Konvertera POWERPOINT till XLT via Java eller onlineapp

On Premise Java API för att exportera POWERPOINT till XLT utan att använda Microsoft® Excel eller PowerPoint

 

Du kan konvertera POWERPOINT-fil till XLT via Aspose.Total for Java i två steg. I det första steget kan du exportera POWERPOINT till HTML genom att använda Aspose.Slides för Java . För det andra, genom att använda Aspose.Cells for Java , kan du konvertera HTML till XLT.

Hur man konverterar POWERPOINT till XLT via Java

 1. Öppna POWERPOINT-filen med klassen Presentation
 2. Konvertera POWERPOINT till HTML genom att använda save metod
 3. Ladda HTML-dokument genom att använda klassen Arbetsbok
 4. Spara dokumentet i XLT-format med save metod

Konverteringskrav

För att konvertera POWERPOINT till XLT kan du enkelt använda Aspose.Total för Java direkt från en Maven baserat projekt och inkludera bibliotek i din pom.xml.

Alternativt kan du få en ZIP-fil från downloads .

Gratis onlinekonverterare för POWERPOINT till XLT

Konverteringskrav

Med hjälp av API:t kan du också öppna det lösenordsskyddade dokumentet. Om ditt inmatade POWERPOINT-dokument är lösenordsskyddat kan du inte konvertera det till XLT utan att använda lösenordet. API:et låter dig öppna det krypterade dokumentet genom att skicka in rätt lösenord i ett LoadOptions-objekt.

Konvertera Protected POWERPOINT till XLT via Java

Medan du konverterar POWERPOINT-fil till XLT kan du också lägga till vattenstämpel till ditt utdata-XLT-filformat. För att lägga till en vattenstämpel, skapa en ny arbetsbok för att öppna den konverterade HTML-filen. Välj kalkylblad via dess index, skapa en form och använd dess addTextEffect-funktion, ställ in färger, transparens och mer. Efter det kan du spara ditt HTML-dokument som XLT med vattenstämpel.

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera POWERPOINT till XLT Online?
  Onlineappen för POWERPOINT-konvertering integrerad ovan. För att påbörja konverteringsprocessen kan du antingen dra och släppa POWERPOINT-filen i det vita området eller klicka på den för att importera dokumentet. När filen har lagts till klickar du bara på knappen "Konvertera". När POWERPOINT till XLT-konverteringen är klar kan du ladda ner den konverterade filen. Med bara ett enda klick får du dina utgående XLT-filer.
 • Hur lång tid tar det att konvertera POWERPOINT?
  Hastigheten på denna onlinekonverterare beror till stor del på storleken på POWERPOINT-filen. Om POWERPOINT-filen är liten kan konverteringen till XLT slutföras inom några sekunder. Dessutom, om du har integrerat konverteringskoden i en Java-applikation, kommer hastigheten på konverteringsprocessen att bero på hur väl du har optimerat din applikation för detta ändamål.
 • Är det säkert att konvertera POWERPOINT till XLT med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! När POWERPOINT till XLT-konverteringen är klar kommer nedladdningslänken för de konverterade XLT-filerna att vara tillgänglig omedelbart. Observera att vi automatiskt tar bort alla uppladdade filer efter 24 timmar, och nedladdningslänkarna kommer inte längre att vara aktiva efter denna tidsperiod. Dina filer är helt säkra och privata, eftersom ingen annan har tillgång till dem. Vår filkonverteringstjänst, inklusive POWERPOINT-konvertering, är helt säker att använda. Vi erbjuder denna gratisapp främst för teständamål så att du kan utvärdera resultaten innan du integrerar koden.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera POWERPOINT?
  Du kan använda vilken modern webbläsare som helst, som Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari, för denna onlinekonvertering. Men om du utvecklar ett skrivbordsprogram skulle Aspose.Total POWERPOINT Conversion API fungera sömlöst.

Utforska POWERPOINT konverteringsalternativ med Java

Konvertera POWERPOINTs till CSV (Comma Seperated Values)
Konvertera POWERPOINTs till DIF (Data Interchange Format)
Konvertera POWERPOINTs till EXCEL (Spreadsheet File Formats)
Konvertera POWERPOINTs till FODS (OpenDocument Flat XML Spreadsheet)
Konvertera POWERPOINTs till MHTML (Web Page Archive Format)
Konvertera POWERPOINTs till ODS (OpenDocument Spreadsheet)
Konvertera POWERPOINTs till SXC (StarOffice Calc Spreadsheet)
Konvertera POWERPOINTs till TSV (Tab Seperated Values)
Konvertera POWERPOINTs till XLAM (Excel Macro-Enabled Add-In)
Konvertera POWERPOINTs till XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
Konvertera POWERPOINTs till XLSB (Excel Binary Workbook)
Konvertera POWERPOINTs till XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
Konvertera POWERPOINTs till XLTM (Excel Macro-Enabled Template)