Aspose.Total for Java

Skapa, redigera och konvertera filer via Java API

Manipulera Word, Excel, PowerPoint, Outlook, PDF, 3D, CAD och andra dokumentformat från dina egna Java-applikationer.

  Ladda ner gratis prövning
 
 

Aspose.Total for Java är en samling filformatsautomatiseringsbibliotek för Java-utvecklare, som ger dem möjlighet att skapa, uppdatera, skriva ut, rendera och konvertera mellan flera filformat från alla Java J2SE, J2EE, J2ME-applikationer.

Aspose.Total for Java tillåter utvecklarna att utföra ett brett utbud av dokumentformathantering, manipulation och bearbetning direkt i Java-applikationer. Den stöder de flesta populära formaten inklusive Word-dokument, Excel-kalkylblad, PowerPoint-presentationer, HTML, OpenDocument, Visio, PDF, CAD och olika andra filformat. Med Aspose.Total kan man generera, modifiera och konvertera dokument utan att använda någon programvara.

Aspose.Words for Java

Aspose.Words for Java

Aspose.Words for Java låter utvecklarna utföra ett stort antal dokumentbearbetningsuppgifter direkt i Java-applikationer. Den stöder de flesta populära ordbehandlingsformaten inklusive DOC, OOXML, RTF, HTML och OpenDocument. Med Aspose.Words kan du skapa, ändra och konvertera dokument utan att använda Microsoft Word.

Aspose.PDF for Java

Aspose.PDF for Java

Aspose.PDF for Java är ett PDF-dokument skapande API som gör att dina Java-applikationer kan läsa, skriva och manipulera PDF-dokument utan att använda Adobe Acrobat. Det är ett fristående API som erbjuder en hel del funktioner, inklusive PDF-komprimeringsalternativ, tabellskapande och manipulering, anpassad teckensnittshantering och utökade säkerhetskontroller.

Aspose.Cells for Java

Aspose.Cells for Java

Aspose.Cells for Java erbjuder Excel-filgenerering, konvertering och manipulation. API gör det möjligt för Java-applikationer att skapa och hantera Excel-kalkylblad utan att använda Microsoft Excel. Aspose.Cells for Java är ett otroligt funktionsrikt API som erbjuder mycket mer än bara grundläggande dataexportfunktioner.

Aspose.Email for Java

Aspose.Email for Java

Aspose.Email for Java är en uppsättning Java API:er för att läsa och skriva e-postmeddelandefiler i olika format utan Microsoft Outlook. Den tillhandahåller klasser för att läsa och manipulera Outlook MSG-, EML-, EMLX-, OFT-filer – lägg till bilagor, mottagare, uppdatera ämne, brödtext och andra MSG-filegenskaper.

Aspose.Slides for Java

Aspose.Slides for Java

Aspose.Slides for Java är ett unikt presentationsbearbetnings-API som gör det möjligt för Java-baserade applikationer att läsa, skriva och uppdatera PowerPoint-filer. Utvecklare kan skapa, manipulera, kopiera, konvertera, rendera och skriva ut presentationer utan att installera Microsoft PowerPoint.

Aspose.Imaging for Java

Aspose.Imaging for Java

Aspose.Imaging for Java är ett bildbehandlings-API som låter utvecklare redigera, skapa, rita eller rendera bilder i sina Java-applikationer. Den erbjuder ett brett spektrum av traditionella bildbehandlingsoperationer samt de mest efterfrågade funktionerna som gör den till den mest använda bildbehandlingsmotorn.

Aspose.BarCode for Java

Aspose.BarCode for Java

Aspose.BarCode for Java API erbjuder att lägga till streckkodsgenerering och igenkänningsprocesser i sina Java-applikationer. Den stöder Java SE, Java EE och Java ME-plattformar och en mängd linjära, 2D- och poststreckkoder.

Aspose.Diagram for Java

Aspose.Diagram for Java

Aspose.Diagram for Java är ett icke-grafiskt och välstrukturerat API som tillåter utvecklare att ladda befintliga diagram, skapa diagram från början, spara ett diagram i vilket filformat som helst eller manipulera Microsoft Visio-ritningar i Java-applikationer utan att använda Microsoft Visio.

Aspose.Tasks for Java

Aspose.Tasks for Java

Aspose.Tasks for Java är ett projekthanterings-API som gör det möjligt för Java-applikationsutvecklare att tillhandahålla Microsoft Project-dokumentmanipuleringsmöjligheter i sina applikationer – allt utan att använda Microsoft Project. Med detta kraftfulla API kan utvecklare kontrollera olika stadier av projektledning som projektplanering, definition och spårning.

Aspose.OCR for Java

Aspose.OCR for Java

Aspose.OCR for Java är ett Java API för optisk teckenigenkänning som gör det möjligt för programmerare att lägga till OCR-teknik till Java-applikationer snabbt och enkelt. API erbjuder uppsättning klasser för att känna igen tecken från flera bildformat.

Aspose.Note for Java

Aspose.Note for Java

Aspose.Note for Java API gör det möjligt för Java-baserad programvara att hantera Microsoft OneNote programmatiskt utan att det installeras på servern. Det är ett rent alternativ för Microsoft OneNote Object Model och ger bättre prestanda och användarvänlighet för att hantera OneNote-dokument.

Aspose.CAD for Java

Aspose.CAD for Java

Aspose.CAD for Java erbjuder att konvertera AutoCAD DXF- och DWG-ritfiler till PDF- och rasterbilder. Eftersom det är ett inbyggt API, kräver det inte att AutoCAD eller någon programvara är nödvändig.

Aspose.3D for Java

Aspose.3D for Java

Aspose.3D for Java API är byggt för att skapa, redigera, manipulera och spara 3D-format. Det ger Java-applikationer möjlighet att ansluta till 3D-dokument utan att installera något programpaket på datorn, och hjälper utvecklarna att modellera och skapa spelvärldar och scener för designvisualisering.

Aspose.HTML for Java

Aspose.HTML for Java

Aspose.HTML for Java är ett avancerat HTML-manipulerings-API som tillåter att skapa, ladda, redigera eller konvertera (X)HTML-dokument inom Java-applikationerna. API:et tillhandahåller också en motor för rendering av hög kvalitet för PDF, XPS och ett antal rasterbildsformat.

Aspose.Page for Java

Aspose.Page for Java

Aspose.Page for Java är ett API för att analysera och bearbeta PostScript- och XPS-dokument. Utvecklare kan enkelt konvertera PS- och EPS-filer till PDF- och rasterbildsformat. API tillåter också utvecklarna att skapa, analysera och spara XPS-filer utan några beroenden.

Aspose.PSD for Java

Aspose.PSD for Java

Aspose.PSD for Java är ett premiss-API för Photoshop-formatmanipulation. Utvecklare kan enkelt skapa, ladda, konvertera och ändra PSD- och PSB-format. API kan utföra olika operationer som att lägga till vattenstämplar, komprimering, rotation, skalning och mer utan att Adobe Photoshop behöver installeras.

Aspose.OMR for Java

Aspose.OMR for Java

Aspose.OMR for Java är ett API för att känna igen optiska märken från OMR digitaliserade arkbilder såväl som från olika bildformat som BMP, JPG, TIF, TIFF, GIF. API fångar människomärkta data från dokumentformulär som undersökningar, frågeformulär, MCQs etc. Basen för igenkänning är malluppmärkning med en grafisk kartläggning av de element som ska kännas igen från de skannade bilderna.

Aspose.PUB for Java

Aspose.PUB for Java

Aspose.PUB for Java är ett API som gör det möjligt att läsa Microsoft Publisher-filer och konvertera till PDF. Dessutom tillåter API att arbeta med .pub-format utan att behöva gå in på detaljerna i den underliggande filformatstrukturen utan några beroenden av Microsoft Publisher.

Aspose.Font for Java

Aspose.Font for Java

Aspose.Font for Java är ett API för att ladda och rita teckensnitt som stöder flera teckensnittsformat. Det kan enkelt utföra teckensnittsfiloperationer som att ladda teckensnitt från skiva eller stream, läsa glyfer och statistikinformation samt upptäcka latinska symboler, rendera text med teckensnittsglyfer och mer.

Aspose.TeX for Java

Aspose.TeX for Java

Aspose.TeX for Java är ett TeX-filtypsättnings-API. Det kan enkelt sätta TeX-filer för att få dokument i olika format som XPS, PDF, PNG, JPEG, TIFF och BMP. Den har också skapande av anpassade TeX-format.

Avancerade funktioner i Aspose.Total for Java API

Generera Word-rapporter med hjälp av sammanslagning

Skapa Excel-instrumentpaneler med diagram & Pivottabeller

High-fidelity rendering och utskrift

Skapa & manipulera PDF-dokument

Skapa presentationsfiler med nya bilder eller genom att klona befintliga

Konvertera Windows-metafiler (WMF) till andra grafikformat

Extrahera text från bilder med OCR

Konvertera PostScript PS & EPS-filer till PDF & bilder

Skapa, manipulera eller konvertera XPS-filer

Exportera Visio-ritningar till PDF, XML, Image, XPS, HTML och mer

Hantera Outlook-meddelanden & meddelandearkivfiler

Rita eller transformera bilder i farten

Bearbeta en mängd filformat

Aspose.Total for Java låter dig bygga ett otroligt mångsidigt filbehandlingssystem som kan hantera många populära filformat. Du kan enkelt öppna, skapa, ändra och till och med inter-konvertera filformat av följande typer.

 • Microsoft Word-dokument
 • Excel-kalkylblad
 • PowerPoint-presentationer
 • Adobe PDF-dokument
 • Microsoft Visio-ritningar
 • Outlook e-postmeddelanden
 • Microsoft Project-dokument
 • Microsoft OneNote-dokument
 • AutoCAD-ritningar & 3D-format
 • Bilder
 • HTML-filer

Fullpackad med hjälpfunktioner

Aspose.Total for Java är en uppsättning praktiska verktygs-API:er som gör att man kan lägga till OCR- och streckkodsfunktioner till Java-applikationer, skapa & konsumera återkommande mönster och använda nätverksprotokoll inklusive SMTP, POP3, IMAP, MIME, DNS, FTP, ICMP och WHOIS.

Microsoft Office Automation – Behövs inte

Aspose.Total for Java är byggd med hanterad kod som inte kräver att Microsoft Office är installerat på maskinen för att fungera med dokumentformat som stöds. Det är ett perfekt Microsoft Office-automatiseringsalternativ när det gäller funktioner som stöds, säkerhet, stabilitet, skalbarhet, hastighet och pris.

Vad folk säger

Ta inte bara vårt ord för det. Se vad användarna har att säga om Aspose.Total API:er.

 
 
Visa fallstudier