Rendera EXCEL till PPTX på Android via Java eller onlineapp

Förvandla EXCEL till PPTX i dina Android-applikationer utan att använda Microsoft® Excel

 

Aspose.Total for Android via Java är ett paket med kraftfulla API:er för filautomatisering. Genom att använda två av dess API:er kan du integrera EXCEL till PPTX-konverteringsfunktionen i dina Android-applikationer. I det första steget kan du exportera EXCEL till PDF genom att använda Aspose.Cells for Android via Java . Efter det, genom att använda Aspose.PDF for Android via Java , kan du konvertera PDF till PPTX.

Android API för att exportera EXCEL till PPTX

 1. Öppna EXCEL-filen med klassen Workbook
 2. Konvertera EXCEL till PDF och ställ in SaveFormat till AUTO
 3. Ladda den konverterade PDF-filen med klassen Pptxument
 4. Spara dokumentet i PPTX-format med [save]( https://reference.aspose.com/pdf/java/com.aspose.pdf/Pptxument#save-java.lang.String-com.aspose.pdf.SaveOptions -) metod

Konverteringskrav

Du kan enkelt använda Aspose.Total for Android via Java direkt från Maven och installera Aspose.PDF for Android via Java och [Aspose.Cells for Android via Java]( https://pptxs.aspose.com/cells /java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via-java-from-maven-repository) i dina applikationer.

Alternativt kan du få en ZIP-fil från downloads .

// load the EXCEL file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.excel");
// save EXCEL as PDF
book.save("pdfOutput.pdf", com.aspose.cells.SaveFormat.AUTO);
// load the PDF file using Pptxument class
Pptxument pptxument = new Pptxument("pdfOutput.pdf");
// save pptxument in PPTX format
pptxument.save("output.pptx", com.aspose.pdf.SaveFormat.Pptx);  

Gratis onlinekonverterare för EXCEL till PPTX

Ta bort anpassade egenskaper från EXCEL-fil i Android via Java

Förutom dokumentkonvertering ger Aspose.Cells for Android via Java massor av andra funktioner också. Innan konverteringsprocessen kan du ta bort anpassade egenskaper för EXCEL-dokument. För att ta bort anpassade egenskaper, anropar du metoden PptxumentPropertyCollection.remove och skickar namnet på dokumentegenskapen som ska tas bort.

// load the EXCEL file using Workbook class
Workbook book = new Workbook("input.excel");
// retrieve a list of all custom pptxument properties of the Excel file
PptxumentPropertyCollection customProperties = workbook.getWorksheets().getCustomPptxumentProperties();
// remove a custom pptxument property
customProperties.remove("Publisher"); 

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera EXCEL till PPTX Online?
  Online-app för EXCEL-konvertering är integrerad ovan. För att påbörja konverteringsprocessen från EXCEL till PPTX är det första steget att importera din EXCEL-fil. Detta kan göras på två sätt: du kan antingen dra och släppa EXCEL-filen i konverteringsverktyget, eller så kan du klicka inuti det vita området i verktyget för att bläddra i din dator och välja den EXCEL-fil du vill konvertera. När du har lyckats importera EXCEL-filen måste du klicka på knappen Konvertera för att starta konverteringsprocessen.
  Under konverteringsprocessen kommer EXCEL-filen att omvandlas till en PPTX-fil. Konverteringsverktyget kommer att göra sin magi, och när processen är klar kommer du att kunna ladda ner din nyligen konverterade PPTX-fil. Detta innebär att du enkelt kan få ut PPTX-filer med bara ett klick, utan att behöva någon komplicerad programvara eller teknisk kunskap.
 • Hur lång tid tar det att konvertera EXCEL?
  En av nyckelfunktionerna i denna online EXCEL till PPTX-omvandlare är dess snabba omvandlingshastighet. Men hastigheten på konverteringsprocessen beror främst på storleken på EXCEL-filen som du vill konvertera. Om du arbetar med en liten EXCEL-fil kan du förvänta dig att konverteringsprocessen ska slutföras på bara några sekunder.
  Om du dessutom har integrerat konverteringskoden i en Android App-applikation kommer hastigheten på konverteringsprocessen att bero på hur du har optimerat din applikation. Om din applikation är väloptimerad och har utformats för att hantera konverteringsprocessen effektivt, blir konverteringshastigheten snabbare. Å andra sidan, om din applikation inte är optimerad för detta ändamål, kan konverteringsprocessen ta längre tid att slutföra.
 • Är det säkert att konvertera EXCEL till PPTX med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! Nedladdningslänken för PPTX-filer kommer att vara tillgänglig direkt efter konvertering. På vår EXCEL till PPTX-omvandlare tar vi din integritet och säkerhet på allvar. Vi förstår att dina filer innehåller känslig och personlig information, varför vi har implementerat flera åtgärder för att säkerställa att dina filer är säkra och säkra.
  För det första tar vi automatiskt bort alla uppladdade filer efter 24 timmar. Det betyder att när konverteringsprocessen är klar och du har laddat ner din konverterade fil, kommer vi att ta bort den ursprungliga EXCEL-filen och den resulterande PPTX-filen från våra servrar. Dessutom slutar nedladdningslänkarna för dina filer att fungera efter 24 timmar, vilket säkerställer att dina filer inte är tillgängliga för någon efter denna tidsperiod.
  Vi vidtar också åtgärder för att säkerställa att dina filer skyddas från obehörig åtkomst. Ingen har tillgång till dina filer under eller efter konverteringsprocessen, och all dataöverföring mellan din dator och våra servrar är krypterad och säker.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera EXCEL?
  Denna online EXCEL till PPTX-omvandlare kan nås via alla moderna webbläsare, som Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari. Det betyder att du enkelt kan använda det här verktyget på vilken enhet som helst med en internetanslutning, utan att behöva någon specialiserad programvara eller teknisk kunskap.
  Men om du utvecklar ett skrivbordsprogram och behöver konvertera EXCEL-filer till PPTX-filer, rekommenderar vi att du använder Aspose.Total EXCEL Conversion API. Detta API ger ett smidigt och effektivt sätt att konvertera EXCEL-filer till PPTX-filer i ditt skrivbordsprogram. Aspose.Total EXCEL Conversion API är designat för att vara lätt att använda och integrera i din applikation, och det ger en snabb och pålitlig konverteringsprocess.

Explore EXCEL Conversion Options with Android

Konvertera EXCELs till DOC (Microsoft Word Binary Format)
Konvertera EXCELs till DOCX (Office 2007+ Word Document)
Konvertera EXCELs till WORD (WordProcessing File Formats)