Konvertera POWERPOINT till SXC i Android via Java

Exportera POWERPOINT-fil till SXC i Android-applikationer utan att använda Microsoft® Excel eller PowerPoint

 

Du kan enkelt konvertera POWERPOINT-fil till SXC i dina Android-applikationer i en tvåstegsprocess via Aspose.Total for Android via Java . I det första steget kan du exportera POWERPOINT-fil till HTML genom att använda Aspose.Slides for Android via Java . För det andra, genom att använda Aspose.Cells for Android via Java , kan du konvertera HTML till SXC.

Hur man konverterar POWERPOINT till SXC i Android

 1. Öppna POWERPOINT-filen med klassen Presentation
 2. Konvertera POWERPOINT till HTML genom att använda save metod
 3. Ladda HTML-dokument med hjälp av klassen Workbook
 4. Spara dokumentet i SXC-format med save

Konverteringskrav

För att konvertera POWERPOINT till SXC kan du enkelt använda Aspose.Total for Android via Java direkt från Maven och installera bibliotek i din app.

Alternativt kan du få en ZIP-fil från downloads .

Gratis onlinekonverterare för POWERPOINT till SXC

Konvertera Protected POWERPOINT till SXC i Android via Java

Med hjälp av API:t kan du också öppna det lösenordsskyddade dokumentet. Om ditt inmatade POWERPOINT-dokument är lösenordsskyddat kan du inte konvertera det till SXC utan att använda lösenordet. API:et låter dig öppna det krypterade dokumentet genom att skicka in rätt lösenord i ett LoadOptions-objekt. Följande kodexempel visar hur du försöker öppna ett krypterat dokument med ett lösenord:

Konvertera POWERPOINT-fil till SXC med vattenstämpel i Android

När du konverterar POWERPOINT-fil till SXC kan du också lägga till vattenstämpel till ditt utdata-SXC-filformat. För att lägga till en vattenstämpel, skapa en ny arbetsbok för att öppna den konverterade HTML-filen. Välj kalkylblad via dess index, skapa en form och använd dess addTextEffect-funktion, ställ in färger, transparens och mer. Efter det kan du spara ditt HTML-dokument som SXC med vattenstämpel.

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera POWERPOINT till SXC Online?
  Online-app för POWERPOINT-konvertering är integrerad ovan. För att starta POWERPOINT-filkonverteringen, lägg helt enkelt till filen genom att antingen dra och släppa den i det vita området eller klicka inuti området för att importera dokumentet. När filen har lagts till klickar du på knappen Konvertera för att starta konverteringsprocessen. När POWERPOINT till SXC-konverteringen är klar kan du omedelbart ladda ner din konverterade fil med bara ett klick.
 • Hur lång tid tar det att konvertera POWERPOINT?
  Hastigheten på denna onlineomvandlare beror till stor del på storleken på POWERPOINT-filen du vill konvertera. Mindre filer kan konverteras till SXC på bara några sekunder. Dessutom, om du planerar att integrera konverteringskoden i en Android App-applikation, kommer hastigheten att bero på hur du har optimerat din applikation för konverteringsprocessen.
 • Är det säkert att konvertera POWERPOINT till SXC med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! Efter konverteringsprocessen kan du omedelbart komma åt och ladda ner SXC-filerna via den medföljande nedladdningslänken. Det är viktigt att notera att vi tar bort uppladdade filer efter 24 timmar, och nedladdningslänkarna blir inaktiva efter denna period, vilket garanterar säkerheten och integriteten för dina filer. Vår filkonverteringsprocess, inklusive POWERPOINT, är helt säker och ingen annan kan komma åt dina filer. Vi har också integrerat en gratis app för att göra det möjligt att testa och verifiera konverteringsresultaten innan koden integreras.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera POWERPOINT?
  Du kan använda en mängd moderna webbläsare som Google Chrome, Firefox, Opera och Safari för denna onlinekonvertering. Men om du bygger ett skrivbordsprogram är Aspose.Total POWERPOINT Conversion API ett pålitligt alternativ som kommer att fungera smidigt.

Explore POWERPOINT Conversion Options with Android

Konvertera POWERPOINTs till CSV (Comma Seperated Values)
Konvertera POWERPOINTs till DIF (Data Interchange Format)
Konvertera POWERPOINTs till EXCEL (Spreadsheet File Formats)
Konvertera POWERPOINTs till FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
Konvertera POWERPOINTs till MHTML (Web Page Archive Format)
Konvertera POWERPOINTs till ODS (OpenDocument Spreadsheet)
Konvertera POWERPOINTs till TSV (Tab Seperated Values)
Konvertera POWERPOINTs till XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
Konvertera POWERPOINTs till XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
Konvertera POWERPOINTs till XLSB (Excel Binary Workbook)
Konvertera POWERPOINTs till XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
Konvertera POWERPOINTs till XLT (Excel 97 - 2003 Template)
Konvertera POWERPOINTs till XLTM (Excel Macro-Enabled Template)