PHP API för att konvertera POWERPOINT till XLTX eller onlineapp

Exportera POWERPOINT-presentation till XLTX via PHP utan att använda Microsoft® Office.

 

Aspose.Total för PHP via Java är en omfattande svit som ger ett brett utbud av funktioner för att arbeta med Excel-kalkylblad, Powerpoint-presentationer samt streckkodsskrivning och -igenkänning. Med Aspose.Total för PHP via Java kan du enkelt lägga till POWERPOINT till XLTX-konvertering till valfri PHP-applikation med bara några steg.

Använd först Aspose.Slides för PHP via Java för att exportera POWERPOINT-filen till HTML. Använd sedan Aspose.Cells för PHP via Java för att konvertera HTML-filen till XLTX. Både Aspose.Cells för PHP via Java och Aspose.Slides för PHP via Java är underordnade API:er av Aspose.Total för PHP via Java APIs-paketet.

Hur konverterar man POWERPOINT till XLTX?

 1. Öppna och ladda POWERPOINT-fil med Presentation class
 2. Ställ in HTML-sparalternativen med HtmlOptions-objektet eller anropa sparmetoden direkt
 3. Spara POWERPOINT-filen i HTML med hjälp av sparmetoden med angiven sökväg och SaveFormat.HTML som parametrar
 4. Använd Workbook-klassen för att ladda den exporterade HTML-koden
 5. Anropa sparmetoden för att konvertera den till XLTX-format

Konverteringskrav

 1. PHP 7 eller senare versioner är installerade
 2. Maskinen måste ha Oracle JDK 7 eller senare versioner
 3. Ladda ner PHP/Java Bridge binär JavaBridge.jar och java/Java.inc PHP-bibliotek Java.inc och spara den i inställningsmappen
 4. Justera inställningen som är relevant för plattformen (Windows, Linux, MacOS etc) för Aspose.Cells och Aspose.Slides

Gratis onlinekonverterare för POWERPOINT till XLTX

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera POWERPOINT till XLTX Online?
  Ovan hittar du ett omfattande webbaserat verktyg för att omvandla POWERPOINT-filer till XLTX-format. För att påbörja konverteringen, inkludera enkelt din POWERPOINT-fil genom att antingen dra och släppa den eller klicka inom det angivna vita området för att importera dokumentet. Efter det, initiera konverteringsprocessen genom att välja knappen "Konvertera". Efter att POWERPOINT till XLTX-konverteringen är klar kan du omedelbart ladda ner den konverterade filen med ett enda klick.
 • Hur lång tid tar det att konvertera POWERPOINT?
  Effektiviteten hos denna onlineomvandlare är särskilt snabb, dess hastighet varierar främst beroende på POWERPOINT-filens storlek. Kompakta POWERPOINT-filer kan omvandlas till XLTX-format på bara några sekunder. Dessutom, om du har införlivat konverteringskoden i en PHP-applikation, kommer hastigheten på konverteringsprocessen att bero på graden av optimering du har implementerat i din applikation för denna specifika uppgift.
 • Är det säkert att konvertera POWERPOINT till XLTX med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Absolut! När du har slutfört konverteringsproceduren kommer du omedelbart att få en nedladdningslänk för dina XLTX-filer. Det är viktigt att notera att vår praxis innebär att alla uppladdade filer automatiskt tas bort efter 24 timmar och att nedladdningslänkarna blir inaktiva efter denna tidsram. Var säker på att säkerheten för dina filer är vår högsta prioritet, eftersom de förblir otillgängliga för någon annan. Vår filkonverteringstjänst, inklusive POWERPOINT-konvertering, är noggrant utformad med de högsta säkerhetsstandarderna. Dessutom underlättar införlivandet av den kostnadsfria applikationen möjligheten för användare att utföra tester och bedöma resultat innan de går vidare till kodintegrering.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera POWERPOINT?
  Använd gärna moderna webbläsare som Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari. Alternativt, om du arbetar med ett skrivbordsprogram, står Aspose.Total POWERPOINT Conversion API som en sömlös och effektiv upplösning.

Konvertera POWERPOINTs till EXCEL (Spreadsheet File Formats)
Konvertera POWERPOINTs till ODS (OpenDocument Spreadsheet)
Konvertera POWERPOINTs till XLS (Microsoft Excel Spreadsheet (Legacy))
Konvertera POWERPOINTs till XLSB (Excel Binary Workbook)
Konvertera POWERPOINTs till XLSM (Macro-enabled Spreadsheet)
Konvertera POWERPOINTs till XLTM (Excel Macro-Enabled Template)

Vad är XLTX filformatet

En XLTX-fil är en Excel-mallfil. Excel-mallar är fördesignade kalkylblad som du kan använda för att skapa nya arbetsböcker med samma formatering och inställningar. Mallar kan innehålla diagram, formler och andra funktioner som inte ingår i en vanlig Excel-arbetsbok. När du öppnar en XLTX-fil kommer Excel att skapa en ny arbetsbok baserat på mallen. Du kan använda mallar för att skapa nya arbetsböcker med samma formatering och inställningar som en befintlig arbetsbok. Om du till exempel har en arbetsbok som innehåller ett anpassat diagram kan du spara det som en mall och sedan använda mallen för att skapa nya arbetsböcker som också innehåller det anpassade diagrammet. Mallar kan skapas från början eller så kan du ladda ner dem från internet. Microsoft Office tillhandahåller ett antal mallar som du kan använda gratis. När du sparar en arbetsbok som en mall, sparas filen med filtillägget XLTX.