Converteix HTML en Markdown en Python

Una biblioteca de Python alta velocitat HTML en Markdown

Utilitzeu la nostra API de conversió de documents per desenvolupar programari d'alt nivell independent de la plataforma en Python. Aquesta és una solució de programari professional completa per importar i exportar HTML, Markdown i molts altres formats de documents mitjançant Python.

Converteix HTML a Markdown mitjançant Python

Necessites convertir documents web mitjançant programació? Amb Aspose.Words per a Python via .NET podeu convertir HTML a Markdown format i en la direcció oposada utilitzant només unes poques línies de Python codi.

La nostra Python via .NET crea Markdown a partir d'HTML amb qualitat professional. Proveu la conversió HTML a Markdown de la més alta qualitat directament al vostre navegador. Una potent Python via .NET permet transformar documents web a molts formats populars.

Deseu HTML com a Markdown a Python

L'exemple següent mostra com convertir HTML a Markdown a Python.

Seguiu els passos senzills per convertir una pàgina HTML en Markdown format. Llegiu el vostre fitxer HTML des de la unitat local i, a continuació, deseu-lo en Markdown format, especificant el format de fitxer necessari per extensió Markdown Tant per a la lectura HTML com per a l'escriptura Markdown, podeu utilitzar noms de fitxer totalment qualificats. El contingut i el format de Markdown de sortida seran idèntics al document HTML original.

Exemple de codi en Python per convertir el format HTML en MD
Fitxer d'entrada
Carregueu un fitxer que voleu convertir
Executa el codi
Format de sortida
Seleccioneu el format de destinació de la llista
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.md")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.image_data.save("Output.md")
Executa el codi
  
Copieu el codi Python al porta-retalls
Comparteix el codi a les xarxes socials:

Com convertir HTML en Markdown

  1. Instal·leu 'Aspose.Words for Python via .NET'.
  2. Afegiu una referència de biblioteca (importeu la biblioteca) al vostre projecte Python.
  3. Obriu el fitxer d' HTML Python.
  4. Truqueu al 'save()', passant un nom de fitxer de sortida amb l'extensió Markdown.
  5. Obteniu el resultat de la HTML com a Markdown.

Python biblioteca per convertir HTML en Markdown

Allotgem els nostres paquets Python als repositoris PyPi. Si us plau, seguiu les instruccions pas a pas sobre com instal·lar "Aspose.Words for Python via .NET" al vostre entorn de desenvolupador.

Requisits del sistema

Aquest paquet és compatible amb Python 3.5, 3.6, 3.7, 3.8 i 3.9. Si desenvolupeu programari per a Linux, consulteu els requisits addicionals per a gcc i libpython a la documentació del producte.

Altres HTML conversions admeses

Podeu convertir HTML a molts altres formats de fitxer:

5%

Subscriu-te a les actualitzacions de productes Aspose

Rebeu butlletins i ofertes mensuals directament a la vostra bústia de correu.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Tots els drets reservats.