Konvertera XLSX till PPTM via Python eller onlineapp

XLSX till PPTM-konvertering i dina Python-applikationer utan att installera Microsoft Excel® eller PowerPoint

 

För en Python-utvecklare som försöker lägga till en XLSX till PPTM-konverteringsfunktion i applikationen, Aspose.Total for Python via .NET API kan hjälpa till att automatisera konverteringsprocessen. Det är ett komplett paket med olika API:er som hanterar olika format inklusive XLSX- och PPTM-filer.

Det är främst i två steg. Använd först Aspose.Cells for Python via .NET API för att konvertera XLSX-fil till PDF. Efter det genom att använda PowerPoint Python API Aspose.Slides for Python via .NET , spara den skapade PDF-filen i önskat Microsoft PowerPoint-format.

Hur man konverterar XLSX till PPTM i Python

 • Steg 1 Använd klassinstansen Workbook för att öppna XLSX-källfilen
 • Spara XLSX-fil till PDF genom att använda save-metoden genom att ange filnamnet och önskad katalogsökväg
 • Steg 2 Ladda PDF-fil med Presentation -klassen
 • Anropa save -metoden medan du anger sökvägen till PPTM-filen. Så din XLSX-fil konverteras till PPTM på den angivna sökvägen

Konverteringskrav

 • För XLSX till PPTM-konvertering krävs Python 3.5 eller senare
 • Referera API:er inom projektet direkt från PyPI ( Aspose.Cells och Aspose.Slides )
 • Eller använd följande pip-kommandon pip install aspose-cells-python och pip install aspose.slides
 • Dessutom Microsoft Windows- eller Linux-baserade operativsystem (se mer för Cells och Slides )
 

Spara XLSX till PDF i Python - Steg 1

 
 

Spara PDF till PPTM i Python - Steg 2

 

Gratis onlinekonverterare för XLSX till PPTM

Vanliga frågor

 • Hur kan jag konvertera XLSX till PPTM Online?
  Online-app för XLSX-konvertering är integrerad ovan. Att använda denna XLSX till PPTM-omvandlare är en enkel och okomplicerad process. För att komma igång behöver du bara följa dessa steg:

  Först måste du lägga till XLSX-filen som du vill konvertera. Du kan göra detta genom att antingen dra och släppa filen till det angivna området på webbsidan, eller genom att klicka på knappen "Välj fil" och välja filen från din dator.
  När du har lagt till XLSX-filen klickar du på knappen "Konvertera" för att påbörja konverteringsprocessen. Verktyget kommer automatiskt att konvertera XLSX-filen till en PPTM-fil och du kommer att kunna se hur konverteringen fortskrider på skärmen.
  När XLSX till PPTM-konverteringsprocessen är klar kommer du att kunna ladda ner din konverterade fil genom att klicka på knappen "Ladda ner". Din konverterade fil kommer att sparas på din dator i PPTM-format, redo att användas efter behov.
 • Hur lång tid tar det att konvertera XLSX?
  XLSX till PPTM online-omvandlaren som tillhandahålls ovan är ett snabbt och effektivt verktyg som snabbt kan konvertera XLSX-filer till PPTM-filer. Men hastigheten på konverteringsprocessen beror främst på storleken på XLSX-filen som du försöker konvertera. Om du arbetar med små XLSX-filer kan du förvänta dig att konverteringsprocessen bara tar några sekunder.
  Om du behöver konvertera XLSX-filer till PPTM-filer i en .NET-applikation kan du använda Aspose.Total XLSX Conversion API. Hur snabbt konverteringsprocessen i din applikation kommer att bero på hur du har optimerat din applikation för konverteringsprocessen. För att säkerställa en snabb och effektiv konverteringsprocess är det viktigt att välja ett API som är designat för att vara snabbt och enkelt att använda. Aspose.Total XLSX Conversion API är ett populärt val för .NET-utvecklare, eftersom det ger ett pålitligt och effektivt sätt att konvertera XLSX-filer till PPTM-filer i sina applikationer.
 • Är det säkert att konvertera XLSX till PPTM med gratis Aspose.Total-omvandlare?
  När du använder XLSX till PPTM online-konverterare ovan kan du vara säker på att nedladdningslänken för din konverterade PPTM-fil kommer att vara tillgänglig för dig direkt efter att konverteringsprocessen är klar. Du kan helt enkelt klicka på knappen "Ladda ner" för att ladda ner din konverterade PPTM-fil till din dator.
  Vi tar din integritet och säkerhet på allvar, och det är därför vi tar bort alla uppladdade filer efter 24 timmar. Efter denna tidsperiod slutar nedladdningslänkarna att fungera och ingen kommer att ha tillgång till dina filer. Du kan vara säker på att dina filer är säkra när du använder vår XLSX till PPTM-omvandlare.
  Slutligen är den integrerade gratisappen för teständamål. Detta låter dig testa XLSX till PPTM-konverteringsprocessen och kontrollera resultaten innan du integrerar koden i din egen applikation. Vi tror att detta är ett viktigt steg för att säkerställa att konverteringsprocessen uppfyller dina behov och krav.
 • Vilken webbläsare ska jag använda för att konvertera XLSX?
  Vår online XLSX till PPTM-omvandlare är kompatibel med alla moderna webbläsare, inklusive Google Chrome, Firefox, Opera och Safari. Det betyder att du enkelt kan konvertera XLSX-filer till PPTM-filer med vår onlinekonverterare, oavsett vilken webbläsare du föredrar att använda.
  Men om du utvecklar ett skrivbordsprogram som kräver XLSX till PPTM-konverteringsfunktioner rekommenderar vi att du använder Aspose.Total XLSX Conversion API. Detta API är speciellt utformat för .NET-utvecklare och ger ett smidigt och pålitligt sätt att konvertera XLSX-filer till PPTM-filer i din applikation.
  Med Aspose.Total XLSX Conversion API kan du vara säker på att din XLSX till PPTM konverteringsprocess kommer att köras smidigt och effektivt, med resultat av högsta kvalitet. Dessutom erbjuder API:et en rad ytterligare funktioner och funktionalitet som kan hjälpa dig att effektivisera din XLSX till PPTM-konverteringsprocessen och förbättra din övergripande applikationsprestanda.

Explore XLSX Conversion Options with Python

Konvertera XLSXs till DOC (Microsoft Word Binary Format)
Konvertera XLSXs till DOCM (Microsoft Word 2007 Marco File)
Konvertera XLSXs till DOCX (Office 2007+ Word Document)
Konvertera XLSXs till DOT (Microsoft Word Template Files)
Konvertera XLSXs till DOTM (Microsoft Word 2007+ Template File)
Konvertera XLSXs till DOTX (Microsoft Word Template File)
Konvertera XLSXs till MOBI (Open Ebook Format)
Konvertera XLSXs till ODT (OpenDocument Text File Format)
Konvertera XLSXs till OTT (OpenDocument Standard Format)
Konvertera XLSXs till POT (Microsoft PowerPoint Template Files)
Konvertera XLSXs till POTX (Microsoft PowerPoint Template Presentation)
Konvertera XLSXs till PPS (PowerPoint Slide Show)
Konvertera XLSXs till PPSM (Macro-enabled Slide Show)
Konvertera XLSXs till PPSX (PowerPoint Slide Show)
Konvertera XLSXs till PPT (Microsoft PowerPoint 97-2003)
Konvertera XLSXs till PPTX (Open XML presentation Format)
Konvertera XLSXs till RTF (Rich Text Format)
Konvertera XLSXs till WORD (WordProcessing File Formats)
Konvertera XLSXs till WORDML (Microsoft Word 2003 WordprocessingML)

Vad är XLSX filformatet

En XLSX-fil är en Microsoft Excel Open XML Workbook-fil. XLSX-filer används för att lagra kalkylbladsdata. De liknar XLS-filer men använder det XML-baserade filformatet som utvecklats av Microsoft. XLSX-filer skapas av Microsoft Excel-applikationen. De kan öppnas och redigeras av Microsoft Excel, Apple Numbers och andra kalkylbladsprogram.XLSX-filer lagrar data i kalkylblad som innehåller celler ordnade i rader och kolumner. Varje cell kan innehålla text, siffror eller formler.XLSX-filer stöder även funktioner som diagram, pivottabeller och villkorlig formatering.

Vad är PPTM filformatet

En PPTM-fil är en PowerPoint-makroaktiverad presentationsfil. PPTM-filer liknar PPTX-filer men kan innehålla makron skrivna i Visual Basic for Applications (VBA). Makron i PPTM-filer kan automatisera uppgifter, som att lägga till bildnummer eller köra ett bildspel. Microsoft PowerPoint är ett presentationsprogram som skapar bildspel med en mängd olika layouter, grafik och övergångar. PowerPoint-presentationer kan sparas i flera format, inklusive formaten PPT, PPTX och PPTM. PPTM-formatet är den makroaktiverade versionen av PPTX-formatet. PPTM-filer är XML-baserade och kan innehålla makron skrivna i VBA. Makron i PPTM-filer kan automatisera uppgifter, som att lägga till bildnummer eller köra ett bildspel. När ska du använda PPTM-formatet PPTM-formatet ska användas när du behöver skapa en PowerPoint-presentation som innehåller makron. Makron kan automatisera uppgifter, som att lägga till bildnummer eller köra ett bildspel. Hur man öppnar en PPTM FilePPTM-filer kan öppnas med Microsoft PowerPoint. PowerPoint Viewer kan också användas för att öppna PPTM-filer, men det kommer inte att köra makron. Microsoft PowerPoint är ett presentationsprogram som skapar bildspel med en mängd olika layouter, grafik och övergångar. PowerPoint-presentationer kan sparas i flera format, inklusive formaten PPT, PPTX och PPTM. PPTM-formatet är den makroaktiverade versionen av PPTX-formatet. PPTM-filer är XML-baserade och kan innehålla makron skrivna i VBA. Makron i PPTM-filer kan automatisera uppgifter, som att lägga till bildnummer eller köra ett bildspel. När ska du använda PPTM-formatet PPTM-formatet ska användas när du behöver skapa en PowerPoint-presentation som innehåller makron. Makron kan automatisera uppgifter, som att lägga till bildnummer eller köra ett bildspel. Hur man öppnar en PPTM FilePPTM-filer kan öppnas med Microsoft PowerPoint. PowerPoint Viewer kan också användas för att öppna PPTM-filer, men det kommer inte att köra makron.