Konverter billede til TXT i C#

Et højhastighedssoftware .NET bibliotek til konvertering af billede til TXT

Brug vores dokumentkonverterings API til at udvikle platformsuafhængig software på højt niveau til .NET og .NET Core platforme. Dette er en komplet professionel softwareløsning til at importere og eksportere billede, TXT og mange andre dokumentformater ved hjælp af C#, F#, VB.NET.

Konverter billede til billede ved hjælp af C#

Har du brug for at konvertere billeder til et billede dokument programmatisk? Med Aspose.Words for .NET kan du konvertere et billede til billede dokumentformat ved hjælp af blot et par linjer C# kode.

Vores C# API opretter et billede dokument ud fra billeder med professionel kvalitet. Test den højeste billedkvalitet til billede konvertering direkte i din browser. En kraftfuld .NET konvertering API gør det muligt at transformere billeder til mange populære formater.

Gem et billede som et billede dokument i C#

Følgende eksempel viser, hvordan man konverterer et billede til billede dokumentformat i C#.

Følg de nemme trin for at omdanne en billedfil til billede dokumentformat. Læs dit billede fra det lokale drev, og gem det derefter i dokumentformat, og angiv det påkrævede filformat med billede dokumentudvidelse. Til både billedlæsning og billede dokumentskrivning kan du bruge fuldt kvalificerede filnavne.

Kodeeksempel i C# at konvertere PNG til TXT format
Input fil
Upload en fil, du vil konvertere
Kør kode
Outputformat
Vælg målformatet fra listen
using Aspose.Words;

var doc = new Document();
var builder = new DocumentBuilder(doc);

builder.InsertImage("Input.png");

doc.Save("Output.txt");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.png"); doc.Save("Output.txt"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.png"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.txt"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.png"); doc.Save("Output.txt"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.png"); shape.ImageData.Save("Output.txt");
Kør kode
Del koden på sociale medier:

Sådan konverteres billede til TXT

  1. Installer 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Tilføj en biblioteksreference (importér biblioteket) til dit C# projekt.
  3. Åbn kilde billede filen i C#.
  4. Kald 'Save()' metoden ved at videregive et outputfilnavn med filtypenavnet TXT.
  5. Få resultatet af billede konvertering som TXT.

C# bibliotek for at konvertere billede til TXT

Der er tre alternative muligheder for at installere "Aspose.Words til .NET" på dit system. Vælg venligst en, der ligner dine behov, og følg trin-for-trin instruktionerne:

Systemkrav

Vores produkt er fuldt ud platformsoversigt og understøtter alle større .NET-implementeringer efter '.NET Standard 2.0' specifikation:

  • Microsoft .NET Framework, der starter fra den tidligste 2.0 -version og slutter med den nyeste '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, der starter fra den tidligste 2.0, og slutter med den nyeste '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Hvad angår .NET -kode ikke afhænger af den underliggende hardware eller operativsystem, men kun af en virtuel maskine, kan du frit udvikle enhver form for software til Windows, macOS, Android, iOS og Linux. Sørg bare for, at du har installeret den tilsvarende version af .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono eller Xamarin.

Vi anbefaler at bruge Microsoft Visual Studio, Xamarin og MonoDevelop integrerede udviklingsmiljøer til at oprette C#, F#, VB.NET applikationer.

For flere detaljer henvises til produktdokumentation.

5%

Abonner på Aspose produktopdateringer

Få månedlige nyhedsbreve og tilbud leveret direkte til din postkasse.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Alle rettigheder forbeholdes.