enkelt kan använda det här verktyget på vilken enhet som helst med en internetanslutning, utan att behöva någon specialiserad programvara eller teknisk kunskap.
  Men om du utvecklar ett skrivbordsprogram och behöver konvertera EXCEL-filer till DOC-filer, rekommenderar vi att du använder Aspose.Total EXCEL Conversion API. Detta API ger ett smidigt och effektivt sätt att konvertera EXCEL-filer till DOC-filer i ditt skrivbordsprogram. Aspose.Total EXCEL Conversion API är designat för att vara lätt att använda och integrera i din applikation, och det ger en snabb och pålitlig konverteringsprocess.

Explore EXCEL Conversion Options with Android

Konvertera EXCELs till DOCX (Office 2007+ Word Document)
Konvertera EXCELs till PPTX (Open XML presentation Format)
Konvertera EXCELs till WORD (WordProcessing File Formats)