PHP API för att konvertera EXCEL till PPTX eller onlineapp

Exportera EXCEL-dokument till PPTX via PHP utan att använda Microsoft® Powerpoint eller Microsoft® Excel.

 

Aspose.Total för PHP via Java är en omfattande svit som ger ett brett utbud av funktioner för att arbeta med Excel-kalkylblad, Powerpoint-presentationer samt streckkodsskrivning och -igenkänning. Med Aspose.Total för PHP via Java kan du enkelt lägga till EXCEL till PPTX-konvertering till valfri PHP-applikation med bara några få steg.

Använd först Aspose.Cells för PHP via Java för att exportera EXCEL-filen till PDF. Använd sedan Aspose.Slides för PHP via Java för att konvertera PDF-filen till PPTX. Både Aspose.Cells för PHP via Java och Aspose.Slides för PHP via Java är underordnade API:er av Aspose.Total för PHP via Java APIs-paketet.

Hur konverterar man EXCEL till PPTX?

 1. Öppna och ladda EXCEL-fil med Workbook-klassen
 2. Ställ in PDF-sparalternativen med PdfSaveOptions-objektet
 3. Spara EXCEL-filen till PDF med hjälp av sparmetoden
 4. Använd klassen Presentation för att ladda den exporterade PDF-filen till Slides med getSlides()->addFromPdf
 5. Anropa sparmetoden för att konvertera den till PPTX-format

Konverteringskrav

 1. PHP 7 eller senare versioner är installerade
 2. Maskinen måste ha Oracle JDK 7 eller senare versioner
 3. Ladda ner PHP/Java Bridge binär JavaBridge.jar och java/Java.inc PHP-bibliotek Java.inc och spara den i inställningsmappen
 4. Justera inställningen som är relevant för plattformen (Windows, Linux, MacOS etc) för Aspose.Cells och Aspose.Slides

Gratis onlinekonverterare för EXCEL till PPTX

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera EXCEL till PPTX Online?
  En integrerad onlineapplikation för att konvertera EXCEL-filer till PPTX är tillgänglig ovan. För att initiera konverteringsprocessen, lägg helt enkelt till EXCEL-filen genom att antingen dra och släppa den eller klicka inom det angivna vita området för att importera dokumentet. Klicka sedan på knappen "Konvertera" för att påbörja konverteringen. När EXCEL till PPTX-konverteringen är klar kan du fortsätta att ladda ner din konverterade fil direkt med bara ett klick.
 • Hur lång tid tar det att konvertera EXCEL?
  Denna online-omvandlare fungerar snabbt, med konverteringshastigheten som till stor del påverkas av storleken på EXCEL-filen. Små EXCEL-filer kan konverteras till PPTX inom några sekunder. Dessutom, om du har integrerat konverteringskoden i en PHP-applikation, kommer konverteringsprocessens prestanda att vara beroende av hur väl du har optimerat din applikation för detta ändamål.
 • Är det säkert att konvertera EXCEL till PPTX med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Absolut! Efter konverteringsprocessen kommer du omedelbart att få nedladdningslänken för dina PPTX-filer. Vi har en policy att automatiskt ta bort alla uppladdade filer efter 24 timmar, och nedladdningslänkarna kommer att sluta fungera efter denna tidsperiod. Du kan vara säker på att dina filer är helt säkra, eftersom ingen annan har tillgång till dem. Vår filkonverteringstjänst, som inkluderar EXCEL-konvertering, är designad med största säkerhet i åtanke. Dessutom tjänar integreringen av den kostnadsfria appen syftet att tillåta användare att utföra tester och granska resultaten innan de fortsätter med kodintegrering.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera EXCEL?
  Du kan använda vilken modern webbläsare som helst som Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari. Men om du utvecklar ett skrivbordsprogram kommer Aspose.Total EXCEL Conversion API att ge en smidig och effektiv lösning.

Konvertera EXCELs till POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
Konvertera EXCELs till POTM (Microsoft PowerPoint Template File)
Konvertera EXCELs till POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
Konvertera EXCELs till PPS (PowerPoint Slide Show)
Konvertera EXCELs till PPSM (Macro-enabled Slide Show)
Konvertera EXCELs till PPSX (PowerPoint Slide Show)
Konvertera EXCELs till PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
Konvertera EXCELs till PPTM (Macro-enabled Presentation File)

Vad är EXCEL filformatet

Microsoft Excel, den populära kalkylprogramvaran, stöder flera filformat för att spara och dela data. Här är några av de vanligaste Excel-filformaten inkluderar XLS (Excel Spreadsheet), XLSX (Excel Open XML Spreadsheet), CSV (Comma-Separated Values), TXT (Plain Text), PDF (Portable Document Format), ODS (OpenDocument Spreadsheet) ) och DBF (dBASE-fil). Utöver dessa finns det andra mindre vanliga filformat som XLT, XLTX och XLTM, som används för mallar, och XML, som är ett format som används för datautbyte mellan olika mjukvaruapplikationer.

Vad är PPTX filformatet

Open XML Presentation (PPTX) är ett filformat för lagring av presentationer i XML-format, utvecklat av Microsoft. PPTX är ett zippat, XML-baserat filformat som används för att lagra bildpresentationer. Det är en efterföljare till PPT-formatet och används av Microsoft PowerPoint 2007 och senare versioner. PPTX-filformatet är baserat på XML-schemat och använder en ZIP-komprimeringsalgoritm. PPTX-filer lagras i en mappstruktur som innehåller en document.xml-fil, en bildhuvudfil och ett antal bildfiler. Document.xml-filen lagrar innehållet i presentationen, medan bildhuvudfilen lagrar layouten och designen för bilderna. Bildfilerna lagrar de enskilda bilderna i presentationen. PPTX-filer kan öppnas i PowerPoint 2007 och senare versioner, samt i någon annan presentationsprogramvara.