HTML JSON XML SVG WORD
EXCEL

Konvertera EXCEL till WORD via C# eller onlineapp

Exportera Excel® EXCEL till WORD på .NET Framework, .NET Core, Mono eller Xamarin-plattformar

EXCEL till WORD-konvertering på .NET

 1. Öppna EXCEL-filen med klassen Arbetsbok
 2. Konvertera EXCEL till PDF och ställ in SaveFormat till Auto
 3. Ladda den konverterade PDF-filen med klassen Wordument
 4. Spara dokumentet i WORD-format med metoden Save och ställ in Word som SaveFormat

Konverteringskrav

Installera från kommandoraden som nuget install Aspose.Total eller via Package Manager Console of Visual Studio med Install-Package Aspose.Total.

Alternativt kan du hämta offline MSI-installationsprogrammet eller DLL-filer i en ZIP-fil från downloads .

.NET C#-kod för EXCEL till WORD-konvertering

// load the EXCEL file using Workbook class
var book = new Aspose.Cells.Workbook("input.excel");
// save EXCEL as PDF
book.Save("pdfOutput.pdf", Aspose.Cells.SaveFormat.Auto); 
// load the PDF file using Wordument class
var wordument = new Aspose.Pdf.Wordument("pdfOutput.pdf");
// save wordument in WORD format
wordument.Save("output.word", SaveFormat.Word); 

Gratis onlinekonverterare för EXCEL till WORD

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera EXCEL till WORD Online?
  Online-app för EXCEL-konvertering är integrerad ovan. För att starta konverteringsprocessen kan du antingen dra och släppa din EXCEL-fil eller klicka inuti det angivna området för att importera dokumentet. Klicka sedan på knappen "Konvertera" för att initiera EXCEL till WORD-konvertering. När processen är klar kan du enkelt ladda ner din konverterade fil med bara ett klick och få önskad utdata i WORD-format.
 • Hur lång tid tar det att konvertera EXCEL?
  Hastigheten på denna online-omvandlare är snabb, men den beror främst på storleken på EXCEL-filen. Om du har en liten EXCEL-fil kan den konverteras till WORD på bara några sekunder. Dessutom, om du har integrerat konverteringskoden i din .NET-applikation, beror konverteringsprocessens hastighet på hur väl du har optimerat din applikation.
 • Är det säkert att konvertera EXCEL till WORD med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! Efter att EXCEL till WORD-konverteringsprocessen är klar genereras nedladdningslänken för WORD-filerna omedelbart. Vi prioriterar säkerheten för dina filer, det är därför alla uppladdade filer raderas efter 24 timmar och nedladdningslänkarna slutar fungera efter den perioden. Du kan vara säker på att dina filer är säkra under konverteringsprocessen, inklusive EXCEL-filer. Ovanstående gratisapp är för teständamål, så att du kan kontrollera resultatet innan du integrerar koden.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera EXCEL?
  Du har flexibiliteten att använda vilken som helst uppdaterad webbläsare för onlinekonvertering av EXCEL till WORD, som Google Chrome, Firefox, Opera, Safari. Men om du bygger ett skrivbordsprogram kan du sömlöst integrera Aspose.Total EXCEL Conversion API.

Utforska EXCEL konverteringsalternativ med .NET

Konvertera EXCELs till DOC (Microsoft Word Binary Format)
Konvertera EXCELs till DOCX (Office 2007+ Word Document)
Konvertera EXCELs till PPTX (Open XML presentation Format)

Vad är EXCEL filformatet

Microsoft Excel, den populära kalkylprogramvaran, stöder flera filformat för att spara och dela data. Här är några av de vanligaste Excel-filformaten inkluderar XLS (Excel Spreadsheet), XLSX (Excel Open XML Spreadsheet), CSV (Comma-Separated Values), TXT (Plain Text), PDF (Portable Document Format), ODS (OpenDocument Spreadsheet) ) och DBF (dBASE-fil). Utöver dessa finns det andra mindre vanliga filformat som XLT, XLTX och XLTM, som används för mallar, och XML, som är ett format som används för datautbyte mellan olika mjukvaruapplikationer.

Vad är WORD filformatet

Det finns flera filformat förknippade med Microsoft Word, den mest populära ordbehandlingsprogramvaran. De vanligaste filformaten är DOC (Word Document), DOCX (Word Open XML Document), RTF (Rich Text Format), TXT (Plain Text), PDF (Portable Document Format), ODT (OpenDocument Text) och HTML (Hypertext Markup) Språk). Det finns andra mindre vanliga format som DOT, DOTM och DOTX, som används för dokumentmallar, och MHT och MHTML, som används för att spara webbsidor.