Konvertera MD till VCF med Python

MD till VCF-konvertering i dina Python-applikationer utan att installera Microsoft Word® eller Outlook.

 

För en Python-utvecklare, vem försöker lägga till en MD till VCF-konverteringsfunktion i applikationen? Aspose.Total for Python via .NET API kan hjälpa till att automatisera konverteringsprocessen. Det är ett komplett paket med olika API:er som hanterar olika format inklusive e-post, bilder och Microsoft Word-format. Aspose.Words for Python via .NET och Aspose.Email for Python via .NET API:er som är en del av Aspose.Total for Python via .NET -paketet gör denna konvertering enkel med Python. Det är en process i två steg, ladda först MD-filen och rendera den till HTML via Aspose.Words for Python via .NET . För det andra ladda den konverterade HTML-koden med Aspose.Email for Python via .NET och spara den i VCF-format.

Hur man konverterar MD till VCF i Python

  • Öppna käll-MD-filen med Document -klassen
  • Anropa “spara”-metoden samtidigt som du anger sökvägen till HTML-filens utdata och relevanta alternativ för HTML-spara som parameter. Så din MD-fil konverteras till HTML på den angivna sökvägen
  • Ladda nu den sparade HTML-filen med MailMessage.load
  • Anropa sparmetoden med relevant filsökväg. Så äntligen konverteras MD

Konverteringskrav

  • För MD till VCF-konvertering krävs Python 3.5 eller senare
  • Referera till API:er inom projektet direkt från PyPI ( Aspose.Words och Aspose.Email )
  • Eller använd följande pip-kommando pip install aspose.words och pip install Aspose.Email-for-Python-via-NET
  • Dessutom, Microsoft Windows eller Linux-baserade operativsystem (se mer för Words och Email ) och för Linux kontrollera ytterligare krav för gcc och libpython och följ steg för steg instruktioner INSTALL
 

Spara MD till VCF i Python

 

Explore MD Conversion Options with Python

Konvertera MDs till EML (E-Mail Message)
Konvertera MDs till EMLX (Apple Mail Message)
Konvertera MDs till ICS (Calendar File)
Konvertera MDs till MBOX (Email Mailbox File)
Konvertera MDs till MSG (Outlook Message Item File)
Konvertera MDs till ODP (OpenDocument Presentation Format)
Konvertera MDs till OFT (Outlook File Template)
Konvertera MDs till OST (Outlook Offline Data File)
Konvertera MDs till POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
Konvertera MDs till POTM (Microsoft PowerPoint Template File)
Konvertera MDs till POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
Konvertera MDs till PPS (PowerPoint Slide Show)
Konvertera MDs till PPSM (Macro-enabled Slide Show)
Konvertera MDs till PPSX (PowerPoint Slide Show)
Konvertera MDs till PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
Konvertera MDs till PPTM (Macro-enabled Presentation File)
Konvertera MDs till PPTX (Open XML presentation Format)
Konvertera MDs till PST (Outlook Personal Information Store File)

Vad är MD filformatet

Markdown är en lätt och lättanvänd syntax för styling av alla former av skrift på GitHub-plattformen. Från dina README-filer och in-line-kommentarer till dokumentation för dina arkiv och blogginlägg, Markdown är utformad för att göra skrivandet på webben lätt att läsa, lätt att skriva och fortfarande se bra ut. Utöver grunderna i Markdown kan du också inkludera bilder, länkar och kodblock i dina dokument. Du kan till och med använda en delmängd av HTML i dina Markdown-dokument om du behöver mer kontroll över visningen av ditt innehåll. Markdown är inte en ersättning för HTML och inte heller en ersättning för en rich text-redigerare. Det är helt enkelt ett sätt att göra skrivandet på webben mer tillgängligt och lättläst.

Vad är VCF filformatet

Ett vCard är en filformatstandard för elektroniska visitkort. De används som ett virtuellt visitkort och kan utbytas mellan datorer, smartphones och e-postsystem. Ett vCard kan lagra namn och adressinformation, telefonnummer, e-postadresser, webbadresser, logotyper och fotografier. De kan skapas i en textredigerare eller med ett vCard-verktyg. vCard-filformatet är baserat på Internet Mail Consortiums (IMC) vCard-specifikation. vCard-specifikationen skapades för att ge ett sätt att utbyta information om människor och organisationer i en mängd olika elektroniska format. vCard-filformatet är baserat på vCard-specifikationen och används för att lagra och utbyta information om människor och organisationer. vCard-filformatet är en textfil som är formaterad med vCard-specifikationen. Filformatet vCard används för att lagra och utbyta information om människor och organisationer. vCard-filformatet är baserat på vCard-specifikationen och används för att lagra och utbyta information om människor och organisationer.