HTML JSON XML SVG PPTX
XLSX

Konvertera XLSX till PPTX via C# eller onlineapp

Exportera Excel® XLSX till PPTX på .NET Framework, .NET Core, Mono eller Xamarin-plattformar

XLSX till PPTX-konvertering på .NET

 1. Öppna XLSX-filen med klassen Arbetsbok
 2. Konvertera XLSX till PDF och ställ in SaveFormat till Auto
 3. Ladda den konverterade PDF-filen med klassen Pptxument
 4. Spara dokumentet i PPTX-format med metoden Save och ställ in Pptx som SaveFormat

Konverteringskrav

Installera från kommandoraden som nuget install Aspose.Total eller via Package Manager Console of Visual Studio med Install-Package Aspose.Total.

Alternativt kan du hämta offline MSI-installationsprogrammet eller DLL-filer i en ZIP-fil från downloads .

.NET C#-kod för XLSX till PPTX-konvertering

// load the XLSX file using Workbook class
var book = new Aspose.Cells.Workbook("input.xlsx");
// save XLSX as PDF
book.Save("pdfOutput.pdf", Aspose.Cells.SaveFormat.Auto); 
// load the PDF file using Pptxument class
var pptxument = new Aspose.Pdf.Pptxument("pdfOutput.pdf");
// save pptxument in PPTX format
pptxument.Save("output.pptx", SaveFormat.Pptx); 

Gratis onlinekonverterare för XLSX till PPTX

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera XLSX till PPTX Online?
  Online-app för XLSX-konvertering är integrerad ovan. För att starta konverteringsprocessen kan du antingen dra och släppa din XLSX-fil eller klicka inuti det angivna området för att importera dokumentet. Klicka sedan på knappen "Konvertera" för att initiera XLSX till PPTX-konvertering. När processen är klar kan du enkelt ladda ner din konverterade fil med bara ett klick och få önskad utdata i PPTX-format.
 • Hur lång tid tar det att konvertera XLSX?
  Hastigheten på denna online-omvandlare är snabb, men den beror främst på storleken på XLSX-filen. Om du har en liten XLSX-fil kan den konverteras till PPTX på bara några sekunder. Dessutom, om du har integrerat konverteringskoden i din .NET-applikation, beror konverteringsprocessens hastighet på hur väl du har optimerat din applikation.
 • Är det säkert att konvertera XLSX till PPTX med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! Efter att XLSX till PPTX-konverteringsprocessen är klar genereras nedladdningslänken för PPTX-filerna omedelbart. Vi prioriterar säkerheten för dina filer, det är därför alla uppladdade filer raderas efter 24 timmar och nedladdningslänkarna slutar fungera efter den perioden. Du kan vara säker på att dina filer är säkra under konverteringsprocessen, inklusive XLSX-filer. Ovanstående gratisapp är för teständamål, så att du kan kontrollera resultatet innan du integrerar koden.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera XLSX?
  Du har flexibiliteten att använda vilken som helst uppdaterad webbläsare för onlinekonvertering av XLSX till PPTX, som Google Chrome, Firefox, Opera, Safari. Men om du bygger ett skrivbordsprogram kan du sömlöst integrera Aspose.Total XLSX Conversion API.

Utforska XLSX konverteringsalternativ med .NET

Konvertera XLSXs till DOC (Microsoft Word Binary Format)
Konvertera XLSXs till DOCX (Office 2007+ Word Document)
Konvertera XLSXs till WORD (WordProcessing File Formats)

Vad är XLSX filformatet

En XLSX-fil är en Microsoft Excel Open XML Workbook-fil. XLSX-filer används för att lagra kalkylbladsdata. De liknar XLS-filer men använder det XML-baserade filformatet som utvecklats av Microsoft. XLSX-filer skapas av Microsoft Excel-applikationen. De kan öppnas och redigeras av Microsoft Excel, Apple Numbers och andra kalkylbladsprogram.XLSX-filer lagrar data i kalkylblad som innehåller celler ordnade i rader och kolumner. Varje cell kan innehålla text, siffror eller formler.XLSX-filer stöder även funktioner som diagram, pivottabeller och villkorlig formatering.

Vad är PPTX filformatet

Open XML Presentation (PPTX) är ett filformat för lagring av presentationer i XML-format, utvecklat av Microsoft. PPTX är ett zippat, XML-baserat filformat som används för att lagra bildpresentationer. Det är en efterföljare till PPT-formatet och används av Microsoft PowerPoint 2007 och senare versioner. PPTX-filformatet är baserat på XML-schemat och använder en ZIP-komprimeringsalgoritm. PPTX-filer lagras i en mappstruktur som innehåller en document.xml-fil, en bildhuvudfil och ett antal bildfiler. Document.xml-filen lagrar innehållet i presentationen, medan bildhuvudfilen lagrar layouten och designen för bilderna. Bildfilerna lagrar de enskilda bilderna i presentationen. PPTX-filer kan öppnas i PowerPoint 2007 och senare versioner, samt i någon annan presentationsprogramvara.