Converteix TIFF en PDF en Java

Java programari d'alta velocitat per convertir TIFF a PDF

Utilitzeu la nostra API de conversió de documents per crear programari portàtil, robust i segur en Java. Aquesta és una solució de programari professional completa per importar i exportar TIFF, PDF i molts altres formats de document mitjançant Java.

Converteix TIFF a PDF a Java

Necessitat de convertir un TIFF imatge per PDF arxiu mitjançant programació? Amb Aspose.Words for Java qualsevol desenvolupador pot transformar fàcilment TIFF en el PDF amb només unes poques línies de Java codi.

API moderna de processament d'imatges Java PDF partir d' TIFF amb alta velocitat. Proveu la qualitat de la TIFF a PDF directament en un navegador. La potent Java permet convertir TIFF a molts formats de document populars.

Desa TIFF com a PDF a Java

L'exemple següent mostra com convertir TIFF a PDF a Java.

Seguiu els senzills passos per convertir un TIFF imatge en PDF format. Llegiu la TIFF de la unitat local i, a continuació, deseu-la com a PDF, especificant el format de document necessari mitjançant l'extensió PDF Per tant TIFF lectura i PDF escriptura pot utilitzar noms de fitxer complets. El PDF serà idèntic a la imatge TIFF.

Exemple de codi en Java per convertir el format TIFF en PDF
Fitxer d'entrada
Carregueu un fitxer que voleu convertir
Executa el codi
Format de sortida
Seleccioneu el format de destinació de la llista
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document();
DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc);

builder.insertImage("Input.tiff");

doc.save("Output.pdf");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); doc.save("Output.pdf"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.pdf", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.tiff"); doc.save("Output.pdf"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.tiff"); shape.getImageData().save("Output.pdf");
Executa el codi
  
Copieu el codi Java al porta-retalls
Comparteix el codi a les xarxes socials:

Com convertir TIFF en PDF

  1. Instal·leu 'Aspose.Words for Java'.
  2. Afegiu una referència de biblioteca (importeu la biblioteca) al vostre projecte Java.
  3. Obriu el fitxer d' TIFF Java.
  4. Truqueu al 'save()', passant un nom de fitxer de sortida amb l'extensió PDF.
  5. Obteniu el resultat de la TIFF com a PDF.

Java biblioteca per convertir TIFF en PDF

Allotgem els nostres paquets Java als repositoris Maven. 'Aspose.Words per a Java' és un JAR comú que conté codi de bytes. Si us plau, seguiu les instruccions pas a pas sobre com instal·lar-lo al vostre entorn de desenvolupador Java.

Requisits del sistema

Java SE 7 i versions de Java més recents. També proporcionem un paquet separat per a Java SE 6 en cas que esteu obligat a utilitzar aquest JRE obsolet.

El nostre Java és multiplataforma i s'executa en tots els sistemes operatius amb implementació de JVM Microsoft Windows, Linux, macOS, Android i iOS.

Per obtenir informació sobre dependències de paquets opcionals, com ara JogAmp JOGL, motor de tipus de lletra Harfbuzz Java Advanced Imaging JAI, consulteu Documentació del producte.

Altres TIFF conversions admeses

Podeu convertir TIFF a molts altres formats de fitxer:

5%

Subscriu-te a les actualitzacions de productes Aspose

Rebeu butlletins i ofertes mensuals directament a la vostra bústia de correu.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Tots els drets reservats.