C++ API för att konvertera WORD till XLTX eller onlineapp

Exportera WORD till XLTX via C++ utan att använda Microsoft® Word eller Microsoft® Excel

 

Du kan enkelt inkludera WORD till XLTX-konverteringsfunktionen i dina C++-applikationer. Genom att använda funktionsrika, kraftfulla och lättanvända dokumentmanipulerings- och konverterings-API Aspose.Words for C++ , kan du exportera WORD till HTML. Efter det, genom att använda Aspose.Cells for C++ , kan du konvertera HTML till XLTX. Båda API:erna kommer under paketet Aspose.Total for C++ .

C++ API för att konvertera WORD till XLTX eller onlineapp

 1. Öppna WORD-filen med Wordument klassreferens
 2. Konvertera WORD till HTML genom att använda medlemsfunktionen Save
 3. Ladda HTML-dokument med hjälp av klassreferens IWorkbook
 4. Spara dokumentet i XLTX-format med hjälp av medlemsfunktionen Save

Konverteringskrav

Installera från kommandoraden som nuget install Aspose.Total.Cpp eller via Package Manager Console of Visual Studio med Install-Package Aspose.Total.Cpp.

Alternativt kan du hämta offline MSI-installationsprogrammet eller DLL-filer i en ZIP-fil från downloads .

Få åtkomst till WORD-dokumentegenskaper via C++

Aspose.Words for C++ låter dig också komma åt dokumentegenskaperna för WORD-filen och låter dig ta ett välgrundat beslut innan konverteringsprocessen. För att komma åt dokumentegenskaper kan du använda BuiltInWordumentProperties för att få inbyggda egenskaper och [CustomWordumentProperties](https:// reference.aspose.com/words/cpp/class/aspose.words.properties.custom_wordument_properties) för att få anpassade egenskaper. Följande kodexempel visar hur man räknar upp alla inbyggda och anpassade egenskaper i ett dokument.

Spara XLTX-fil för att streama via C++

Efter att ha konverterat WORD till XLTX, gör Aspose.Cells for C++ det möjligt för dig att spara ditt dokument för att streama. För att spara filer till en ström, skapa ett MemoryStream- eller FileStream-objekt och spara filen till det strömobjektet genom att anropa IWorkbook objektets Save metod. Ange önskat filformat med SaveFormat uppräkningen när du anropar Save .

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera WORD till XLTX Online?
  För att använda ovanstående WORD till XLTX-omvandlare, följ helt enkelt dessa enkla steg. Lägg först till din WORD-fil till omvandlaren genom att antingen dra och släppa filen i det vita området eller klicka inuti området för att importera dokumentet. Klicka sedan på knappen "Konvertera" för att initiera konverteringsprocessen.
  När WORD till XLTX-konverteringen är klar kommer du att kunna ladda ner din konverterade fil direkt med bara ett klick. Detta gör det otroligt enkelt att konvertera dina WORD-filer till XLTX-format, och du kan göra allt utan att behöva installera ytterligare programvara eller plugins.
 • Hur lång tid tar det att konvertera WORD?
  När det gäller att använda WORD till XLTX-omvandlaren kommer hastigheten på konverteringsprocessen till stor del att bero på storleken på din WORD-fil. För mindre filer kan konverteringen slutföras på bara några sekunder, vilket gör den otroligt snabb och effektiv. Det kan dock ta lite längre tid att konvertera större filer.
  Om du planerar att integrera WORD till XLTX-konverteringskoden i din C++-applikation, kommer hastigheten och effektiviteten i konverteringsprocessen också att bero på hur väl du har optimerat din applikation. Genom att se till att din applikation är optimerad för konverteringsprocessen kan du hjälpa till att säkerställa att dina WORD-filer konverteras till XLTX-format snabbt och korrekt.
 • Är det säkert att konvertera WORD till XLTX med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! När du använder WORD till XLTX-omvandlaren kan du vara säker på att dina filer är säkra och säkra. När konverteringen är klar kommer du att få en nedladdningslänk för din nya XLTX-fil. Den här länken blir tillgänglig direkt och kan användas för att ladda ner filen till din enhet.
  För att säkerställa säkerheten och integriteten för dina filer raderar vi automatiskt alla uppladdade filer efter 24 timmar. Det betyder att ingen annan kommer att ha tillgång till dina filer när konverteringsprocessen är klar. Dessutom är WORD till XLTX-omvandlaren designad för att vara säker och säker, så att du kan lita på att dina filer hanteras med största försiktighet.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera WORD?
  WORD till XLTX-omvandlaren är ett onlineverktyg som kan nås via alla moderna webbläsare, inklusive Google Chrome, Firefox, Opera och Safari. Detta gör det otroligt enkelt att använda, eftersom du helt enkelt kan öppna konverteraren i din webbläsare och börja konvertera dina WORD-filer till XLTX-format direkt.
  Men om du utvecklar ett skrivbordsprogram och behöver en mer robust lösning för WORD-konvertering, kanske du vill överväga att använda Aspose.Total WORD Conversion API. Detta kraftfulla API är designat specifikt för utvecklare och erbjuder ett brett utbud av funktioner och möjligheter för att arbeta med WORD-filer, inklusive konvertering till XLTX-format.

Utforska WORD konverteringsalternativ med C++

Konvertera WORDs till CSV (Comma Seperated Values)
Konvertera WORDs till DIF (Data Interchange Format)
Konvertera WORDs till EXCEL (Spreadsheet File Formats)
Konvertera WORDs till FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
Konvertera WORDs till JSON (JavaScript Object Notation File)
Konvertera WORDs till ODS (OpenDocument Spreadsheet)
Konvertera WORDs till SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
Konvertera WORDs till TSV (Tab Seperated Values)
Konvertera WORDs till XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
Konvertera WORDs till XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
Konvertera WORDs till XLSB (Excel Binary Workbook)
Konvertera WORDs till XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
Konvertera WORDs till XLSX (Open XML Workbook)
Konvertera WORDs till XLT (Excel 97 - 2003 Template)
Konvertera WORDs till XLTM (Excel Macro-Enabled Template)

Vad är WORD filformatet

Det finns flera filformat förknippade med Microsoft Word, den mest populära ordbehandlingsprogramvaran. De vanligaste filformaten är DOC (Word Document), DOCX (Word Open XML Document), RTF (Rich Text Format), TXT (Plain Text), PDF (Portable Document Format), ODT (OpenDocument Text) och HTML (Hypertext Markup) Språk). Det finns andra mindre vanliga format som DOT, DOTM och DOTX, som används för dokumentmallar, och MHT och MHTML, som används för att spara webbsidor.

Vad är XLTX filformatet

En XLTX-fil är en Excel-mallfil. Excel-mallar är fördesignade kalkylblad som du kan använda för att skapa nya arbetsböcker med samma formatering och inställningar. Mallar kan innehålla diagram, formler och andra funktioner som inte ingår i en vanlig Excel-arbetsbok. När du öppnar en XLTX-fil kommer Excel att skapa en ny arbetsbok baserat på mallen. Du kan använda mallar för att skapa nya arbetsböcker med samma formatering och inställningar som en befintlig arbetsbok. Om du till exempel har en arbetsbok som innehåller ett anpassat diagram kan du spara det som en mall och sedan använda mallen för att skapa nya arbetsböcker som också innehåller det anpassade diagrammet. Mallar kan skapas från början eller så kan du ladda ner dem från internet. Microsoft Office tillhandahåller ett antal mallar som du kan använda gratis. När du sparar en arbetsbok som en mall, sparas filen med filtillägget XLTX.