C++ API för att konvertera DOC till CSV eller onlineapp

Exportera DOC till CSV via C++ utan att använda Microsoft® Word eller Microsoft® Excel

 

Du kan enkelt inkludera DOC till CSV-konverteringsfunktionen i dina C++-applikationer. Genom att använda funktionsrika, kraftfulla och lättanvända dokumentmanipulerings- och konverterings-API Aspose.Words for C++ , kan du exportera DOC till HTML. Efter det, genom att använda Aspose.Cells for C++ , kan du konvertera HTML till CSV. Båda API:erna kommer under paketet Aspose.Total for C++ .

C++ API för att konvertera DOC till CSV eller onlineapp

 1. Öppna DOC-filen med Document klassreferens
 2. Konvertera DOC till HTML genom att använda medlemsfunktionen Save
 3. Ladda HTML-dokument med hjälp av klassreferens IWorkbook
 4. Spara dokumentet i CSV-format med hjälp av medlemsfunktionen Save

Konverteringskrav

Installera från kommandoraden som nuget install Aspose.Total.Cpp eller via Package Manager Console of Visual Studio med Install-Package Aspose.Total.Cpp.

Alternativt kan du hämta offline MSI-installationsprogrammet eller DLL-filer i en ZIP-fil från downloads .

Få åtkomst till DOC-dokumentegenskaper via C++

Aspose.Words for C++ låter dig också komma åt dokumentegenskaperna för DOC-filen och låter dig ta ett välgrundat beslut innan konverteringsprocessen. För att komma åt dokumentegenskaper kan du använda BuiltInDocumentProperties för att få inbyggda egenskaper och [CustomDocumentProperties](https:// reference.aspose.com/words/cpp/class/aspose.words.properties.custom_document_properties) för att få anpassade egenskaper. Följande kodexempel visar hur man räknar upp alla inbyggda och anpassade egenskaper i ett dokument.

Spara CSV-fil för att streama via C++

Efter att ha konverterat DOC till CSV, gör Aspose.Cells for C++ det möjligt för dig att spara ditt dokument för att streama. För att spara filer till en ström, skapa ett MemoryStream- eller FileStream-objekt och spara filen till det strömobjektet genom att anropa IWorkbook objektets Save metod. Ange önskat filformat med SaveFormat uppräkningen när du anropar Save .

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera DOC till CSV Online?
  För att använda ovanstående DOC till CSV-omvandlare, följ helt enkelt dessa enkla steg. Lägg först till din DOC-fil till omvandlaren genom att antingen dra och släppa filen i det vita området eller klicka inuti området för att importera dokumentet. Klicka sedan på knappen "Konvertera" för att initiera konverteringsprocessen.
  När DOC till CSV-konverteringen är klar kommer du att kunna ladda ner din konverterade fil direkt med bara ett klick. Detta gör det otroligt enkelt att konvertera dina DOC-filer till CSV-format, och du kan göra allt utan att behöva installera ytterligare programvara eller plugins.
 • Hur lång tid tar det att konvertera DOC?
  När det gäller att använda DOC till CSV-omvandlaren kommer hastigheten på konverteringsprocessen till stor del att bero på storleken på din DOC-fil. För mindre filer kan konverteringen slutföras på bara några sekunder, vilket gör den otroligt snabb och effektiv. Det kan dock ta lite längre tid att konvertera större filer.
  Om du planerar att integrera DOC till CSV-konverteringskoden i din C++-applikation, kommer hastigheten och effektiviteten i konverteringsprocessen också att bero på hur väl du har optimerat din applikation. Genom att se till att din applikation är optimerad för konverteringsprocessen kan du hjälpa till att säkerställa att dina DOC-filer konverteras till CSV-format snabbt och korrekt.
 • Är det säkert att konvertera DOC till CSV med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! När du använder DOC till CSV-omvandlaren kan du vara säker på att dina filer är säkra och säkra. När konverteringen är klar kommer du att få en nedladdningslänk för din nya CSV-fil. Den här länken blir tillgänglig direkt och kan användas för att ladda ner filen till din enhet.
  För att säkerställa säkerheten och integriteten för dina filer raderar vi automatiskt alla uppladdade filer efter 24 timmar. Det betyder att ingen annan kommer att ha tillgång till dina filer när konverteringsprocessen är klar. Dessutom är DOC till CSV-omvandlaren designad för att vara säker och säker, så att du kan lita på att dina filer hanteras med största försiktighet.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera DOC?
  DOC till CSV-omvandlaren är ett onlineverktyg som kan nås via alla moderna webbläsare, inklusive Google Chrome, Firefox, Opera och Safari. Detta gör det otroligt enkelt att använda, eftersom du helt enkelt kan öppna konverteraren i din webbläsare och börja konvertera dina DOC-filer till CSV-format direkt.
  Men om du utvecklar ett skrivbordsprogram och behöver en mer robust lösning för DOC-konvertering, kanske du vill överväga att använda Aspose.Total DOC Conversion API. Detta kraftfulla API är designat specifikt för utvecklare och erbjuder ett brett utbud av funktioner och möjligheter för att arbeta med DOC-filer, inklusive konvertering till CSV-format.

Utforska DOC konverteringsalternativ med C++

Konvertera DOCs till DIF (Data Interchange Format)
Konvertera DOCs till EXCEL (Spreadsheet File Formats)
Konvertera DOCs till FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
Konvertera DOCs till JSON (JavaScript Object Notation File)
Konvertera DOCs till ODP (OpenDocument Presentation Format)
Konvertera DOCs till ODS (OpenDocument Spreadsheet)
Konvertera DOCs till POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
Konvertera DOCs till POTM (Microsoft PowerPoint Template File)
Konvertera DOCs till POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
Konvertera DOCs till PPTX (Open XML presentation Format)
Konvertera DOCs till PPS (PowerPoint Slide Show)
Konvertera DOCs till PPSM (Macro-enabled Slide Show)
Konvertera DOCs till PPSX (PowerPoint Slide Show)
Konvertera DOCs till PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
Konvertera DOCs till PPTM (Macro-enabled Presentation File)
Konvertera DOCs till PPTX (Open XML presentation Format)
Konvertera DOCs till SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
Konvertera DOCs till TSV (Tab Seperated Values)
Konvertera DOCs till XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
Konvertera DOCs till XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
Konvertera DOCs till XLSB (Excel Binary Workbook)
Konvertera DOCs till XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
Konvertera DOCs till XLSX (Open XML Workbook)
Konvertera DOCs till XLT (Excel 97 - 2003 Template)
Konvertera DOCs till XLTM (Excel Macro-Enabled Template)
Konvertera DOCs till XLTX (Excel Template)