C++ API för att konvertera MOBI till DIF eller onlineapp

Exportera MOBI till DIF via C++ utan att använda Microsoft® Word eller Microsoft® Excel

 

Du kan enkelt inkludera MOBI till DIF-konverteringsfunktionen i dina C++-applikationer. Genom att använda funktionsrika, kraftfulla och lättanvända dokumentmanipulerings- och konverterings-API Aspose.Words for C++ , kan du exportera MOBI till HTML. Efter det, genom att använda Aspose.Cells for C++ , kan du konvertera HTML till DIF. Båda API:erna kommer under paketet Aspose.Total for C++ .

C++ API för att konvertera MOBI till DIF eller onlineapp

 1. Öppna MOBI-filen med Mobiument klassreferens
 2. Konvertera MOBI till HTML genom att använda medlemsfunktionen Save
 3. Ladda HTML-dokument med hjälp av klassreferens IWorkbook
 4. Spara dokumentet i DIF-format med hjälp av medlemsfunktionen Save

Konverteringskrav

Installera från kommandoraden som nuget install Aspose.Total.Cpp eller via Package Manager Console of Visual Studio med Install-Package Aspose.Total.Cpp.

Alternativt kan du hämta offline MSI-installationsprogrammet eller DLL-filer i en ZIP-fil från downloads .

Få åtkomst till MOBI-dokumentegenskaper via C++

Aspose.Words for C++ låter dig också komma åt dokumentegenskaperna för MOBI-filen och låter dig ta ett välgrundat beslut innan konverteringsprocessen. För att komma åt dokumentegenskaper kan du använda BuiltInMobiumentProperties för att få inbyggda egenskaper och [CustomMobiumentProperties](https:// reference.aspose.com/words/cpp/class/aspose.words.properties.custom_mobiument_properties) för att få anpassade egenskaper. Följande kodexempel visar hur man räknar upp alla inbyggda och anpassade egenskaper i ett dokument.

Spara DIF-fil för att streama via C++

Efter att ha konverterat MOBI till DIF, gör Aspose.Cells for C++ det möjligt för dig att spara ditt dokument för att streama. För att spara filer till en ström, skapa ett MemoryStream- eller FileStream-objekt och spara filen till det strömobjektet genom att anropa IWorkbook objektets Save metod. Ange önskat filformat med SaveFormat uppräkningen när du anropar Save .

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera MOBI till DIF Online?
  För att använda ovanstående MOBI till DIF-omvandlare, följ helt enkelt dessa enkla steg. Lägg först till din MOBI-fil till omvandlaren genom att antingen dra och släppa filen i det vita området eller klicka inuti området för att importera dokumentet. Klicka sedan på knappen "Konvertera" för att initiera konverteringsprocessen.
  När MOBI till DIF-konverteringen är klar kommer du att kunna ladda ner din konverterade fil direkt med bara ett klick. Detta gör det otroligt enkelt att konvertera dina MOBI-filer till DIF-format, och du kan göra allt utan att behöva installera ytterligare programvara eller plugins.
 • Hur lång tid tar det att konvertera MOBI?
  När det gäller att använda MOBI till DIF-omvandlaren kommer hastigheten på konverteringsprocessen till stor del att bero på storleken på din MOBI-fil. För mindre filer kan konverteringen slutföras på bara några sekunder, vilket gör den otroligt snabb och effektiv. Det kan dock ta lite längre tid att konvertera större filer.
  Om du planerar att integrera MOBI till DIF-konverteringskoden i din C++-applikation, kommer hastigheten och effektiviteten i konverteringsprocessen också att bero på hur väl du har optimerat din applikation. Genom att se till att din applikation är optimerad för konverteringsprocessen kan du hjälpa till att säkerställa att dina MOBI-filer konverteras till DIF-format snabbt och korrekt.
 • Är det säkert att konvertera MOBI till DIF med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! När du använder MOBI till DIF-omvandlaren kan du vara säker på att dina filer är säkra och säkra. När konverteringen är klar kommer du att få en nedladdningslänk för din nya DIF-fil. Den här länken blir tillgänglig direkt och kan användas för att ladda ner filen till din enhet.
  För att säkerställa säkerheten och integriteten för dina filer raderar vi automatiskt alla uppladdade filer efter 24 timmar. Det betyder att ingen annan kommer att ha tillgång till dina filer när konverteringsprocessen är klar. Dessutom är MOBI till DIF-omvandlaren designad för att vara säker och säker, så att du kan lita på att dina filer hanteras med största försiktighet.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera MOBI?
  MOBI till DIF-omvandlaren är ett onlineverktyg som kan nås via alla moderna webbläsare, inklusive Google Chrome, Firefox, Opera och Safari. Detta gör det otroligt enkelt att använda, eftersom du helt enkelt kan öppna konverteraren i din webbläsare och börja konvertera dina MOBI-filer till DIF-format direkt.
  Men om du utvecklar ett skrivbordsprogram och behöver en mer robust lösning för MOBI-konvertering, kanske du vill överväga att använda Aspose.Total MOBI Conversion API. Detta kraftfulla API är designat specifikt för utvecklare och erbjuder ett brett utbud av funktioner och möjligheter för att arbeta med MOBI-filer, inklusive konvertering till DIF-format.

Utforska MOBI konverteringsalternativ med C++

Konvertera MOBIs till CSV (Comma Seperated Values)
Konvertera MOBIs till EXCEL (Spreadsheet File Formats)
Konvertera MOBIs till FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
Konvertera MOBIs till ODS (OpenDocument Spreadsheet)
Konvertera MOBIs till SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
Konvertera MOBIs till TSV (Tab Seperated Values)
Konvertera MOBIs till XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
Konvertera MOBIs till XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
Konvertera MOBIs till XLSB (Excel Binary Workbook)
Konvertera MOBIs till XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
Konvertera MOBIs till XLSX (Open XML Workbook)
Konvertera MOBIs till XLT (Excel 97 - 2003 Template)
Konvertera MOBIs till XLTM (Excel Macro-Enabled Template)