Konvertera MOBI till XLTM i Android-applikationer eller onlineapp

Exportera MOBI till XLTM i Android via Java utan att använda Microsoft® Word eller Microsoft® Excel

 

Genom att använda Aspose.Total for Android via Java kan du integrera MOBI till XLTM-konverteringsfunktionen i dina Android-applikationer. För det första kan du konvertera MOBI till HTML genom att använda funktionsrika, dokumentmanipulerings- och konverterings-API Aspose.Words for Android via Java . Efter det, genom att använda Aspose.Cells for Java , kan du konvertera HTML till XLTM.

Android API för att konvertera MOBI till XLTM

 1. Öppna MOBI-filen med klassen Mobiument
 2. Konvertera MOBI till HTML genom att använda Save metod
 3. Ladda HTML-dokument med hjälp av klassen Workbook
 4. Spara dokumentet i XLTM-format med Save metod

Konverteringskrav

Du kan enkelt använda Aspose.Total for Android via Java direkt från Maven och installera [Aspose.Cells for Android via Java]( https://mobis.aspose.com/cells/java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via- java-from-maven-repository) och [Aspose.Words for Android via Java]( https://mobis.aspose.com/words/java/install-aspose-words-for-android-via-java/#install- asposewords-for-android-via-java-from-maven-repository) i dina applikationer.

Alternativt kan du få en ZIP-fil från downloads .

Gratis onlinekonverterare för MOBI till XLTM

Ta bort oanvänd information från ett MOBI-dokument i Android via Java

Innan du konverterar MOBI till XLTM kan du ta bort oanvänd information från MOBI Mobiument via Aspose.Words for Android via Java . Ibland kan du behöva ta bort oanvänd eller dubblerad information för att minska storleken på utdatadokumentet och bearbetningstiden. Klassen CleanupOptions låter dig ange alternativ för dokumentrensning. För att ta bort dubbletter av stilar eller bara oanvända stilar eller listor från dokumentet kan du använda metoden Cleanup . Du kan använda UnusedStyles och UnusedBuiltinStyles egenskaper för att upptäcka och ta bort stilar som är markerade som “oanvända”.

Spara XLTM-fil för att streama i Android via Java

Efter att ha konverterat MOBI till XLTM, gör Aspose.Cells for Android via Java dig att spara ditt dokument för att streama. Om du behöver spara filer i en Stream bör du skapa ett FileOutputStream-objekt och sedan save filen till det Stream-objektet genom att anropa sparametoden för Workbook objekt.

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera MOBI till XLTM Online?
  Onlineappen för MOBI-konvertering, som du hittar ovan, är ett praktiskt verktyg för att konvertera MOBI-filer till XLTM-format. Processen är enkel och enkel att använda. För att komma igång, dra och släpp din MOBI-fil i det vita området i appen eller klicka inuti området för att importera ditt dokument. När din fil har laddats upp klickar du på knappen "Konvertera" för att initiera konverteringsprocessen.
  Appen kommer snabbt att bearbeta din fil och konvertera den till ett högkvalitativt XLTM-format. När konverteringen är klar kan du ladda ner din nya XLTM-fil med bara ett klick. Detta gör det otroligt enkelt att konvertera MOBI-filer till XLTM-format, och det är ett utmärkt alternativ för alla som vill snabbt och enkelt konvertera sina filer utan att behöva installera någon ytterligare programvara. Sammantaget är MOBI till XLTM-omvandlaren ett utmärkt verktyg som kan spara tid och ansträngning.
 • Hur lång tid tar det att konvertera MOBI?
  Om du letar efter ett snabbt och effektivt sätt att konvertera dina MOBI-filer till XLTM-format, är denna onlinekonverterare ett utmärkt alternativ. Men hastigheten på konverteringsprocessen kan variera beroende på storleken på din MOBI-fil. Om du arbetar med en liten fil kan du förvänta dig att konverteringen bara tar några sekunder.
  Om du använder omvandlaren i en Android App-applikation kommer hastigheten på konverteringsprocessen att bero på hur väl du har optimerat din applikation. För att få bästa möjliga prestanda från omvandlaren, vill du se till att din applikation körs smidigt och effektivt. Detta kan innebära att optimera din kod, minska mängden minne som din applikation använder och se till att din applikation körs på en snabb och pålitlig server.
 • Är det säkert att konvertera MOBI till XLTM med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! Om du använder online MOBI till XLTM-omvandlaren kommer du att vara glad att veta att nedladdningslänken för dina konverterade filer kommer att vara tillgänglig direkt efter att konverteringsprocessen är klar. Och oroa dig inte för dina filers säkerhet – appen tar bort uppladdade filer efter 24 timmar, och nedladdningslänkarna slutar fungera efter denna tidsperiod. Detta säkerställer att ingen har tillgång till dina filer, och du kan vara säker på att din data är säker och säker.
  Dessutom är MOBI till XLTM-omvandlaren helt gratis att använda, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för teständamål. Du kan använda omvandlaren för att testa resultaten innan du integrerar koden i din applikation. Detta kan hjälpa dig att avgöra om MOBI till XLTM-konverteringsprocessen uppfyller dina behov och om du vill fortsätta använda appen i framtiden.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera MOBI?
  När det gäller att använda online MOBI till XLTM-omvandlaren, kommer du att vara glad att veta att du kan använda vilken modern webbläsare som helst för att slutföra konverteringsprocessen. Detta inkluderar populära webbläsare som Google Chrome, Firefox, Opera och Safari. Så oavsett vilken webbläsare du föredrar att använda kan du räkna med att denna omvandlare fungerar smidigt och effektivt.
  Men om du utvecklar ett skrivbordsprogram kan du överväga att använda Aspose.Total MOBI Conversion API istället. Detta API är designat speciellt för att konvertera MOBI-filer till en mängd olika format, inklusive XLTM. API:et är optimerat för stationära applikationer och kan ge snabbare och mer pålitlig prestanda än online-omvandlaren.

Explore MOBI Conversion Options with Android

Konvertera MOBIs till CSV (Comma Seperated Values)
Konvertera MOBIs till DIF (Data Interchange Format)
Konvertera MOBIs till EXCEL (Spreadsheet File Formats)
Konvertera MOBIs till FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
Konvertera MOBIs till ODS (OpenDocument Spreadsheet)
Konvertera MOBIs till SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
Konvertera MOBIs till TSV (Tab Seperated Values)
Konvertera MOBIs till XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
Konvertera MOBIs till XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
Konvertera MOBIs till XLSB (Excel Binary Workbook)
Konvertera MOBIs till XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
Konvertera MOBIs till XLSX (Open XML Workbook)
Konvertera MOBIs till XLT (Excel 97 - 2003 Template)