Konvertera POWERPOINT till OTT via Java eller onlineapp

On Premise Java API för PowerPoint POWERPOINT till OTT-konvertering inom alla Java J2SE, J2EE, J2ME-applikationer

 

Aspose.Total för Java Filformatsautomatiseringsbibliotek ger Java-utvecklare möjlighet att automatisera batchkonverteringsprocessen från PowerPoint POWERPOINT till Word OTT. Att konvertera dokumentet är en process i två steg och involverar användning av två API:er. Vi kommer att använda Aspose.Slides för Java som är ett PowerPoint-API för presentationsmanipulering och hantering för att konvertera POWERPOINT till HTML. Efter det kommer vi att konvertera HTML till OTT genom att använda funktionsrika Word Processing API Aspose.Words for Java .

Hur man konverterar POWERPOINT till OTT via Java

 1. Öppna POWERPOINT-filen med klassen Presentation
 2. Konvertera POWERPOINT till HTML genom att använda save -metoden och ställ in Html som SaveFormat
 3. Ladda den konverterade HTML-filen med klassen Document
 4. Spara dokumentet i OTT-format med metoden save

Konverteringskrav

För konvertering av POWERPOINT till OTT-fil kan du enkelt använda Aspose.Total för Java direkt från en Maven baserat projekt och inkludera bibliotek i din pom.xml.

Alternativt kan du få en ZIP-fil från downloads .

Gratis onlinekonverterare för POWERPOINT till OTT

Konverteringskrav

/Document Med hjälp av API:t kan du också utföra POWERPOINT-fil till OTT-konvertering med vattenstämpel. För att lägga till en vattenstämpel till ditt OTT-dokument kan du först konvertera POWERPOINT-filen till HTML och lägga till en vattenstämpel till den. För att lägga till en vattenstämpel, ladda den nyskapade HTML-filen med klassen Document , skapa en instans av TextWatermarkOptions och ställ in dess egenskaper, anrop Watermark.setText-metoden och skicka vattenstämpeltext och objekt av TextWatermarkOptions.

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera POWERPOINT till OTT Online?
  Online-app för POWERPOINT-konvertering är integrerad ovan. Följ dessa enkla steg för att konvertera dina POWERPOINT-filer till OTT-format online. Lägg först till din POWERPOINT-fil genom att antingen dra och släppa den på det angivna området eller klicka inuti det vita området för att importera dokumentet. Klicka sedan på knappen "Konvertera" för att starta konverteringsprocessen. När POWERPOINT till OTT-konverteringen är klar kan du ladda ner din konverterade fil med bara ett klick. Det är ett snabbt och enkelt sätt att få det filformat du behöver.
 • Hur lång tid tar det att konvertera POWERPOINT?
  Denna online-omvandlare är designad för att ge snabb och effektiv POWERPOINT till OTT-konvertering. Hastigheten på konverteringsprocessen kan variera beroende på storleken på POWERPOINT-filen. Små POWERPOINT-filer kan konverteras till OTT på bara några sekunder. Men om du integrerar konverteringskoden i en Java-applikation kan konverteringshastigheten bero på hur väl du har optimerat din applikation. Hur som helst är vårt POWERPOINT till OTT-konverteringsverktyg utrustat med den senaste tekniken som säkerställer bästa möjliga prestanda och utskriftskvalitet.
 • Är det säkert att konvertera POWERPOINT till OTT med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! När POWERPOINT till OTT-konverteringsprocessen är klar kan du snabbt och enkelt ladda ner din konverterade fil via den medföljande nedladdningslänken. Vårt system tar datasekretess och säkerhet på största allvar, så alla uppladdade filer raderas efter 24 timmar och nedladdningslänkarna blir inaktiva. Vi använder en gratis app för att tillhandahålla en testmiljö där användare kan kontrollera resultaten innan de integrerar koden. Var säker på att din filkonvertering, inklusive POWERPOINT, är helt säker och säker, och ingen kommer att ha tillgång till dina filer.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera POWERPOINT?
  Denna online POWERPOINT till OTT-omvandlare är kompatibel med de flesta moderna webbläsare som Google Chrome, Firefox, Opera och Safari. Men om du utvecklar ett skrivbordsprogram erbjuder Aspose.Total POWERPOINT Conversion API en smidig och pålitlig lösning för att konvertera POWERPOINT-filer till OTT-format. Detta API erbjuder en rad funktioner och anpassningsalternativ för att göra konverteringsprocessen så effektiv och effektiv som möjligt. Oavsett om du är en utvecklare eller en tillfällig användare, kan du enkelt integrera POWERPOINT till OTT-konverteringskoden i din applikation och njuta av sömlösa och problemfria konverteringar.

Utforska POWERPOINT konverteringsalternativ med Java

Konvertera POWERPOINTs till CSV (Comma Seperated Values)
Konvertera POWERPOINTs till DIF (Data Interchange Format)
Konvertera POWERPOINTs till EXCEL (Spreadsheet File Formats)
Konvertera POWERPOINTs till FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
Konvertera POWERPOINTs till MHTML (Web Page Archive Format)
Konvertera POWERPOINTs till ODS (OpenDocument Spreadsheet)
Konvertera POWERPOINTs till SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
Konvertera POWERPOINTs till TSV (Tab Seperated Values)
Konvertera POWERPOINTs till XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
Konvertera POWERPOINTs till XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
Konvertera POWERPOINTs till XLSB (Excel Binary Workbook)
Konvertera POWERPOINTs till XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
Konvertera POWERPOINTs till XLT (Excel 97 - 2003 Template)
Konvertera POWERPOINTs till XLTM (Excel Macro-Enabled Template)