Konvertera DOC till PPT via Java eller onlineapp

DOC till PPT-konvertering genom att använda lokalt Java API inom alla Java J2SE, J2EE, J2ME-applikationer utan att använda Microsoft® PowerPoint eller Word

 

Ofta måste utvecklare konvertera DOC-fil till PPT programmatiskt. Genom att använda Java-biblioteken för filautomatisering Aspose.Total for Java kan du automatisera renderingsprocessen i några enkla steg. Du kan ladda din DOC-fil genom att använda Aspose.Words for Java och konvertera den till HTML. Därefter genom att använda kraftfull PowerPoint-manipulation Java API Aspose.Slides for Java kan du skapa en ny presentation, skriva HTML-innehåll i den och spara den som PPT .

Hur man konverterar DOC till PPT via Java

 1. Öppna DOC-filen med klassen Document
 2. Konvertera DOC-fil till HTML genom att använda save metod
 3. Initiera ett nytt Presentation objekt
 4. Extrahera innehåll från HTML-fil med BufferedReader och skriv innehållet i din presentationsfil
 5. Spara dokumentet till PPT med metoden save

Konverteringskrav

För konvertering av DOC till PPT-fil kan du enkelt använda Aspose.Total för Java direkt från en Maven baserat projekt och inkludera bibliotek i din pom.xml.

Alternativt kan du få en ZIP-fil från downloads .

Gratis onlinekonverterare för DOC till PPT

Konverteringskrav

API:et låter dig också konvertera lösenordsskyddade DOC-dokument till PPT. Om ditt inmatade DOC-dokument är lösenordsskyddat kan du inte konvertera det till PPT-format utan att använda lösenordet. För att öppna ett krypterat dokument kan du ställa in rätt lösenord i LoadOptions-objektet och skicka det till dokumentkonstruktorn.

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera DOC till PPT Online?
  Den ovan integrerade onlineappen låter dig konvertera DOC-filer till PPT. För att komma igång, dra och släpp eller klicka i det vita området för att importera din DOC-fil. När din fil har laddats upp klickar du på knappen "Konvertera". När DOC till PPT-konverteringsprocessen är klar kan du ladda ner din konverterade fil med bara ett klick.
 • Hur lång tid tar det att konvertera DOC?
  Denna online DOC-omvandlare fungerar snabbt, men dess hastighet beror främst på storleken på DOC-filen du konverterar. Mindre DOC-filer kan konverteras till PPT på bara några sekunder. Om du har integrerat konverteringskoden i din Java-applikation kommer hastigheten på konverteringsprocessen att bero på hur väl du har optimerat din applikation.
 • Är det säkert att konvertera DOC till PPT med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! När konverteringen är klar kommer nedladdningslänken för din PPT-fil att vara tillgänglig direkt. Dina uppladdade filer kommer att raderas efter 24 timmar, och nedladdningslänkarna kommer inte längre att fungera efter den perioden. Dina filer är säkra och ingen har tillgång till dem. Den integrerade appen är huvudsakligen gratis för teständamål, så du kan verifiera resultaten innan du integrerar koden.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera DOC?
  Du kan utföra denna onlinekonvertering med vilken modern webbläsare som helst som Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari. Men om du bygger en stationär applikation erbjuder Aspose.Total DOC Conversion API en smidig upplevelse.

Utforska DOC konverteringsalternativ med Java

Konvertera DOCs till CSV (Comma Seperated Values)
Konvertera DOCs till DIF (Data Interchange Format)
Konvertera DOCs till EXCEL (Spreadsheet File Formats)
Konvertera DOCs till FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
Konvertera DOCs till ODS (OpenDocument Spreadsheet)
Konvertera DOCs till SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
Konvertera DOCs till TSV (Tab Seperated Values)
Konvertera DOCs till XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
Konvertera DOCs till XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
Konvertera DOCs till XLSB (Excel Binary Workbook)
Konvertera DOCs till XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
Konvertera DOCs till XLSX (Open XML Workbook)
Konvertera DOCs till XLT (Excel 97 - 2003 Template)
Konvertera DOCs till XLTM (Excel Macro-Enabled Template)
Konvertera DOCs till XLTX (Excel Template)
Konvertera DOCs till JSON (JavaScript Object Notation File)
Konvertera DOCs till ODP (OpenDocument Presentation Format)
Konvertera DOCs till POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
Konvertera DOCs till POTM (Microsoft PowerPoint Template File)
Konvertera DOCs till POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
Konvertera DOCs till PPTX (Open XML presentation Format)
Konvertera DOCs till PPS (PowerPoint Slide Show)
Konvertera DOCs till PPSM (Macro-enabled Slide Show)
Konvertera DOCs till PPSX (PowerPoint Slide Show)
Konvertera DOCs till PPTM (Macro-enabled Presentation File)
Konvertera DOCs till PPTX (Open XML presentation Format)

Vad är DOC filformatet

Microsoft Word Binary File Format (DOC) är ett proprietärt dokumentfilformat som används av Microsoft Office Word. Det är ett binärt filformat som representerar ett dokument i en struktur som är oberoende av någon speciell datorarkitektur eller operativsystem. DOC-formatet är en containerfil som lagrar data i ett binärt format. En DOC-fil kan innehålla en mängd olika datatyper, inklusive formaterad text, bilder, diagram och andra data. Det binära formatet för en DOC-fil är inte avsett att vara läsbart för människor. Det finns dock ett antal program som kan läsa och skriva DOC-filer, inklusive Microsoft Word och LibreOffice. DOC-formatet introducerades först i Word för Windows 2.0 1987. Det har sedan dess reviderats flera gånger, där den senaste versionen är Office Open XML-formatet som introducerades i Office 2007. En av de viktigaste fördelarna med DOC-formatet är dess kompatibilitet med Microsoft Word, som är ett av de mest använda ordbehandlingsprogrammen i världen. Detta tillåter användare att skapa och redigera dokument i Microsoft Word och sedan dela dem med andra som också använder programmet. Dessutom kan många andra ordbehandlingsprogram också läsa och skriva DOC-formatet, vilket gör det till ett mångsidigt format för dokumentdelning.

Vad är PPT filformatet

Microsoft PowerPoint 97-2003 PPT-format är ett binärt filformat som används för att lagra presentationer i Microsoft PowerPoint 97-2003 och tidigare versioner. PowerPoint 97-2003 PPT-format är baserat på OLE Compound File Binary Format. En PowerPoint 97-2003 PPT-fil består av en serie poster lagrade i en linjär sekvens. Varje post har en rubrik som anger posttyp och längd, följt av data för posten. PowerPoint 97-2003 PPT-formatet stöder en mängd olika posttyper, inklusive bildposter, som lagrar data för en enskild bild i en presentation, dokumentposter, som lagrar övergripande presentationsdata och stilposter, som lagrar formateringsinformation för presentationen. PowerPoint 97-2003 PPT-formatet är inte kompatibelt med det nyare PowerPoint 2007 PPTX-formatet. För att konvertera en PowerPoint 97-2003 PPT-fil till det nyare PPTX-formatet måste du först öppna filen i PowerPoint 97-2003 och sedan spara den som en PowerPoint 2007 PPTX-fil.