Konvertera DOCX till POTM via Java eller onlineapp

DOCX till POTM-konvertering genom att använda lokalt Java API inom alla Java J2SE, J2EE, J2ME-applikationer utan att använda Microsoft® PowerPoint eller Word

 

Ofta måste utvecklare konvertera DOCX-fil till POTM programmatiskt. Genom att använda Java-biblioteken för filautomatisering Aspose.Total for Java kan du automatisera renderingsprocessen i några enkla steg. Du kan ladda din DOCX-fil genom att använda Aspose.Words for Java och konvertera den till HTML. Därefter genom att använda kraftfull PowerPoint-manipulation Java API Aspose.Slides for Java kan du skapa en ny presentation, skriva HTML-innehåll i den och spara den som POTM .

Hur man konverterar DOCX till POTM via Java

 1. Öppna DOCX-filen med klassen Document
 2. Konvertera DOCX-fil till HTML genom att använda save metod
 3. Initiera ett nytt Presentation objekt
 4. Extrahera innehåll från HTML-fil med BufferedReader och skriv innehållet i din presentationsfil
 5. Spara dokumentet till POTM med metoden save

Konverteringskrav

För konvertering av DOCX till POTM-fil kan du enkelt använda Aspose.Total för Java direkt från en Maven baserat projekt och inkludera bibliotek i din pom.xml.

Alternativt kan du få en ZIP-fil från downloads .

Gratis onlinekonverterare för DOCX till POTM

Konverteringskrav

API:et låter dig också konvertera lösenordsskyddade DOCX-dokument till POTM. Om ditt inmatade DOCX-dokument är lösenordsskyddat kan du inte konvertera det till POTM-format utan att använda lösenordet. För att öppna ett krypterat dokument kan du ställa in rätt lösenord i LoadOptions-objektet och skicka det till dokumentkonstruktorn.

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera DOCX till POTM Online?
  Den ovan integrerade onlineappen låter dig konvertera DOCX-filer till POTM. För att komma igång, dra och släpp eller klicka i det vita området för att importera din DOCX-fil. När din fil har laddats upp klickar du på knappen "Konvertera". När DOCX till POTM-konverteringsprocessen är klar kan du ladda ner din konverterade fil med bara ett klick.
 • Hur lång tid tar det att konvertera DOCX?
  Denna online DOCX-omvandlare fungerar snabbt, men dess hastighet beror främst på storleken på DOCX-filen du konverterar. Mindre DOCX-filer kan konverteras till POTM på bara några sekunder. Om du har integrerat konverteringskoden i din Java-applikation kommer hastigheten på konverteringsprocessen att bero på hur väl du har optimerat din applikation.
 • Är det säkert att konvertera DOCX till POTM med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! När konverteringen är klar kommer nedladdningslänken för din POTM-fil att vara tillgänglig direkt. Dina uppladdade filer kommer att raderas efter 24 timmar, och nedladdningslänkarna kommer inte längre att fungera efter den perioden. Dina filer är säkra och ingen har tillgång till dem. Den integrerade appen är huvudsakligen gratis för teständamål, så du kan verifiera resultaten innan du integrerar koden.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera DOCX?
  Du kan utföra denna onlinekonvertering med vilken modern webbläsare som helst som Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari. Men om du bygger en stationär applikation erbjuder Aspose.Total DOCX Conversion API en smidig upplevelse.

Utforska DOCX konverteringsalternativ med Java

Konvertera DOCXs till CSV (Comma Seperated Values)
Konvertera DOCXs till DIF (Data Interchange Format)
Konvertera DOCXs till EXCEL (Spreadsheet File Formats)
Konvertera DOCXs till FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
Konvertera DOCXs till ODS (OpenDocument Spreadsheet)
Konvertera DOCXs till SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
Konvertera DOCXs till TSV (Tab Seperated Values)
Konvertera DOCXs till XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
Konvertera DOCXs till XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
Konvertera DOCXs till XLSB (Excel Binary Workbook)
Konvertera DOCXs till XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
Konvertera DOCXs till XLSX (Open XML Workbook)
Konvertera DOCXs till XLT (Excel 97 - 2003 Template)
Konvertera DOCXs till XLTM (Excel Macro-Enabled Template)
Konvertera DOCXs till JSON (JavaScript Object Notation File)
Konvertera DOCXs till ODP (OpenDocument Presentation Format)
Konvertera DOCXs till POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
Konvertera DOCXs till POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
Konvertera DOCXs till PPTX (Open XML presentation Format)
Konvertera DOCXs till PPS (PowerPoint Slide Show)
Konvertera DOCXs till PPSM (Macro-enabled Slide Show)
Konvertera DOCXs till PPSX (PowerPoint Slide Show)
Konvertera DOCXs till PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
Konvertera DOCXs till PPTM (Macro-enabled Presentation File)
Konvertera DOCXs till PPTX (Open XML presentation Format)

Vad är DOCX filformatet

DOCX är ett filformat för Word-dokument, utvecklat av Microsoft. Det är ett XML-baserat format som tillåter mer komplexa dokumentstrukturer än det äldre DOC-formatet och stöder funktioner som dokumentkryptering, digitala signaturer och vattenstämplar. DOCX-filer är också mindre i storlek än deras DOC-motsvarigheter, vilket gör dem mer effektiva att lagra och överföra.

Vad är POTM filformatet

Microsoft PowerPoint Template File POTM-format är ett filformat som används för att lagra PowerPoint-mallar. En POTM-fil innehåller en PowerPoint-mall som innehåller bildlayouter, färger, typsnitt och andra designelement. POTM-filer används för att skapa nya PowerPoint-presentationer från grunden eller för att modifiera befintliga PowerPoint-presentationer. När du skapar en ny PowerPoint-presentation kan du välja att använda en tom mall, eller så kan du välja en mall från de tillgängliga alternativen. Om du väljer en mall kommer POTM-filen för den mallen att laddas ner från Microsofts webbplats och sparas på din dator. När du öppnar PowerPoint-applikationen kommer mallen att laddas och du kan börja skapa din presentation. Om du vill ändra en befintlig PowerPoint-presentation kan du öppna POTM-filen för den presentationen i PowerPoint och göra ändringar i mallen. Du kan till exempel ändra bildlayout, färger, teckensnitt eller andra designelement. När du har gjort dina ändringar kan du spara POTM-filen och använda den för att skapa en ny PowerPoint-presentation.