Μετατροπή TIFF σε PNG σε Java

Java λογισμικού υψηλής ταχύτητας για τη μετατροπή TIFF σε PNG

Χρησιμοποιήστε το API μετατροπής εγγράφων μας για να δημιουργήσετε φορητό, ισχυρό και ασφαλές λογισμικό σε Java. Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη επαγγελματική λύση λογισμικού για την εισαγωγή και εξαγωγή των TIFF, PNG και πολλών άλλων μορφών εγγράφων χρησιμοποιώντας Java.

Μετατροπή TIFF σε PNG στο Java

Θέλετε να μετατρέψετε ένα TIFF εικόνα για PNG μορφή προγραμματισμού; Με το Aspose.Words for Java κάθε προγραμματιστής μπορεί εύκολα να μετατρέψει το TIFF σε PNG με λίγες μόνο γραμμές κώδικα Java.

Το σύγχρονο Java δημιουργεί το PNG από TIFF με υψηλή ταχύτητα. Δοκιμάστε την ποιότητα της TIFF σε PNG απευθείας σε ένα πρόγραμμα περιήγησης. Η ισχυρή Java επιτρέπει τη μετατροπή των TIFF σε πολλές δημοφιλείς μορφές γραφικών.

Αποθηκεύστε το TIFF ως PNG στο Java

Το παρακάτω παράδειγμα δείχνει πώς να μετατρέψετε το TIFF σε PNG στο Java.

Ακολουθήστε τα εύκολα βήματα για να μετατρέψετε ένα TIFF σε μορφή PNG Διαβάστε την TIFF από την τοπική μονάδα δίσκου και, στη συνέχεια, απλώς αποθηκεύστε την ως PNG, προσδιορίζοντας την απαιτούμενη μορφή εικόνας από την επέκταση PNG Για τα δύο TIFF ανάγνωση και PNG γράφοντας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως προσδιορισμένο ονόματα αρχείων. Το PNG θα είναι πανομοιότυπο με την αρχική εικόνα TIFF.

Παράδειγμα κώδικα σε Java για μετατροπή TIFF σε μορφή PNG
Αρχείο εισαγωγής
Ανεβάστε ένα αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε
Εκτέλεση κώδικα
Μορφή εξόδου
Επιλέξτε τη μορφή προορισμού από τη λίστα
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document();
DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc);

Shape shape = builder.insertImage("Input.tiff");
shape.getImageData().save("Output.png");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); doc.save("Output.png"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.png", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.tiff"); doc.save("Output.png"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.tiff"); shape.getImageData().save("Output.png");
Εκτέλεση κώδικα
Μοιραστείτε τον κωδικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Πώς να μετατρέψετε το TIFF σε PNG

  1. Εγκαταστήστε το 'Aspose.Words for Java'.
  2. Προσθέστε μια αναφορά βιβλιοθήκης (εισαγωγή της βιβλιοθήκης) στο έργο σας Java.
  3. Ανοίξτε το TIFF αρχείο Java.
  4. Καλέστε τη 'save()', μεταβιβάζοντας ένα όνομα αρχείου εξόδου με επέκταση PNG.
  5. Λάβετε το αποτέλεσμα της μετατροπής TIFF PNG.

Java για μετατροπή του TIFF σε PNG

Φιλοξενούμε τα πακέτα Java μας στα αποθετήρια Maven. 'Aspose.Words για Java' είναι ένα κοινό JAR που περιέχει byte-κώδικα. Ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης στο περιβάλλον προγραμματιστή Java.

Απαιτήσεις συστήματος

Υποστηρίζονται Java SE 7 και πιο πρόσφατες Java Παρέχουμε επίσης ένα ξεχωριστό πακέτο για το Java SE 6 σε περίπτωση που είστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσετε αυτό το ξεπερασμένο JRE.

Το Java μας είναι πολλαπλών πλατφορμών και τρέχει σε όλα τα λειτουργικά συστήματα με JVM, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Windows, Linux, macOS, Android και iOS.

Για πληροφορίες σχετικά με τις προαιρετικές εξαρτήσεις πακέτων, όπως JogAmp JOGL, Harfbuzz γραμματοσειράς Java Advanced Imaging JAI, ανατρέξτε στην Τεκμηρίωση προϊόντος.

Άλλες υποστηριζόμενες μετατροπές TIFF

Μπορείτε να μετατρέψετε το TIFF σε πολλές άλλες μορφές αρχείων:

5%

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις προϊόντων Aspose

Λάβετε μηνιαία ενημερωτικά δελτία και προσφορές απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.