PHP API för att konvertera XLSX till PPSM eller onlineapp

Exportera XLSX-dokument till PPSM via PHP utan att använda Microsoft® Powerpoint eller Microsoft® Excel.

 

Aspose.Total för PHP via Java är en omfattande svit som ger ett brett utbud av funktioner för att arbeta med Excel-kalkylblad, Powerpoint-presentationer samt streckkodsskrivning och -igenkänning. Med Aspose.Total för PHP via Java kan du enkelt lägga till XLSX till PPSM-konvertering till valfri PHP-applikation med bara några få steg.

Använd först Aspose.Cells för PHP via Java för att exportera XLSX-filen till PDF. Använd sedan Aspose.Slides för PHP via Java för att konvertera PDF-filen till PPSM. Både Aspose.Cells för PHP via Java och Aspose.Slides för PHP via Java är underordnade API:er av Aspose.Total för PHP via Java APIs-paketet.

Hur konverterar man XLSX till PPSM?

 1. Öppna och ladda XLSX-fil med Workbook-klassen
 2. Ställ in PDF-sparalternativen med PdfSaveOptions-objektet
 3. Spara XLSX-filen till PDF med hjälp av sparmetoden
 4. Använd klassen Presentation för att ladda den exporterade PDF-filen till Slides med getSlides()->addFromPdf
 5. Anropa sparmetoden för att konvertera den till PPSM-format

Konverteringskrav

 1. PHP 7 eller senare versioner är installerade
 2. Maskinen måste ha Oracle JDK 7 eller senare versioner
 3. Ladda ner PHP/Java Bridge binär JavaBridge.jar och java/Java.inc PHP-bibliotek Java.inc och spara den i inställningsmappen
 4. Justera inställningen som är relevant för plattformen (Windows, Linux, MacOS etc) för Aspose.Cells och Aspose.Slides

Gratis onlinekonverterare för XLSX till PPSM

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera XLSX till PPSM Online?
  En integrerad onlineapplikation för att konvertera XLSX-filer till PPSM är tillgänglig ovan. För att initiera konverteringsprocessen, lägg helt enkelt till XLSX-filen genom att antingen dra och släppa den eller klicka inom det angivna vita området för att importera dokumentet. Klicka sedan på knappen "Konvertera" för att påbörja konverteringen. När XLSX till PPSM-konverteringen är klar kan du fortsätta att ladda ner din konverterade fil direkt med bara ett klick.
 • Hur lång tid tar det att konvertera XLSX?
  Denna online-omvandlare fungerar snabbt, med konverteringshastigheten som till stor del påverkas av storleken på XLSX-filen. Små XLSX-filer kan konverteras till PPSM inom några sekunder. Dessutom, om du har integrerat konverteringskoden i en PHP-applikation, kommer konverteringsprocessens prestanda att vara beroende av hur väl du har optimerat din applikation för detta ändamål.
 • Är det säkert att konvertera XLSX till PPSM med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Absolut! Efter konverteringsprocessen kommer du omedelbart att få nedladdningslänken för dina PPSM-filer. Vi har en policy att automatiskt ta bort alla uppladdade filer efter 24 timmar, och nedladdningslänkarna kommer att sluta fungera efter denna tidsperiod. Du kan vara säker på att dina filer är helt säkra, eftersom ingen annan har tillgång till dem. Vår filkonverteringstjänst, som inkluderar XLSX-konvertering, är designad med största säkerhet i åtanke. Dessutom tjänar integreringen av den kostnadsfria appen syftet att tillåta användare att utföra tester och granska resultaten innan de fortsätter med kodintegrering.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera XLSX?
  Du kan använda vilken modern webbläsare som helst som Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari. Men om du utvecklar ett skrivbordsprogram kommer Aspose.Total XLSX Conversion API att ge en smidig och effektiv lösning.

Konvertera XLSXs till POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
Konvertera XLSXs till POTM (Microsoft PowerPoint Template File)
Konvertera XLSXs till POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
Konvertera XLSXs till PPS (PowerPoint Slide Show)
Konvertera XLSXs till PPSX (PowerPoint Slide Show)
Konvertera XLSXs till PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
Konvertera XLSXs till PPTM (Macro-enabled Presentation File)
Konvertera XLSXs till PPTX (Open XML presentation Format)

Vad är XLSX filformatet

En XLSX-fil är en Microsoft Excel Open XML Workbook-fil. XLSX-filer används för att lagra kalkylbladsdata. De liknar XLS-filer men använder det XML-baserade filformatet som utvecklats av Microsoft. XLSX-filer skapas av Microsoft Excel-applikationen. De kan öppnas och redigeras av Microsoft Excel, Apple Numbers och andra kalkylbladsprogram.XLSX-filer lagrar data i kalkylblad som innehåller celler ordnade i rader och kolumner. Varje cell kan innehålla text, siffror eller formler.XLSX-filer stöder även funktioner som diagram, pivottabeller och villkorlig formatering.

Vad är PPSM filformatet

Makroaktiverat bildspel PPSM-format är ett filformat som låter dig skapa presentationer som innehåller makron. Makron är små program som kan automatisera uppgifter, och de kan användas i presentationer för att automatisera uppgifter som att spela upp en video eller animera en bild. PPSM-formatet liknar PPTX-formatet, men det använder ett annat filtillägg (PPSM istället för PPTX). PPSM-filer kan öppnas i PowerPoint 2013 eller senare. När du skapar en presentation i PPSM-formatet kan du lägga till makron till bilderna. För att lägga till ett makro till en bild måste du först skapa ett makro i PowerPoint. För att göra detta klickar du på fliken Arkiv och sedan på Alternativ. I dialogrutan PowerPoint-alternativ klickar du på Anpassa menyfliksområdet. I dialogrutan Anpassa menyfliksområdet klickar du på fliken Makron och sedan på Nytt. I dialogrutan Makro anger du ett namn för makrot och klickar sedan på knappen Bläddra. I dialogrutan Bläddra letar du upp PowerPoint-filen som innehåller makrokoden och klickar sedan på Öppna. Klicka på knappen Alternativ i dialogrutan Makro. I dialogrutan Makroalternativ markerar du kryssrutan Kör makro på bildspel och klickar sedan på OK. Nu när makrot har skapats kan du lägga till det i en bild. För att göra detta, klicka på fliken Infoga och klicka sedan på knappen Makro. I dialogrutan Makro väljer du det makro som du vill infoga och klickar sedan på Infoga. Makrot kommer nu att läggas till på bilden. För att köra makrot, klicka på fliken Bildspel och klicka sedan på Från början. Makrot körs nu automatiskt när bilden visas.