Konvertera XLSX till MOBI via Python eller onlineapp

XLSX till MOBI-konvertering i dina Python-applikationer utan att installera Microsoft Excel® eller Word

 

För en Python-utvecklare som försöker lägga till en XLSX till MOBI-konverteringsfunktion i applikationen. Aspose.Total for Python via .NET API kan hjälpa till att automatisera konverteringsprocessen. Det är ett komplett paket med olika API:er som hanterar olika format inklusive XLSX- och MOBI-filer.

Det är främst i två steg. Använd först Aspose.Cells for Python via .NET API för att konvertera XLSX-fil till HTML. Efter det genom att använda Word Python API Aspose.Words for Python via .NET , spara den skapade HTML-koden i önskat Microsoft Word-format.

Hur man konverterar XLSX till MOBI i Python

 • Steg 1 Öppna käll-XLSX-filen med Workbook-klassen
 • Spara XLSX-fil till HTML genom att använda save(file, SaveFormat.HTML)-metoden genom att ange filnamnet och önskad katalogsökväg
 • Steg 2 Ladda HTML-fil med en instans av Document -klassen
 • Anropa “spara”-metoden medan du anger sökvägen till MOBI-filen. Så din XLSX-fil konverteras till MOBI på den angivna sökvägen

Konverteringskrav

 • För XLSX till MOBI-konvertering krävs Python 3.5 eller senare
 • Referera till API:er inom projektet direkt från PyPI ( Aspose.Cells och Aspose.Words )
 • Eller använd följande pip-kommandon pip install aspose-cells-python och pip install aspose.words
 • Dessutom, Microsoft Windows eller Linux-baserade operativsystem (se mer för Cells och Words ) och för Linux kontrollera ytterligare krav för gcc och libpython och följ steg för steg instruktioner
 

Spara XLSX till HTML i Python - Steg 1

 
 

Spara HTML till MOBI i Python - Steg 2

 

Gratis onlinekonverterare för XLSX till MOBI

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera XLSX till MOBI Online?
  Online-app för XLSX-konvertering är integrerad ovan. Till att börja med kan du konvertera XLSX-filer till MOBI genom att antingen dra och släppa filen eller klicka i det vita området för att importera dokumentet. När filen har laddats upp klickar du på knappen "Konvertera". Efter att XLSX till MOBI-konverteringen är klar kan du enkelt ladda ner din konverterade fil med bara ett klick. Detta kommer att ge dig utdata MOBI-filer.
 • Hur lång tid tar det att konvertera XLSX?
  Online XLSX till MOBI-omvandlaren fungerar snabbt, men hastigheten beror främst på storleken på XLSX-filen du konverterar. Mindre XLSX-filer kan renderas till MOBI-format på bara några sekunder. Dessutom, om du har integrerat konverteringskoden i din .NET-applikation, kommer hastigheten på konverteringsprocessen att bero på hur väl du har optimerat din applikation.
 • Är det säkert att konvertera XLSX till MOBI med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  Självklart! Nedladdningslänken för MOBI-filer kommer att vara tillgänglig direkt efter konvertering. Efter 24 timmars uppladdning av dina filer raderar vi dem och nedladdningslänkarna blir inaktiva. Var säker på att ingen har tillgång till dina filer, och filkonvertering, inklusive XLSX, är helt säker. En gratis app är huvudsakligen integrerad för teständamål, så att du kan kontrollera resultatet innan du integrerar koden.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera XLSX?
  Du kan använda vilken modern webbläsare som helst, som Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari, för denna onlinekonvertering. Men om du utvecklar ett skrivbordsprogram kommer Aspose.Total XLSX Conversion API att fungera sömlöst.

Explore XLSX Conversion Options with Python

Konvertera XLSXs till DOC (Microsoft Word Binary Format)
Konvertera XLSXs till DOCM (Microsoft Word 2007 Marco File)
Konvertera XLSXs till DOCX (Office 2007+ Word Document)
Konvertera XLSXs till DOT (Microsoft Word Template Files)
Konvertera XLSXs till DOTM (Microsoft Word 2007+ Template File)
Konvertera XLSXs till DOTX (Microsoft Word Template File)
Konvertera XLSXs till ODT (OpenDocument Text File Format)
Konvertera XLSXs till OTT (OpenDocument Standard Format)
Konvertera XLSXs till POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
Konvertera XLSXs till POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
Konvertera XLSXs till PPS (PowerPoint Slide Show)
Konvertera XLSXs till PPSM (Macro-enabled Slide Show)
Konvertera XLSXs till PPSX (PowerPoint Slide Show)
Konvertera XLSXs till PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
Konvertera XLSXs till PPTM (Macro-enabled Presentation File)
Konvertera XLSXs till PPTX (Open XML presentation Format)
Konvertera XLSXs till RTF (Rich Text Format)
Konvertera XLSXs till WORD (WordProcessing File Formats)
Konvertera XLSXs till WORDML (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)

Vad är XLSX filformatet

En XLSX-fil är en Microsoft Excel Open XML Workbook-fil. XLSX-filer används för att lagra kalkylbladsdata. De liknar XLS-filer men använder det XML-baserade filformatet som utvecklats av Microsoft. XLSX-filer skapas av Microsoft Excel-applikationen. De kan öppnas och redigeras av Microsoft Excel, Apple Numbers och andra kalkylbladsprogram.XLSX-filer lagrar data i kalkylblad som innehåller celler ordnade i rader och kolumner. Varje cell kan innehålla text, siffror eller formler.XLSX-filer stöder även funktioner som diagram, pivottabeller och villkorlig formatering.

Vad är MOBI filformatet

MOBI-formatet är ett filformat för e-böcker. Den är baserad på Open eBook-standarden och används av flera eBook-läsare, inklusive Amazon Kindle. MOBI-formatet är designat för enkel konvertering till andra e-boksformat, till exempel ePub-formatet. MOBI-formatet stöder ett brett utbud av funktioner, inklusive: - DRM-skydd - Ljud och video - Innehållsförteckningar - Index - Fotnoter - Länkar - Inbäddade bilder MOBI-formatet är en öppen standard, vilket betyder att det inte ägs av något företag . Detta gör det enkelt för vem som helst att skapa programvara som kan läsa eller skriva MOBI-filer.