HTML JSON XML SVG DOCX
EXCEL

Konvertera EXCEL till DOCX via C# eller onlineapp

Exportera Excel® EXCEL till DOCX på .NET Framework, .NET Core, Mono eller Xamarin-plattformar

EXCEL till DOCX-konvertering på .NET

 1. Öppna EXCEL-filen med klassen Arbetsbok
 2. Konvertera EXCEL till PDF och ställ in SaveFormat till Auto
 3. Ladda den konverterade PDF-filen med klassen Document
 4. Spara dokumentet i DOCX-format med metoden Save och ställ in Docx som SaveFormat

Konverteringskrav

Installera från kommandoraden som nuget install Aspose.Total eller via Package Manager Console of Visual Studio med Install-Package Aspose.Total.

Alternativt kan du hämta offline MSI-installationsprogrammet eller DLL-filer i en ZIP-fil från downloads .

.NET C#-kod för EXCEL till DOCX-konvertering

// load the EXCEL file using Workbook class
var book = new Aspose.Cells.Workbook("input.excel");
// save EXCEL as PDF
book.Save("pdfOutput.pdf", Aspose.Cells.SaveFormat.Auto); 
// load the PDF file using Document class
var document = new Aspose.Pdf.Document("pdfOutput.pdf");
// save document in DOCX format
document.Save("output.docx", SaveFormat.Docx); 

Gratis onlinekonverterare för EXCEL till DOCX

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera EXCEL till DOCX Online?
  Online-app för EXCEL-konvertering är integrerad ovan. För att starta konverteringsprocessen kan du antingen dra och släppa din EXCEL-fil eller klicka inuti det angivna området för att importera dokumentet. Klicka sedan på knappen "Konvertera" för att initiera EXCEL till DOCX-konvertering. När processen är klar kan du enkelt ladda ner din konverterade fil med bara ett klick och få önskad utdata i DOCX-format.
 • Hur lång tid tar det att konvertera EXCEL?
  Hastigheten på denna online-omvandlare är snabb, men den beror främst på storleken på EXCEL-filen. Om du har en liten EXCEL-fil kan den konverteras till DOCX på bara några sekunder. Dessutom, om du har integrerat konverteringskoden i din .NET-applikation, beror konverteringsprocessens hastighet på hur väl du har optimerat din applikation.
 • Är det säkert att konvertera EXCEL till DOCX med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! Efter att EXCEL till DOCX-konverteringsprocessen är klar genereras nedladdningslänken för DOCX-filerna omedelbart. Vi prioriterar säkerheten för dina filer, det är därför alla uppladdade filer raderas efter 24 timmar och nedladdningslänkarna slutar fungera efter den perioden. Du kan vara säker på att dina filer är säkra under konverteringsprocessen, inklusive EXCEL-filer. Ovanstående gratisapp är för teständamål, så att du kan kontrollera resultatet innan du integrerar koden.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera EXCEL?
  Du har flexibiliteten att använda vilken som helst uppdaterad webbläsare för onlinekonvertering av EXCEL till DOCX, som Google Chrome, Firefox, Opera, Safari. Men om du bygger ett skrivbordsprogram kan du sömlöst integrera Aspose.Total EXCEL Conversion API.

Utforska EXCEL konverteringsalternativ med .NET

Konvertera EXCELs till DOC (Microsoft Word Binary Format)
Konvertera EXCELs till PPTX (Open XML presentation Format)
Konvertera EXCELs till WORD (WordProcessing File Formats)

Vad är EXCEL filformatet

Microsoft Excel, den populära kalkylprogramvaran, stöder flera filformat för att spara och dela data. Här är några av de vanligaste Excel-filformaten inkluderar XLS (Excel Spreadsheet), XLSX (Excel Open XML Spreadsheet), CSV (Comma-Separated Values), TXT (Plain Text), PDF (Portable Document Format), ODS (OpenDocument Spreadsheet) ) och DBF (dBASE-fil). Utöver dessa finns det andra mindre vanliga filformat som XLT, XLTX och XLTM, som används för mallar, och XML, som är ett format som används för datautbyte mellan olika mjukvaruapplikationer.

Vad är DOCX filformatet

DOCX är ett filformat för Word-dokument, utvecklat av Microsoft. Det är ett XML-baserat format som tillåter mer komplexa dokumentstrukturer än det äldre DOC-formatet och stöder funktioner som dokumentkryptering, digitala signaturer och vattenstämplar. DOCX-filer är också mindre i storlek än deras DOC-motsvarigheter, vilket gör dem mer effektiva att lagra och överföra.