Konvertera WORD till CSV i Android-applikationer eller onlineapp

Exportera WORD till CSV i Android via Java utan att använda Microsoft® Word eller Microsoft® Excel

 

Genom att använda Aspose.Total for Android via Java kan du integrera WORD till CSV-konverteringsfunktionen i dina Android-applikationer. För det första kan du konvertera WORD till HTML genom att använda funktionsrika, dokumentmanipulerings- och konverterings-API Aspose.Words for Android via Java . Efter det, genom att använda Aspose.Cells for Java , kan du konvertera HTML till CSV.

Android API för att konvertera WORD till CSV

 1. Öppna WORD-filen med klassen Wordument
 2. Konvertera WORD till HTML genom att använda Save metod
 3. Ladda HTML-dokument med hjälp av klassen Workbook
 4. Spara dokumentet i CSV-format med Save metod

Konverteringskrav

Du kan enkelt använda Aspose.Total for Android via Java direkt från Maven och installera [Aspose.Cells for Android via Java]( https://words.aspose.com/cells/java/aspose-cells-for-android-via-java-installation/#install-asposecells-for-android-via- java-from-maven-repository) och [Aspose.Words for Android via Java]( https://words.aspose.com/words/java/install-aspose-words-for-android-via-java/#install- asposewords-for-android-via-java-from-maven-repository) i dina applikationer.

Alternativt kan du få en ZIP-fil från downloads .

Gratis onlinekonverterare för WORD till CSV

Ta bort oanvänd information från ett WORD-dokument i Android via Java

Innan du konverterar WORD till CSV kan du ta bort oanvänd information från WORD Wordument via Aspose.Words for Android via Java . Ibland kan du behöva ta bort oanvänd eller dubblerad information för att minska storleken på utdatadokumentet och bearbetningstiden. Klassen CleanupOptions låter dig ange alternativ för dokumentrensning. För att ta bort dubbletter av stilar eller bara oanvända stilar eller listor från dokumentet kan du använda metoden Cleanup . Du kan använda UnusedStyles och UnusedBuiltinStyles egenskaper för att upptäcka och ta bort stilar som är markerade som “oanvända”.

Spara CSV-fil för att streama i Android via Java

Efter att ha konverterat WORD till CSV, gör Aspose.Cells for Android via Java dig att spara ditt dokument för att streama. Om du behöver spara filer i en Stream bör du skapa ett FileOutputStream-objekt och sedan save filen till det Stream-objektet genom att anropa sparametoden för Workbook objekt.

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera WORD till CSV Online?
  Onlineappen för WORD-konvertering, som du hittar ovan, är ett praktiskt verktyg för att konvertera WORD-filer till CSV-format. Processen är enkel och enkel att använda. För att komma igång, dra och släpp din WORD-fil i det vita området i appen eller klicka inuti området för att importera ditt dokument. När din fil har laddats upp klickar du på knappen "Konvertera" för att initiera konverteringsprocessen.
  Appen kommer snabbt att bearbeta din fil och konvertera den till ett högkvalitativt CSV-format. När konverteringen är klar kan du ladda ner din nya CSV-fil med bara ett klick. Detta gör det otroligt enkelt att konvertera WORD-filer till CSV-format, och det är ett utmärkt alternativ för alla som vill snabbt och enkelt konvertera sina filer utan att behöva installera någon ytterligare programvara. Sammantaget är WORD till CSV-omvandlaren ett utmärkt verktyg som kan spara tid och ansträngning.
 • Hur lång tid tar det att konvertera WORD?
  Om du letar efter ett snabbt och effektivt sätt att konvertera dina WORD-filer till CSV-format, är denna onlinekonverterare ett utmärkt alternativ. Men hastigheten på konverteringsprocessen kan variera beroende på storleken på din WORD-fil. Om du arbetar med en liten fil kan du förvänta dig att konverteringen bara tar några sekunder.
  Om du använder omvandlaren i en Android App-applikation kommer hastigheten på konverteringsprocessen att bero på hur väl du har optimerat din applikation. För att få bästa möjliga prestanda från omvandlaren, vill du se till att din applikation körs smidigt och effektivt. Detta kan innebära att optimera din kod, minska mängden minne som din applikation använder och se till att din applikation körs på en snabb och pålitlig server.
 • Är det säkert att konvertera WORD till CSV med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! Om du använder online WORD till CSV-omvandlaren kommer du att vara glad att veta att nedladdningslänken för dina konverterade filer kommer att vara tillgänglig direkt efter att konverteringsprocessen är klar. Och oroa dig inte för dina filers säkerhet – appen tar bort uppladdade filer efter 24 timmar, och nedladdningslänkarna slutar fungera efter denna tidsperiod. Detta säkerställer att ingen har tillgång till dina filer, och du kan vara säker på att din data är säker och säker.
  Dessutom är WORD till CSV-omvandlaren helt gratis att använda, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för teständamål. Du kan använda omvandlaren för att testa resultaten innan du integrerar koden i din applikation. Detta kan hjälpa dig att avgöra om WORD till CSV-konverteringsprocessen uppfyller dina behov och om du vill fortsätta använda appen i framtiden.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera WORD?
  När det gäller att använda online WORD till CSV-omvandlaren, kommer du att vara glad att veta att du kan använda vilken modern webbläsare som helst för att slutföra konverteringsprocessen. Detta inkluderar populära webbläsare som Google Chrome, Firefox, Opera och Safari. Så oavsett vilken webbläsare du föredrar att använda kan du räkna med att denna omvandlare fungerar smidigt och effektivt.
  Men om du utvecklar ett skrivbordsprogram kan du överväga att använda Aspose.Total WORD Conversion API istället. Detta API är designat speciellt för att konvertera WORD-filer till en mängd olika format, inklusive CSV. API:et är optimerat för stationära applikationer och kan ge snabbare och mer pålitlig prestanda än online-omvandlaren.

Explore WORD Conversion Options with Android

Konvertera WORDs till DIF (Data Interchange Format)
Konvertera WORDs till EXCEL (Spreadsheet File Formats)
Konvertera WORDs till FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
Konvertera WORDs till ODS (OpenDocument Spreadsheet)
Konvertera WORDs till SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
Konvertera WORDs till TSV (Tab Seperated Values)
Konvertera WORDs till XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
Konvertera WORDs till XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
Konvertera WORDs till XLSB (Excel Binary Workbook)
Konvertera WORDs till XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
Konvertera WORDs till XLSX (Open XML Workbook)
Konvertera WORDs till XLT (Excel 97 - 2003 Template)
Konvertera WORDs till XLTM (Excel Macro-Enabled Template)
Konvertera WORDs till JSON (JavaScript Object Notation File)