Muunna TIFF arvoksi PNG kohteessa Java

Nopea ohjelmistokäyttöinen Java kirjasto, jolla TIFF voidaan PNG

Käytä dokumenttien muunnossovellusliittymäämme luodaksesi kannettavia, vankkoja ja turvallisia ohjelmistoja Java kielellä. Tämä on täydellinen ammattimainen ohjelmistoratkaisu tiedostojen TIFF, PNG ja monien muiden asiakirjamuotojen Java.

Muunna TIFF muotoon PNG Java

Haluatko muuntaa TIFF kuvan PNG muotoon ohjelmallisesti? Aspose.Words for Java kuka tahansa kehittäjä voi helposti muuntaa TIFF PNG vain muutamalla rivillä Java koodia.

Moderni kuvankäsittely Java API luo PNG TIFF kuvista suurella nopeudella. Testaa laatu TIFF jotta PNG kuvien muuntaminen oikeassa selaimessa. Tehokas Java kirjasto mahdollistaa TIFF kuvien muuntamisen moniin suosittuihin graafisiin muotoihin.

Tallenna TIFF nimellä PNG Java

Seuraava esimerkki osoittaa, kuinka TIFF muotoon PNG Java.

PNG muotoon TIFF noudattamalla helppoja ohjeita. Lue TIFF kuva paikalliselta asemalta ja tallenna se sitten nimellä PNG ja määritä vaadittu kuvamuoto PNG laajennuksella. Sekä TIFF lukemiseen että PNG kirjoitukseen voit käyttää täysin hyväksyttyjä tiedostonimiä. PNG sisältö on identtinen alkuperäisen TIFF kuvan kanssa.

Koodiesimerkki kielellä Java muuntamaan TIFF muotoon PNG
Syöttötiedosto
Lataa tiedosto, jonka haluat muuntaa
Suorita koodi
Tulostusmuoto
Valitse kohdemuoto luettelosta
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document();
DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc);

Shape shape = builder.insertImage("Input.tiff");
shape.getImageData().save("Output.png");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); doc.save("Output.png"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.png", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.tiff"); doc.save("Output.png"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.tiff"); shape.getImageData().save("Output.png");
Suorita koodi
Jaa koodi sosiaalisessa mediassa:

Kuinka muuntaa TIFF PNG

  1. Asenna 'Aspose.Words for Java'.
  2. Lisää kirjastoviite (tuo kirjasto) Java projektiisi.
  3. Avaa lähdetiedosto TIFF kohteessa Java.
  4. Kutsu 'save()' menetelmä ja välitä tulostiedostonimi, jonka tunniste on PNG.
  5. Hanki TIFF muunnoksen tulos muodossa PNG.

Java kirjasto muuntaaksesi TIFF PNG

Java pakettejamme Maven- varastoissa. 'Aspose.Words for Java' on yleinen JAR tiedosto, joka sisältää tavukoodin. Noudata vaiheittaisia ohjeita sen asentamiseksi Java-kehittäjäympäristöösi.

Laitteistovaatimukset

Java SE 7 ja uudemmat Java -versiot ovat tuettuja. Tarjoamme myös erillisen paketin Java SE 6, jos olet velvollinen käyttämään tätä vanhentunutta JRE.

Java paketti on monialustainen ja toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä, joissa on JVM toteutus, mukaan lukien Microsoft Windows, Linux, macOS, Android ja iOS.

Lisätietoja vapaaehtoinen paketti riippuvuudet, kuten JogAmp JOGL, Harfbuzz fontin moottori, Java Advanced Imaging JAI, katso Tuotedokumentaatio.

Muut tuetut TIFF tulokset

Voit muuntaa TIFF moniin muihin tiedostomuotoihin:

5%

Tilaa Aspose tuotepäivitykset

Saat kuukausittaiset uutiskirjeet ja tarjoukset suoraan postilaatikkoosi.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kaikki oikeudet pidätetään.